Kvalita detského oblečenia Reserved
Prosím ma niekto skúsenosť s detským oblečením z Reserved? Chcem urobiť online nákup pre trojročného chlapca, len neviem, aká je tam kvalita. Lindex je asi kvalitnejší, čo sa týka látky a prevedenia? Ďakujem.
Objednavam odtial babatka tiez 5,5 rocnemu synovi
@anonym_autor ja objednavam a super kvalita a tiez velkosti dobre sedia v 90%. Urcite podobne ako Lindex.
@kiki68 Prosím ťa, ak 15 mesačnému objednávam Lindex 80 a je mu to trošku veľké ešte, bude Reserved dobrá tiež 80? Lacnejšie značky ako Sinsay už 80 ledva oblečie :-/
Zvyčajne je to lepšia kvalita ako lindex (aspoň za mňa, po rôznych lindex skúsenostiach). Občas je nejaký kúsok menej kvalitný ale 90% oblečenia zdedil aj mladší súrodenec a stále sú tie veci krásne 🙂. Lindex tričká sa v istej dobe vždy vyťahali a zdeformovali -po jednom vypratí, takže tam už dlhšiu dobu nenakupujem.
@kiki68 Prosím ťa, ak 15 mesačnému objednávam Lindex 80 a je mu to trošku veľké ešte, bude Reserved dobrá tiež 80? Lacnejšie značky ako Sinsay už 80 ledva oblečie :-/
@anonym_db4181 moja nosi momentalne bodycka reserved 86 v 7 mes, overal ma 80. Ale ona je prerastena strasne. Ma skoro 10kg. Zalezi co, ale ja by som body objednala 92 v Tvojom pripade.
No ja neviem ci som natrafila na nejake horsie kusky, ale za mna je kvalita ovela horsia ako lindex, skor by som to prirovnala ku sinsay
@anonym_autor Ja som s reserved spokojná, Kvalitné veci vždy sú trošku väčšie za mňa na uvedenú veľkosť. Niekedy nájdem aj menej kvalitný kúsok ale to naozaj raz za čas. A strašne som bola spokojná s topánkami na jar jeseň, teplé nepremokli super.
Ani Lindex, ani Reserved. Väčšinou umeliny, nevypracované strihy. Veľmi išla dole kvalita oblečenia v obchodoch, ktoré ešte pred pár rokmi mali kvalitný tovar.
Ani Lindex, ani Reserved. Väčšinou umeliny, nevypracované strihy. Veľmi išla dole kvalita oblečenia v obchodoch, ktoré ešte pred pár rokmi mali kvalitný tovar.
@katkati v com umeliny? Ved to maju normalne bavlna, pripadne maju 5% elastan v tom. Ako neviem co by tam malo byt za material. A ked mas nejaku tylovu suknu, tak to logicky bude umelina ten tyl.
@anonym_autor ja objednavam a super kvalita a tiez velkosti dobre sedia v 90%. Urcite podobne ako Lindex.
@kiki68 ďakujem, objednala som. Ja tiež od nich mám viac veci a spokojnosť, len detské idem po prvýkrát.