icon

Kvalita detského oblečenia Reserved

7. jan 2026

Prosím ma niekto skúsenosť s detským oblečením z Reserved? Chcem urobiť online nákup pre trojročného chlapca, len neviem, aká je tam kvalita. Lindex je asi kvalitnejší, čo sa týka látky a prevedenia? Ďakujem.

kiki68
7. jan 2026

@anonym_autor ja objednavam a super kvalita a tiez velkosti dobre sedia v 90%. Urcite podobne ako Lindex.

kiki68
7. jan 2026

Objednavam odtial babatka tiez 5,5 rocnemu synovi

anonym_db4181
7. jan 2026
@kiki68

@anonym_autor ja objednavam a super kvalita a tiez velkosti dobre sedia v 90%. Urcite podobne ako Lindex.

@kiki68 Prosím ťa, ak 15 mesačnému objednávam Lindex 80 a je mu to trošku veľké ešte, bude Reserved dobrá tiež 80? Lacnejšie značky ako Sinsay už 80 ledva oblečie :-/

anonym_3a7af6
7. jan 2026

Zvyčajne je to lepšia kvalita ako lindex (aspoň za mňa, po rôznych lindex skúsenostiach). Občas je nejaký kúsok menej kvalitný ale 90% oblečenia zdedil aj mladší súrodenec a stále sú tie veci krásne 🙂. Lindex tričká sa v istej dobe vždy vyťahali a zdeformovali -po jednom vypratí, takže tam už dlhšiu dobu nenakupujem.

kiki68
7. jan 2026
@anonym_db4181

@kiki68 Prosím ťa, ak 15 mesačnému objednávam Lindex 80 a je mu to trošku veľké ešte, bude Reserved dobrá tiež 80? Lacnejšie značky ako Sinsay už 80 ledva oblečie :-/

@anonym_db4181 moja nosi momentalne bodycka reserved 86 v 7 mes, overal ma 80. Ale ona je prerastena strasne. Ma skoro 10kg. Zalezi co, ale ja by som body objednala 92 v Tvojom pripade.

gregik66
7. jan 2026

No ja neviem ci som natrafila na nejake horsie kusky, ale za mna je kvalita ovela horsia ako lindex, skor by som to prirovnala ku sinsay

3petka
7. jan 2026

@anonym_autor Ja som s reserved spokojná, Kvalitné veci vždy sú trošku väčšie za mňa na uvedenú veľkosť. Niekedy nájdem aj menej kvalitný kúsok ale to naozaj raz za čas. A strašne som bola spokojná s topánkami na jar jeseň, teplé nepremokli super.

katkati
7. jan 2026

Ani Lindex, ani Reserved. Väčšinou umeliny, nevypracované strihy. Veľmi išla dole kvalita oblečenia v obchodoch, ktoré ešte pred pár rokmi mali kvalitný tovar.

kiki68
7. jan 2026
@katkati

Ani Lindex, ani Reserved. Väčšinou umeliny, nevypracované strihy. Veľmi išla dole kvalita oblečenia v obchodoch, ktoré ešte pred pár rokmi mali kvalitný tovar.

@katkati v com umeliny? Ved to maju normalne bavlna, pripadne maju 5% elastan v tom. Ako neviem co by tam malo byt za material. A ked mas nejaku tylovu suknu, tak to logicky bude umelina ten tyl.

autor
8. jan 2026
@kiki68

@kiki68 ďakujem, objednala som. Ja tiež od nich mám viac veci a spokojnosť, len detské idem po prvýkrát.