Nakupujete pre seba oblečenie cez internet?

24. jan 2022

Ahojte,

Chcem sa spýtať, ako často nakupujete oblečenie na internete a či nemáte problém s výberom veľkosti. Viem, sú veľkostné tabuľky ale aj tak mám obavy, že mi oblečenie nesadne.
Podľa čoho sa riadite? Či nakupujete “na blind” a keď nesedí, tak vrátite?

pininka1
24. jan 2022

Ja nakupujem,lebo v kamennom obchode na moju vysku a vahu nic nemaju. Ale uz mam overene obchody kde mi to sadne.

predavamknihy
24. jan 2022

Pravidelne nakupujem cez internet, je to oveľa pohodlnejšie, rýchlejšie, výber neporovnateľne lepší ako v kamenných obchodoch. Posledné 2 roky nakupujem oblečenie iba online, prípadne sem tam nohavice z F&F keď mi padnú do oka.
Nohavice sa ťažšie vyberajú, ale na tričkách, svetroch, mikinách atď. vpodstate nemáš ako šľapnúť vedľa.

nikpa
24. jan 2022

Nakupujem na nete pre všetkých asi 90% vecí, či už oblečenie, hračky, elektroniku, topánky... a keď nesedí, vrátim. Väčšina obchod má bezplatne kuriéra na vrátenie alebo idem rovno do toho obchodu a vrátim tam.

kubkovamama
24. jan 2022

Ak si nie som istá,vyskúšam v kamennom a následne už len cez net.Kedze mám roky rovnakú veľkosť,od začiatku korony ficim iba cez net.A presne ako baby napísali,väčšina e-shopov má bezplatné vrátenie alebo vratis v kamennom ak máš cestu.Mam pár e-shopov overených,nič nové neriskujem.

0silvia0
24. jan 2022

Ja kupujem vacsinou v eshopoch. Ja som postava, co kupim, vsetko mi sedi. Ak nahodou sem tam nesedi, vratim.

brankovamama
24. jan 2022

Nakupujem hlavne podla recenzií. Keď sa mi niečo páči, tak v recenziách si prečítam, či je to veľkosť 40 alebo píšu, že treba menšie číslo napríklad. Niekde napíšu, že pre väčšie prsia treba väčšie číslo. Sú obchody, kde píšu pekne aj zloženie a celkovú dĺžku trička napríklad. Objednala som raz dĺžku 62cm a viem, že kým to nemá aspoň 65cm, je mi to krátke. Takže nejakým vráteniam sa nevyhneš, ale keď do toho prídeš, je to na nezaplatenie

spadnutaslivka
24. jan 2022

neznášam nakupovanie oblečenia cez internet, lebo mi málokedy sadne a často ani nevyzerá tak, ako na fotke, ale v kamenných obchodoch už ani nič nemajú 😲 a to ani nie som náročná. Možno práve preto sa mi tam nič nepáči 😂 Takže kupujem cez net, ale len preto, že inde neviem zohnať. Ale kupujem vyslovene málokedy. Nepotrebujem haldy zbytočného oblečenia.

simsalabim
24. jan 2022

Ano, v kamennych obchodoch uz len zriedkavo. Uprednostnujem take, kde je 0 postovne a kde sa tovar da vratit zadarmo, ci uz postou alebo do predajne. A vzdy citam recenzie, ak su.

lindous
24. jan 2022

Mne nesedí všetko na postavu, ale z netu objednávam a ešte som nič nemusela vrátiť našťastie. Objednávam hlavne z eshopov obchodov, do ktorých chodím aj normálne a poznám aké veľkosti mi odtiaľ sedia + neobjednávam také veci, pri ktorých mám pocit, že by mi mohlo niečo divne odstávať alebo podobne, takže žiadne atypické strihy, to len naživo po vyskúšaní, lebo viem že mne by sa to nechcelo baliť a nosiť do Packety alebo sa dohadovať s kuriérom či chodiť na predajňu 😅

jana_eyre_2
24. jan 2022

Ja nakupujem cez net len v bonprixe a len vtedy keď je poštovné zadarmo.. čize ak sa stane že mi niečo nesedí (málokedy sa mi to stava) tak platím poštovné len raz.. ale je pravda že nakupujem malokedy..

lucia851
24. jan 2022

Ja nakupujem iba z bonprixu. Tam mi moja veľkosť presne sedí alebo od jednej pani na fb

petamich
24. jan 2022

kupujem len online vacsinou uz potom overene "znacky", kde viem ako mi velkosti sedia

lasona
24. jan 2022

Objednávam, about you mám rada, mám obľúbené dve značky a tie viem aj veľkosti, koľko krát mám zľavový kupón, takže mám lacnejsie

cosmic_origin
24. jan 2022

Ja keď kupujem oblečenie, tak strávim minimálne 2 hodiny meraním a porovnávaním veľkostných tabuliek, ak je to produkt, ktorý predávajú na viacerých e-shopoch. Prípadne ešte hľadám na internete skúsenosti iných ľudí, hlavne čo sa týka topánok. Zatiaľ táto stratégia funguje.