icon

Kombinéza alebo oteplovačky pre 3- až 4-ročné deti

Dnes o 10:13

Hellou zeny, kombinéza pre 3-4r deti, využili ste ci su lepšie oteplovacky? D

anonym_23a87e
Dnes o 10:20

Asi zalezi kde byvate a co robite..
Na juhu, kde je sneh 3x za zimu a priemerna zimna teplota 1 stupen, sa neoplati kombineza. Zimnu bundu treba stale, na nohy stacia teple softshellky, oteplovaky fakt len ak sa ide kdesi na korcule, sankovanie/lyzovanie
Ale ak ste akcna rodina alebo zijete tam ze je casto ozaj zima, tak ta sa vyuzije aj kombineza, respektive na prestriedanie kym uschne bunda a oteplovaky

autor
Dnes o 10:27
@anonym_23a87e

Asi zalezi kde byvate a co robite..
Na juhu, kde je sneh 3x za zimu a priemerna zimna teplota 1 stupen, sa neoplati kombineza. Zimnu bundu treba stale, na nohy stacia teple softshellky, oteplovaky fakt len ak sa ide kdesi na korcule, sankovanie/lyzovanie
Ale ak ste akcna rodina alebo zijete tam ze je casto ozaj zima, tak ta sa vyuzije aj kombineza, respektive na prestriedanie kym uschne bunda a oteplovaky

@anonym_23a87e vieš co žijeme na juhu, no chodime často za snehom. Minulú zimu mal oteplovacky a bundu a moc sa za snehom nešiel roztrhať. No tuto zimu sa vala, skáče, spod bundy som mu vyberala nie raz sneh, no nebola som spokojná s oteplovackami a aj sa mu v tom ťažko hýbalo.
Tak rozmýšľam ze mu objednám kombinézu, ale neviem ci to nie je pre tak "velke" dieta uz zbytočne.

tenerifka
Dnes o 10:28

Pre chlapca ano, pre dievca nie, kvoli malej potrebe. Dievcatko by sa z toho muselo takmer uplne vyzliect.....

anonym_47b44b
Dnes o 10:33

V tomto veku sú samostatná bunda a nohavice praktickejšie a lepšie využiteľné. Bunda kvalitná so snežným pásom, sneh sa pod ňu nedostane.
Prípadne súprava, kde sa dá bunda zipsom spojiť s nohavicami. V overale sa ťažko hýbe, zle sa oblieka, keď vojde do vnútra, nedá sa ľahko vyzliecť.
Za mňa je overal len pre dieťa čo leží, sedí v kočíku a nehýbe sa.

anonym_23a87e
Dnes o 10:56

Asi by som potom kupila.. ono je to aj tych materialoch
Tie veci vedia byt aj lahke, funkcne a pritom teple, takze az tak neobmedzuju pohyb

cyberk
Autor odpoveď zmazal
marca12
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_23a87e vieš co žijeme na juhu, no chodime často za snehom. Minulú zimu mal oteplovacky a bundu a moc sa za snehom nešiel roztrhať. No tuto zimu sa vala, skáče, spod bundy som mu vyberala nie raz sneh, no nebola som spokojná s oteplovackami a aj sa mu v tom ťažko hýbalo.
Tak rozmýšľam ze mu objednám kombinézu, ale neviem ci to nie je pre tak "velke" dieta uz zbytočne.

@anonym_autor Nie je to zbytocne. Je to super vec. Ak ta tlacia peniaze pozri sportisimo alebo decathlon. Tie zo sportisima su lahke a teple. Lepsie sa v tom hybe ako v oteplovackach. Vyuzije ju aj viac rokoch po sebe.

biglovemom
Dnes o 11:27

Od toho veku mala zvlast ,prakticke koli Wc alebo vela x nosila bundu len ….

lauriik
Dnes o 11:39

Ja som mojim detim kupovala vzdy oteplovacky a bundu. Ked je teplejsi jednoducho vymenime za softshellky. Ked chcu curat tak sa z toho jednoduchsie vyzlecu. Pre mna ta kombineza je strasne neprakticka. A to chodime aj lyzovat a korculovat.

senta_sofia
Dnes o 11:42

@anonym_autor mne vyhovovali viac dvojdielne. Dovalali gate, dala som druhe. Praktickejsie su dvojdielne aj ked potrebuju ist na WC. Kombineza by mi urcite jedna nestacila.

pettom19
Dnes o 11:46

Ja mam teraz pre syna supravu oteplovaciek s vyvysenym pasom a bundou, ktore sa daju spojit zipsom do kombinezy. Tiez som zvazovala, ci overal, ci oteplovacky a toto je uplne super riesenie, nemenila by som.

summer138
Dnes o 12:50

@anonym_autor žijeme v Poprade. 2 deti - 3 ročný má 2 overaly 3 lyžiarske súpravy. 4,5 ročný 3 bundy lyžiarske 5 lyžiarskych nohavíc a aj tak nič nerobím len periem lebo nemajú čo obliecť.

nafka0483
Dnes o 13:08

Za mna praveze overal 🙂 moze sa aj valat v snehu, kotulat po svahu a nevojde sneh pod bundu. S wc nema problem, tak ci tak by vyzliekla bundu aj stiahla oteplovacky.
Ma v sezone aj overal aj oteplovacky+bundu na prestriedanie.

banalu
Dnes o 13:21

Moja ma aj aj. Kedze sa vala kade tade a v zime je skor capanica ako primrznuta zem ci nebodaj sneh, vyuzivame obe - k tomu este aj zateplene softshellky na "teplejsie dni".
Do snehu si sama pyta radsej kombinezu.

sagitta33
Dnes o 13:38

Používame oboje. Aj keď má otepľovačky, tak si musí pri cikaní vyzliecť bundu