icon

Legíny/rifle po cisárskom

veronicka42
14. okt 2021

Ahojte mamičky, chcem sa opýtať..som 3 mesiace po cisárskom, bruško mi ešte trošku vytŕča.. ibaže chcela by som si kúpiť nejaké buď legíny ktoré to bruško aj stiahnu, poprípade rifle s nejakým vyšším pásom, ktoré by netlačili a tiež to bruško zakryjú.. Prosím poraďte kde také kúpiť, poprípade rovno link na ne by tiež potešil 🙂

c_est_la_vie
•
14. okt 2021

Nech ťa poteším, tiež som mala 3 m po cisársky ešte menšie bruško, potom som začala cvičiť a do mesiaca ploche ;).
A legíny abraka alebo yoginess. Sú síce drahšie, ale z ekologického materiálu, šité na Slovensku, majú vysoký dvojitý pás, čiže stiahnu čo treba. A nestrácajú hodnotu, tak keď sa zunuju, ešte predas na Bazoši Môj top kúsok na materskej 😀.

didi2102
•
14. okt 2021

@veronicka42 ja som nikdy nenosila legíny ale mám dve sekcie po sebe a diastazu,objavila som riflové legíny/nohavice v tescu od cca 12-18 eur , mám troje a super stiahnu brucho a vyformuju nohy,vyzerajú ako rifle ale sú príjemné vyšší pás a cena mega

krystofkal
•
14. okt 2021

@c_est_la_vie yoginess mi sadli osobne úplne najviac a najmä ten jednoduchý a nadčasový dizajn, vyšší pás, to je topka!

zuvelyn
•
14. okt 2021

Bonprix ma brutálne sťahovacie legíny, ja som ich nosila po sekcií ked mi bol uz stahivaci pás veľký, skús pozrieť, úplne ta az vcucnu

tropkica
•
14. okt 2021

Suhlasim, tie mam vyskusane. Fakt super sadnu a splnia co maju.

petamich
•
14. okt 2021

aj Zajo ma zvyseny pas 🙂 som tri mesiace po porode tak to tiez riesim

petamich
•
14. okt 2021

@zuvelyn prosim ktore su to nahodou link? dakujeeem

amelie2017
•
14. okt 2021

Zeny a to sa vam da dychat v tom? Ja som tiez 3 mesiace po porode, ale ja na bruchu nic neznesiem. Ziadny vysoky pas. A nie este aby ma vcucli 😀

zuvelyn
•
14. okt 2021

@petamich neviem z appky hodiť link, ale skús pohľadať. Za mňa úplna pecka po pôrode,mam ich aj teraz nachystané

petamich
•
14. okt 2021

@zuvelyn dakujeeeem 🙂

zuvelyn
•
14. okt 2021

@amelie2017 vieš čo mne to veľmi pomohlo mat stiahnutý stred tela po cisárskom, ľahšie sa mi zotavovalo, kede som mala podporu. Jasné, najlepšie je trénovať svaly bez toho, ale v mne to bolo jedno, potrebovala som fungovať. Keď som dala dole pas/legíny tak som citila ako mi vnútornosti skáču hore dole 🥴

evkamotka
•
14. okt 2021

Normalne v hmku som si zasla vybrat rifle so zvysenym pasom. Maju ich tam bezne