icon

Kde nakupovať kvalitné a cenovo dostupné detské oblečenie?

4. feb 2024

Ahojte idem dcerke nakupit 86 a 92 velkost len neviem odkial. Bola by som rada za nejake typy kde maju dobre oblecenie pre taketo male deti. Nie zas velmi drahe ale ani take co 2x operem a bude to vyzerat ako vytiahnute z kosa.

13valusik13
4. feb 2024

tesco má teraz dobré zľavy na takéto malé veci. Ja som kupovala hlavne v pepcu, kik, c&a,.

dskjhfdlkdjhl
4. feb 2024

V takychto velkostiach som kupovala v C&A, ale je to uz vyse 20 rokov, teraz ma napr. Lindex tiez pekne a vyzeraju kvalitne.

angelous1991
4. feb 2024

Kým bol syn maličký veľa sme fičali na H&M a tesco … niečo sme mali aj z pepca čo sa zapáčilo a to som vedela už akú kvalitu vybrať aby to nebolo pohuzvane po pár prianiach no a teraz už nosí pánske xs alebo s a to si vyberá sám v cropp house alebo new Yorker. Rýchlo rastie tak mu stačí keďže to nenosí dlho .

dzejny656
4. feb 2024

Mne sa pre malú najviac páčili veci v Zare, mala väčšinu odtiaľ a potom ešte niečo z HM.

mabenn
4. feb 2024

H&M, Lidl, Next, Tchibo

lenkag21
4. feb 2024

Tesco,Pepco,Sinsay,H&M,Lidl

simca06022011
4. feb 2024

tesca, next, tchibo sem tam, hm

bora0123
4. feb 2024

Tchibo a lindex, tam su certifikaty o zdravotnej nezavadnosti 😊

henka123123
4. feb 2024

Sinsay

camelie12
4. feb 2024

Lindex a Tchibo 😉 sem-tam z Lidla.

zojanka
4. feb 2024

Prosím, tie ktoré objednávate z Next? Ako tam sedí číslovanie pri veľkostiach 110-122? Napr. oproti H&M? Je približne rovnaké, väčšie, menšie? Ďakujem

lucia13022023
4. feb 2024

Ja objednávam len Zaru a H&M. Aj dobre ceny, aj kvalita.

enoula
4. feb 2024

Hm, lindex, su rastúce, vydrzia cosi. Aj tchibo a next fajn
Na lindex sa oplati vyckat na 20-25%zlavy a kúpiť zo serie 3za venu 2, to je potom ozaj fajn kupa. Hm tiez mava cosi pre clenov

basska_b
4. feb 2024

Ja kupujem z Lindexu do velkosti 128, ale oplati sa naozaj s tou 25% zlavou, inak je to proste strasne drahe. Tam som vzdy spokojna s kvalitou a da sa to potom aj bez hanby posunut, na bazari predat
Vynosia to aj 3-4 deti

a21
4. feb 2024

Mne sa osvedčila aj značka Name IT a kupujem zväčša na AY, tam je vždy nejaká zľava 😊

lasona
4. feb 2024

Ja kupujem zatiaľ iba v sekaci, málokedy v normálnom obchode. Vždy natrafim na hm, zaru, lindex, tchibo...toto sú dobré značky, vidím ako sa to správa aj po oprati. Pepco a Kik vôbec. Kúpila som dva krát a oprala a teda katastrofa. Max ponožky tam kupujem. A ak nové oblecko tak chodím hm. Majú aj pekne veci a aj vydrží co to

normab
4. feb 2024

Najdlhsie vydrzi u mna lindex, vychytit zlavu, napr tricka s kratkym rukavom, aj rastuce body, nosil 2 roky

belle_vie
4. feb 2024

Najcastejsie Lindex, Next, Coccodrillo. Tam su krasne aj relativne kvalitne kusky. Nieco malo z HM, ale to skor z nudze ( lebo ho mam najblizsie). A ked mozem, par veci ma slovenske znacky.

wiccawicca
4. feb 2024

Keď sme mali túto veľkosť, nakupovala som v Lidli, bolo to pekné, cena primeraná, aj to vydržalo, príjemné na dotyk hocičo som odtiaľ mala, niečo málo z KiK niečo aj v Tescu. My tu v okolí nemáme iné značky ale teraz keď je dcéra väčšia tak kupujem tak rôzne aj objednám z internetu, už vieme ktoré značky ako sedia veľkosti a tak.

lorin29
4. feb 2024

H&m, C&a, Lidl, Tesco.. Kupujeme aj v Lindexe ale tie ceny tam sú až prehnané niekedy . Najhoršie za mňa kvalitou sinsay...