Naozaj existujú elegantné tepláky do školy?
Ahojte, da sa pls kupit nejake vyslovene slusne/slusnejsie teplaky/nohavice? Syn mi uz nechce nosit ani za svet rifle, dnes siel radsej v kratasoch nez by si to mal obliect. Chcel ist v teplakoch. Ale to zas ja nedovolim, podla mna je to nie je vhodne. Ale verim, ze existuju nejake slusnejsie. Dakujem.
Existuju teplaky v riflovom dizajne. Pripadne sa da kupit teplakovina s riflovou potlacou a z tej dat usit.
@anonym_autor koľko má syn rokov v? Treba mu vysvetliť, že v teplákoch sa do školy nechodí..
joggery sú nohavice z úpletu. sú to nohavice, nie tepláky na šport. takže by som pozrela po takých nohaviciach…
u nás je v škole v poriadku akekolvek teplatky proste zakazane nosit, a je im jedno , kludne mu daj kratasy ,bude zima povoli
Takéto, sú mäkké, elastické, kúpiš v podstate hocikde, rôzne farby. Pre chlapca pohodlné, nikde ho nič netlačí. Ja si pamätám ako decko, ale to boli ešte 90. roky, mama mi obliekala také tuhé rifle kde keď zapadol taký jazýček zo zipsu, nešiel otvoriť. Nikto mi ani nevysvetlil, ako sa to ovláda, to bolo ako za trest. Dnes máš pre deti obrovský výber všetkého.
Veď existujú aj iné nohavice, nielen tepláky a rifle, napr menčestraky.
Tepláky Nie. Max športové 😂 Tepláky sa nosia doma alebo na telesnej či len tak na behanie vonku, ale nie do školy
@anonym_autor daj mu usit pudlace z teplakoviny alebo upletu. Môj syn tak nosí. Ani by si nepoznala z akého materiálu sú. Tuná na MK ich šije napríklad Letis
😂😂😂 ach tie reci, ze teplaky do skoly nie 😂😂😂 to je ako deja vu ked za komunistov boli v skole zakazane rifle. A jedneho dna hups, z pracovneho oblecenia pre kovbojov a stavebnych robotnikov sa stal modny kusok, ktory sa dnes povazuje za slusne oblecenie do skoly. Nevydi, ze tam diera, tam nite, ale je to slusne. No pekne, nepotrhane vkusne teplaky su fuj.
@anonym_autor hladaj, najdes, su ich stovky: https://www.google.com/search?sca_esv=637c0e90f...
Veď dnes je toolko možností, nemusí nosiť tvrdé rifle s gombíkom, predávajú kadejaké jemné nohavice s gumou v páse, alebo taká soft riflovina, hocikde v obchode s detským oblečením. H&m má na sto percent. Ja by som tepláky nedovolila, a dnes je z čoho vyberať.
Tepláky Nie. Max športové 😂 Tepláky sa nosia doma alebo na telesnej či len tak na behanie vonku, ale nie do školy
@sisska96 Jooooj v Čechách by ti naložili deti aj mamičky že čo si to dovoľujes takéto povedať 🤣🤣🤣 veď to je ich vec v čom chodia. A ty si 100 rokov za opicami 😎😉 to nie sú moje slová,to mi písali deti aj mamičky keď som sa pridala do témy čo sa do školy isto nemá nosiť a ja som napísala že tepláky isto nie. Fuuuu,to bolo hejtu na moju hlavu
😂😂😂 ach tie reci, ze teplaky do skoly nie 😂😂😂 to je ako deja vu ked za komunistov boli v skole zakazane rifle. A jedneho dna hups, z pracovneho oblecenia pre kovbojov a stavebnych robotnikov sa stal modny kusok, ktory sa dnes povazuje za slusne oblecenie do skoly. Nevydi, ze tam diera, tam nite, ale je to slusne. No pekne, nepotrhane vkusne teplaky su fuj.
@anonym_autor hladaj, najdes, su ich stovky: https://www.google.com/search?sca_esv=637c0e90f...
@katarinaba klasické tepláky,také tie hnusné balónaky sú ozaj nevhodné. Ale keď máš nejaké pudlace z teplakoviny alebo upletu tak to hneď inak vyzerá. Je rozdiel mať ušité nohavice z teplakoviny a rozdiel ísť v klasických teplákoch kor keď sú to tie obrovské mega široké s gumou ako od traktora 😏
@katarinaba toto čo si tu dala je pekný príklad toho že sa dá z teplakoviny urobiť pekne a pohodlné oblečenie do školy. Toto nie sú tepláky ale nohavice z teplakoviny 😎 a to už je iná reč.
@katarinaba klasické tepláky,také tie hnusné balónaky sú ozaj nevhodné. Ale keď máš nejaké pudlace z teplakoviny alebo upletu tak to hneď inak vyzerá. Je rozdiel mať ušité nohavice z teplakoviny a rozdiel ísť v klasických teplákoch kor keď sú to tie obrovské mega široké s gumou ako od traktora 😏
@mizoko ale tak je to so vsetkym, ani sukna nie je ako sukna. Tiez nie su rifle ako rifle. Dolezite je, ako to oblecenie vyzera, nie aky druh to je. Sto krat mozu teplaky vyzerat lepsie ako rifle. A naopak. A nechapem - nohavice z teplakoviny nie su teplaky? Trochu divna logika.
@mizoko ale tak je to so vsetkym, ani sukna nie je ako sukna. Tiez nie su rifle ako rifle. Dolezite je, ako to oblecenie vyzera, nie aky druh to je. Sto krat mozu teplaky vyzerat lepsie ako rifle. A naopak. A nechapem - nohavice z teplakoviny nie su teplaky? Trochu divna logika.
@katarinaba nie,pozri klasické tepláky sú tie čo sa nosia na telesnú. Napríklad tie baggy teplaky. Ale nohavice z teplakoviny majú rôzne strihy,rôzne potlače a niektoré vyzerajú naozaj veľmi pekne.
Toto sú klasika tepláky nevhodné do školy
@katarinaba a to čo si dala ty v linku vyzerá úplne inak. Už chápeš ako to myslím?
@katarinaba nie,pozri klasické tepláky sú tie čo sa nosia na telesnú. Napríklad tie baggy teplaky. Ale nohavice z teplakoviny majú rôzne strihy,rôzne potlače a niektoré vyzerajú naozaj veľmi pekne.
Toto sú klasika tepláky nevhodné do školy
@mizoko teplakovina a riflovina - to je material. Z kazdeho sa daju usit rozne nohavice. Ked zoberies strih nejakych rifli a usijes to z teplakoviny, nevzniknu z toho rifle. Budu to stale teplaky. A ked zoberies strih teplakov a usijes to z rifloviny, stale to budu rifle. Dolezity je strih, nie material. Preto mozu byt niekedy teplaky vkusnejsie ako rifle. A o to ide - o to ako to vyzera, nie o material, z akeho to je usite. Pekny den.
@mizoko teplakovina a riflovina - to je material. Z kazdeho sa daju usit rozne nohavice. Ked zoberies strih nejakych rifli a usijes to z teplakoviny, nevzniknu z toho rifle. Budu to stale teplaky. A ked zoberies strih teplakov a usijes to z rifloviny, stale to budu rifle. Dolezity je strih, nie material. Preto mozu byt niekedy teplaky vkusnejsie ako rifle. A o to ide - o to ako to vyzera, nie o material, z akeho to je usite. Pekny den.
@katarinaba veď o tom píšem 🤦🏼♀️ je veľký rozdiel vziať si takéto baggy teplaciska a je rozdiel dať si usit strihovo vhodné nohavice z teplakoviny alebo upletu. Ja chápem čo je materiál a chápem čo je strih. Ale bavíme sa tu o klasických teplákoch čo sa nosia na telesnú. A tie vhodné do školy nie sú. Nie sú vhodné strihovo,nie materiálovo. Už sa chápeme?
u nas v skole nastastie mozu nosit aj teplaky. syn ma 7r a nosia ich takmer vsetci. vzadu maju koberec a cez prestavky sa hraju, neviem si to predstavit v rifliach. kolko rokov ma tvoj syn a aky dovod uviedol? podla toho by sa dali najst alternativy.
@anonym_autor ako je starý? Môj 9rocny tiež nechce ani za svet rifle takže nosí tepláky. A podľa mňa je úplna sprostosť že tepláky niesi vhodné do školy prečo ??? Nehovorím keď sa ide fotiť alebo idú do knižnice a.t.d sú to stále deti tak prečo nie? A v dnešnej dobe keď teplákové súpravy nosia už aj ľudia do mesta...
@katarinaba veď o tom píšem 🤦🏼♀️ je veľký rozdiel vziať si takéto baggy teplaciska a je rozdiel dať si usit strihovo vhodné nohavice z teplakoviny alebo upletu. Ja chápem čo je materiál a chápem čo je strih. Ale bavíme sa tu o klasických teplákoch čo sa nosia na telesnú. A tie vhodné do školy nie sú. Nie sú vhodné strihovo,nie materiálovo. Už sa chápeme?
@mizoko kde sa bavime o klasickych teplakoch? Autorka sama ziada tip na slusne teplaky. To, ze si niekto nevie pod teplakmi predstavit nic ine ako to co si ty pod teplakmi predstavujes je len jeho obmedzenost. Dakujem za diskusiu, prajem pekny den.
teplaky do skoly? viem, ze dnes sa to nosi, ale pride mi to uz moc. ved existuju aj ine materialy okrem rifloviny, ktore su poddajnejsie.
To co su za prihriate zmeny nazvu diskusie 🤦♀️. Diskusia mala nazov “Teplaky do skoly”. Admini potom sa niet co cudovat, ze sa tu rozprudi aj nie uplne privetiva diskusia, ked to svojvolne menite!
Syn nosí do školy aj tepláky, keď tam má sedieť xy hodín, tak nech mu je aspoň pohodlne. Vyobliekaný sa ešte nachodí v živote dosť. Ale teda má aj keprové nohavice z hmka. Občas ide ako vandrák, občas total old money štýl, ako sa vyspí. Neriešim, kým je to relatívne slušné.
@mizoko kde sa bavime o klasickych teplakoch? Autorka sama ziada tip na slusne teplaky. To, ze si niekto nevie pod teplakmi predstavit nic ine ako to co si ty pod teplakmi predstavujes je len jeho obmedzenost. Dakujem za diskusiu, prajem pekny den.
@katarinaba o môj bože,ty si napísala že je prežitok si myslieť že tepláky do školy nie. A ja som písala že tie klasické určite nie ale že sa dajú z teplakoviny ušiť kde aké iné strihy. Tak kto je tu obmedzený v myslení? Ešte som písala autorke nech dá ušiť z teplakoviny napríklad pudlace,že môj syn takto nosí do školy a v pohode. Čítaš vôbec čo sa tu píše? Či len si sa sprajcla a ideš si svoje? Ja nemá predstavu že tepláky sú len bagginsy! Veď to tu celú dobu píšem. Vyjadrila som sa ja aj iné ženy že tepláky,tie klasické do školy nie. Ale nohavice z teplakoviny áno.
@anonym_autor ako je starý? Môj 9rocny tiež nechce ani za svet rifle takže nosí tepláky. A podľa mňa je úplna sprostosť že tepláky niesi vhodné do školy prečo ??? Nehovorím keď sa ide fotiť alebo idú do knižnice a.t.d sú to stále deti tak prečo nie? A v dnešnej dobe keď teplákové súpravy nosia už aj ľudia do mesta...
@letfenixa mencestraky na seba neda ani keby co bolo. Je mu v tom teplo. On nikdy ani ako maly nenosil v zime pancuchy.
@laila22 ma 11. No vysvetlovat mozem, aj to robim. Ale dokazem sa vcitit do toho, ze v rifliach byt uz nechce. Tak chcem najst nejaky material a strih, ktory mu bude vyhovovat.
@mili2016 ja som v tom asi stara skola. Mne sa klasicke zeplaky do skoly nehodia, navyse vies. Aj pani ucitelky su urcita generacia a sice na jednej strane im to moze byt jedno, ale na druhej nemusi. To je rovnako ako v praci. Podla mna do skoly a prace sa ma ist ako-tak slusne. Nepustila by som svoje deti v potrhanych rifliach, kratkych crop topoch a podobne. To sa proste nehodi. Ale zas nech si kazdy robi co uzna za vhodne, ja by som pre syna chcela najst strednu cestu a zienky tu vedia vacsinou dobre poradit taketo veci, obchody, znacky.
🤣🤣🤣🤣 vam uz to tam asi totalne j*be 🤣🤣 sa hrate na luxusne panicky ci co? Tepláky su uplne v pohode normalne oblečení a vy radšej tyrate deti v rifliach, len aby nahodou dieta neurobilo hanbu v spoločnosti lebo ma teplaky 🤣🤣🤣 nikde inde na svete toto neriešia. Ale jasne Slováci 🤣🤣🤣

Aj môj syn tiež isté obdobie iba teplákové nohavice, tak som vyhľadávala také "slušné" tepláky... nahrádzala som ich aj Joggingovými nohavicami s kapsáčovými vreckami
https://www.bonprix.sk/joggingove-nohavice-s-ka...