icon

Kedy je správny čas na zimnú bundu pre deti?

8. nov 2025

Kedy dávate zimnu bundu pre deti?zvykla som keď je pod 10 stupňov .

anonym_3af355
8. nov 2025

Keď mrzne, posledné dva roky sme zimné bundy nevybrali zo skrine, len lyžiarske na hory

anonym_71a044
8. nov 2025

Moje už nosia vyše týždňa, tak asi záleží kde.ked odchádzajú z domu je -1 aj menej

danica2711
8. nov 2025

vtedy, keď je čas na zimnú bundu pre teba. Aj to dieťa je človek ako ty, len menší

viestta
8. nov 2025

Ked mu je zima v prechodnej a nezahreje ho ani mikina pod nou.

sara07
8. nov 2025

zrovna dnes som vymienala prechodne za zimne a mam v paži kto aké bude mat ... riad sa sebou nie čo kto iny

anonym_77dc64
8. nov 2025

To je take individuálne, ako aj zimne topanky... Niekto je zimomravejsi, iny nie..
Ked vidim, mu je zima, tak dam.. ako mame my vedieť kolko stupnov je u vás, ake mate bundy, co obliekas pod ne atd.. niektore deti len lietajú vonku, stale v pohybe, niekotre skor postávajú, pozoruju, kecaju.. proste to všetko spolu suvisi.. a je tiez rozdiel 8stupnov slnečných alebo veterných pod mrakom

lasona
8. nov 2025

Môj uz nosi, vonku 2 stupne. Dala som tenšie a bola mu zima. Aj ja uz nosím.

slavomira236
8. nov 2025

@anonym_autor u nas tento tyzden rano boli mrazy no nosia este deti prechodne kedze cez den slniecko. A tenisky

dory11
9. nov 2025

Záleží od veku dieťa a dohto či vonku behá alebo sedí v kočíku ?
Záleží od toho kde bývate ?
Aké máte počasie a podobne veci .
Moja mám 4,5 roka do škôlky nosí softelohovu bundu a nohavice podtym má mikinu atricko zdlhim a legíny také hrubšie a tenké rukavice čiapku a nákrčník a nesťažuje sa že by hej bola zima + celoročne topánky .bývame na Liptove .
Ale už som vydela dieti škôlke čo nosia zimné topánky snehule a zimné bundy je to individuálne ale moja sa nesťažuje že by jej bolo zima ja nosím ešte tričko s krátkym mikinu a vestu iba keď prší si dám bundu softelohovu tak že netuším ešte kedy jej dám zimnú bundu asi keď bude zimná aj počas dňa a nie len ráno .
Ale asi pôjdeme do softelohovu nohavíc a bundy z barnacekom a potom až keď bude sneh tak jej dám oteplovacky a bundu alebo overal

natiblaskova
9. nov 2025

U nás v škôlke už nosia také ľahšie zimné. Aj ja už dávam . Ráno keď náhodou idú na prechádzku je zima

princezna_bosorka
11. nov 2025

@anonym_autor a fuka u vas? a vedia tvoje deti rozpravat, ze by ti povedali, ci im je zima alebo nie? a co im obliekas pod bundu? plavky? bavlnu? vlnu/merino? polyeste? zn. zboznujem debilne otazky....

henka123123
11. nov 2025

Ja davam ked je pod 5 stupnov..dovtedy maju prechodnu

dzejsik
11. nov 2025

@anonym_autor moji nosia taku “tensiu zimnu/hrubsiu prechodnu” …taku ozaj zimnu az ked bude v noci mrznut

anonym_700e05
11. nov 2025

10 stupnov? Ved to byva v lete v noci, v lete si toez nedas bundu. Záleží ci svieti slnko, fúka alebo prší. Ale 10 stupnov je podla mna na lahku bundu

surama
12. nov 2025

Mojmu som uz objednala zimnu bundu, cize od buduceho tyzdna ide do zimnej, kedze rano je uz mraz. Nie som fanusik nosenia milion veci pod bundou....tie deti potom vyzeraju ako snehuliaci 😃 A sama tiez nosim v zime vacsinou len trickopod bundou, max tensi rolak..neznasam mat na sebe kvantum vrstiev 😃

zuzinka888
12. nov 2025

My uz nosime asi a podla pocasia striedame, no ked ma zimnu bundu nedavam mikinu - len tricko