icon

Najlepšie detské topánky na školský dvor počas jesene

10. sep 2025

Mamičky, aké dávate topánočky chlapcom na sychravú jeseň na výbeh na školkarsky dvor? Prosím aj link ;). Nechcem dávať gumáčiky ak nebude mokro.

bolarazjedna
10. sep 2025

@anonym_autor ja som teda začínajúca v tomto, ale ja nedávam zvlášť, ani to od nás nechceli. Bude v tom, v com šiel ráno do škôlky. Ak prší, ma gumáky v skrini.

belllinka
10. sep 2025

kotníkové, nepremokavé

saxana000
10. sep 2025

Tie iste co do skoly.. ak prsi na dvor nejdu aktivity maju v druzine.rovnako skolkari idu von za sychraveho pocasia len pod pristresok na chodnik.. takze u nas tenisky az kym nezacne mrznut idealne troje aby som stihala tocit vyprat a vysusit.byvame na zapade u nas sneh nie je ani v zime maximalne dazd a blato a vtedy nasi von nechodia

hopatko
10. sep 2025

Dievca / chlapec, skola / skolka, vzdy na jesen topanky / tenisky s upravou Gora-tex, su do kazdeho pocasia.

autor
10. sep 2025
@saxana000

Tie iste co do skoly.. ak prsi na dvor nejdu aktivity maju v druzine.rovnako skolkari idu von za sychraveho pocasia len pod pristresok na chodnik.. takze u nas tenisky az kym nezacne mrznut idealne troje aby som stihala tocit vyprat a vysusit.byvame na zapade u nas sneh nie je ani v zime maximalne dazd a blato a vtedy nasi von nechodia

@saxana000 perieš ich v práčke v sáčku, či ručne?

autor
10. sep 2025
@hopatko

Dievca / chlapec, skola / skolka, vzdy na jesen topanky / tenisky s upravou Gora-tex, su do kazdeho pocasia.

@hopatko vieš mi niektoré odporučiť?

hopatko
10. sep 2025

Pred tyzdnom som kupila dcere Ecco tenisky s Goratexom.

autor
10. sep 2025
@hopatko

Pred tyzdnom som kupila dcere Ecco tenisky s Goratexom.

@hopatko vieš poslať link aké?

hopatko
10. sep 2025
@anonym_autor

@hopatko vieš poslať link aké?

@anonym_autor dcere som kupovala ruzove, podobne tymto. https://sk.ecco.com/produkt/ecco-sp.1-lite/7127... pozri si na stranke,as ich tam kopec.

saxana000
10. sep 2025
@anonym_autor

@saxana000 perieš ich v práčke v sáčku, či ručne?

@anonym_autor v pracke normapne s tmavym.pradlom idealne ked prinesie muz treningove futbalove tam to prihodim ono sa to tam pekne šucha jedno o druhe v bubne to nebuchoce a zatial vsetky ziju len teplota nesmie byt viac ako 40.raz som oprala na 60ke a ostal.mi zvlast vrch a spodok

lilyianka
10. sep 2025

@anonym_autor do škôlky kupujem synovi Geox topanky. Takisto sú dobré na dvor,do záhrady.
Treba pozrieť,majú celkom fajn ponuku. Samozrejme otázne je koľko chceš do toho investovať.