icon

Oblek pre dvojročného na slávnostnú príležitosť. Čierny alebo béžový?

Včera o 09:41

Maminy ak muž oblieka čierny oblek, ja modré saty, aký oblek mám kúpiť synčekovi 2 ročnému? Čierny? Alebo Béžový? Chcem ladit a neviem sa rozhodnut

anonym_563ef9
Včera o 09:46

@anonym_autor modrý

autor
Včera o 09:47
@anonym_563ef9

@anonym_autor modrý

@anonym_563ef9 a keby si si mala vybrať len z tých dvoch?

anonym_563ef9
Včera o 09:50
@anonym_autor

@anonym_563ef9 a keby si si mala vybrať len z tých dvoch?

@anonym_autor ani jeden sa mi nehodí. Čierna nie je pre malé dieťa, béžová neladí s vami.

autor
Včera o 09:52
@anonym_563ef9

@anonym_autor ani jeden sa mi nehodí. Čierna nie je pre malé dieťa, béžová neladí s vami.

@anonym_563ef9 tak mám ešte aj hnedé saty, tiež nad nimi uvažujem. K ním aký oblek?

anonym_433d45
Včera o 09:53

aká je tá modrá?

anonym_563ef9
Včera o 09:55
@anonym_autor

@anonym_563ef9 tak mám ešte aj hnedé saty, tiež nad nimi uvažujem. K ním aký oblek?

@anonym_autor záleží na odtieni, k tomu možno ten béžový

anonym_9f8537
Včera o 09:56

Daj fotku.

autor
Včera o 10:00
@anonym_433d45

aká je tá modrá?

@anonym_433d45 tmavo modrá až do čiernej

luckajozko21
Včera o 10:45

Daj si saty, ktore chces. To 2rocne dieta bude aj tak chutnucke a vsetci sa z neho 'pototo' ako z kazdeho dietata v slavnostnom obleceni :D
Ak bude tato cierny, tak by som dala aj malemu ciernu...... Cierna je nahodou pekna farba a normalne ju detom kupujem od babatka ;)

anonym_5db4ee
Včera o 10:56
@luckajozko21

Daj si saty, ktore chces. To 2rocne dieta bude aj tak chutnucke a vsetci sa z neho 'pototo' ako z kazdeho dietata v slavnostnom obleceni :D
Ak bude tato cierny, tak by som dala aj malemu ciernu...... Cierna je nahodou pekna farba a normalne ju detom kupujem od babatka ;)

@luckajozko21 čierna je pekná farba? To si robíš srandu. 🙄

anonym_606029
Včera o 11:11

Už len preto že je to tak malé dieťa by som dala béžový

anonym_837879
Včera o 12:03

Malemu dietatu by som kupila bezovy a ak to este aj bude v lete tak uz duplom. Je uplne jedno ako budete obleceni vy, nejdete na modnu prehliadku a dieta aj tak bude vyobliekane za hviezdu, takze neries 🙂