Môže bábätko do jedného roka nosiť uväzovanú čiapočku?
Moze mat babetko do jedneho roka ciapocku, ktora sa uvazuje pod krkom?
@kacena4 ja nemam deti. Chcem obdarovat mamicku s babatkom a chcem sa uistit ze taku ciapku naozaj moze mat. Dakujem
Moje nosili od narodenia,boli lepsie ako tie bez zavazovania
Podľa mňa v pohode môže mať, my sme v takej išli v zime z pôrodnice a tie ostatné bez šnúrok nosila až okolo dvoch rokov.
podla mna v takom veku bez snurok je aj zbytocna moji si to dali dole za 3 sekundy
čiapočky so šnurovaním môže mať od narodenia, ale starším deťom už môže šnurovanie vadiť.
Tiež by som sa radšej spýtala mamičky, aké čiapky vyhovujú
So snurkou alebo kukla. Inak dlho nevydrzi na hlave
syn nosil aj normalne aj na viazanie,zimnu čo má teraz má na viazanie a to ma už 2,5r ani raz sa nestalo aby si ju dal dole sam od seba
je proste dieťa čo mu je jedno čo má na hlavne
ak to chceš na toto obdobie tak kukla bude lepšia ak na jar tak by bolo fajn aj čelenku látkovú
Moja nezniesla šnúrku pod krkom. Čiže u nás doma nebola jediná čiapka na viazanie
Ahoj,.zdedili sme pre babo za tasku ciapok a tie so snurkou maju vacsinou iny tvar, su vpredu hore vykrojene a dobre sa nosia.tie bez snurky su aspon tie nase vsetky rovne, cize vpredu aj vzadu rovnake a tak padaju do oci abo az na nos
Spytaj sa mamy aku ciapku si nosila ty. Zavazovaciu, lebo ine neboli a tu si
Jasne ze áno.
Jasne, tie snurky boli natahovacie ako gumicka cize pri normalnom pouzivani nic nehrozilo ak ide o to..

a aku by malo mat? vsak ciapka na snurky je preto aby dietatu nepadala z hlavy popr. aby si ju nestahovalo...