Kedy ste prešli z bodyčiek na tričká?
Baby, kedy ste uskutočnili túto zmenu?
@earlgrey šesť rokov a par mesiacov je rozdiel ;) nejde o "pokakanie" sa z dieťaťa. Jednoducho au matky, ktoré sa zaujímajú o deti. Ty a pani sa smejete zo žien, že ako si to pre boha môžu pamätať.. tak sa nevyjadruj 🙂 inak co tu bývajú témy o zlých ženách z modrého koníka, ktoré vždy pichaju ako osy, aj pri nevinnej téme, ty si jedna z nich ;) pekný zvyšok dna . S takou povahou to musí byť ťažké.
@anonym_2c6939 😁 no ešte som nevyhrala kľúcenku..takže také zlé to so mnou byť nemôže 😉 ďakujem, pekný deň aj tebe 😘
@tim23 ze nevieš kedy tvojmu dieťaťu vyšiel prvý zub napr. Je to také... nevídané... Keby malo dieťa 18 rokov pochopím, ale ma 2,5 a jeho matka nevie také základné info... Ale tak každa sme našťastie iná 🙂
@anonym_2c6939 akoze neviem ale ani ja si nepamatam kedy malemu vysiel prvy zub a to ma teraz 14 mesiacov.. akoze mam to niekde zapisane ale tiez nevidim nieco extra specialne na tom si to pamatat.. skor prve kroky, prve slova su pre mna zaujimave.. ale zrovna zub? :D
@lucylucy90 ked zacal stabilne chodit a uz nehrozilo, ze mu furt bude plienka niekam padat.
Myslim, ze v case ked prestala nosit plienky 🤔
Nosila ešte 3 rokoch lebo mala plienky odplienkovala sa neskôr ale nosila aj tričká neboli to také že iba body striedali sme to.od vtedy body nemala ale stala nosí zimnnu kombinézu aj keď niekto vraví že je to neprakticke keď z dieťa nemá plienku ale nám napríklad nevyhovuje bunda a oteplovacky lebo ona si to sa vskolke obliecť nevie alebo si to oblečie zle a potom ma sneh aj pod trickoma mikina
Áno ma aj zimnú bundu a oteplovacky ale moc ich nenosí nevyhovuje nám to bundu áno keď ideme do mesta že viem že nebude behať po snehu a tak oteplovacky tiež mala pár krát ale vždy je ich musím obliecť ja keď ma tiež čo sa dávajú na pleciach jej sa to vždy pokruti a tlačí ju to a nedá si dobre do toho ani mikinu a manti vytiahnuté keď ma klasické. Ako tepláky že bez tých popruhov tak sneh má vždy pod mikinu a oteplovackami
Ďakujem všetkým za odpovede🤗👍🏻❤️
Moj ma teraz 11m.a dávam mu uz aj tričká a aj body. Pri dcére tiez tak. Keď bolo leto mal len tricko a plienku. Je ro individuálne. Tak ako to Ty cítiš a chceš..

@lucylucy90 keď mal 2 roky, je narodený v júni, takže už na leto mal tričká klasické, plus bol aj odplienkovany vtedy