Kde nakupujete oblečenie pre 190 cm vysokého tínedžera?
Mamičky prosím vás kde nakupujete na synov, ktorý sú vysokí 190cm. Jemu sa páčia baggy a široké tepláky. No vo všetkom vyzerá ako vyrastený študent. Nemáte nejaký tipy? Ďakujem.
@anonym_autor nepíšeš veľkosť. Ale mužovi kupujem tepláky MyProtein a aj z gymbeam mu boli dobré. A rifle kupujem drahšie, to sa pubertiakovi neoplatí dať takú sumu na nohavice. 🙂
cropp, ma aj dlhe nohavice...
@anonym_dc9fab tam práveže márne hľadám. Má jednu rifle veľkosti 30/34 a zniesol by aj dlhšie. No dĺžku 36 vraj nemajú....tak neviem, aké presne nohavice myslíš, daj tip
mam veľmi podobný problem. dlhý a chudý. baggy som odmietla kúpiť, vyzeral by v tom ako vrece na vešiaku. podarilo sa mi ale kúpiť mu vreckové nohavice v new yorkeri, a to som bola prekvapená. cena tak do 30€. v croppe nájdeš v týchto dĺžkach iba rifle, nohavice majú v štandardných dĺžkach. nedávno som tam bola.
Syn si kupuje v croppe a house.
Yakuza
Rifle 36 na dlzku maju v C&A, muz ma 195 cm. Maju aj pre chudych a dlhych velkosti.
@anonym_autor pokiaľ rifle, tak Olivers. Ale žiaľ už majú len eshop, keďže všetky kamenné predajne na Slovensku zrušili. Majú dĺžky 36 aj 38. Inak teraz majú zľavy až do 50%. Takže pokiaľ je fakt dobrá zľava, tak sa oplatia.
@anonym_autor nechapem aky je problem kupit . 190 nie je extra vysoky. Ved u nas v triede boli aj 200+. Neviem kolko ma rokov vas syn , ale po 15 ja som vsetko kupoval pre seba. Dostal som vreckove+co som zarobil doicovanim, ci robenim projektov pre spoluziakov a kupoval som pre seba co sa mi pacilo.
Moji si kupujú väčšinou sami od tých 15-16 rokov. Naposledy si syn kúpil v pull and bear a bershka rifle. Alebo mi pošle foto, čo chce z BestSecret a ja to objednám a vrátim 😅
Obaja sú také špagety, jeden skoro 190 cm, druhý cez 190 cm.
Bershka mala rôzne dĺžky kedysi, pozri ich stránku 👍
Rifle 36 na dlzku maju v C&A, muz ma 195 cm. Maju aj pre chudych a dlhych velkosti.
@bubinko1506 Môj muž má 197 cm a rifle presne 36 dĺžku z C&A. Ale nevieme tepláky dlhé kúpiť, v C&A som si nevšimla ci maju dlzku 36....poraďte kde si váš manžel kupuje tepláky?
@bubinko1506 Môj muž má 197 cm a rifle presne 36 dĺžku z C&A. Ale nevieme tepláky dlhé kúpiť, v C&A som si nevšimla ci maju dlzku 36....poraďte kde si váš manžel kupuje tepláky?
@karamelkax teplaky neporadim, muz ich nenosi, iba rifle
Pripnem sa, ak by niekto poradil.
Rifle nie je problém, to 36/38 na dĺžku nájdem
Ale tepláky a k tomu na úzky pás... Takmer bez šance. Ešte aj tie z gumbeamu či z c&a sú také nad kroniky.
@anonym_autor manžel má 200cm chodíme nakupovať do Poľska, je to veľký problém. Najmä rifle.

cropp, ma aj dlhe nohavice...