Odchod z pôrodnice - oblečenie pre novorodenca
Ahojte, o pár dní ma čaká odchod z pôrodnice. Bude stačiť ak bábätko bude mať na sebe dlhé body, teplé ponožky, čiapku, rukavičky, deku vo vajíčku a nánožník na vajíčko? Ide vlastne iba o pár metrov z pôrodnice do auta a z auta domov.
stačí to čo píšeš
@anonym_autor úplne stačí, v aute budete mať istotne teplo, tak to netreba preháňať 🙂
Uplne staci 🙂
No však práve, že v aute bude teplo a po vonku pôjde naozaj iba pár sekúnd, tak to zas nechcem zbytočne preháňať. Nejdeme na žiadnu prechádzku
Ja by som urcite mu dala dupacky..alebo polodupacky a svetrik.pod to body...
Je to málo. Mozno v jeseni ok. Ale ved teraz mas okolo nuly. Aj ty pojdes iba vo svetriku???
Ja by som mu určite dala dáke tepláčiky. Veď už je zima.
Dlhé body som asi zle napísala. Myslela som komplet "tričko a gate".
A áno, tých pár metrov určite nepôjdem v 10 vrstvách, ale prejdem to aj kľudne len v tričku
Dlhé body som asi zle napísala. Myslela som komplet "tričko a gate".
A áno, tých pár metrov určite nepôjdem v 10 vrstvách, ale prejdem to aj kľudne len v tričku
@anonym_autor a teraz v porodnici je ako oblecene?
Ja by som urcite dala aj hrubsi svetrik. Nech ma cez plecia 2 vrstvy. Deku nedas tak aby malo zakryte plecia a zaroven nemalo pomaly aj zakryte usta....
@anonym_autor a teraz v porodnici je ako oblecene?
Ja by som urcite dala aj hrubsi svetrik. Nech ma cez plecia 2 vrstvy. Deku nedas tak aby malo zakryte plecia a zaroven nemalo pomaly aj zakryte usta....
@zltalienka vďaka týmto dekam je zakryté dieťa celé, teda aj ramená.
Teraz je oblečené - to v čom by som chcela aby išlo domov (komplet gate/tričko) alebo gate a tričko
@zltalienka vďaka týmto dekam je zakryté dieťa celé, teda aj ramená.
Teraz je oblečené - to v čom by som chcela aby išlo domov (komplet gate/tričko) alebo gate a tričko
@anonym_autor jejda...to je fajne...
Je to málo. Mozno v jeseni ok. Ale ved teraz mas okolo nuly. Aj ty pojdes iba vo svetriku???
@maryetta ja by som si dala normálne zimné oblečenie, veď je už hnusná zima vonku.
Akože bez legín/teplákov? 🤨 Ja som môjmu malému obliekla dlhé body, ponožky a teplákovú súpravu a zakryla dekou. Rodila som minulý rok v polovici novembra. Tiež sme išli len do auta a domov.
Akože bez legín/teplákov? 🤨 Ja som môjmu malému obliekla dlhé body, ponožky a teplákovú súpravu a zakryla dekou. Rodila som minulý rok v polovici novembra. Tiež sme išli len do auta a domov.
@sajmi už som vysvetlila čo som mala na mysli tým dlhé body
@anonym_autor hlavne žiaden overal ani nudná nič hrubé ani s kapucňou
Neviem poznáte internetovú stránku na FB deti v aute nájdite si ju tam všetko pekne vysvetľujú .
A zadalsie treba aj správu Autosedačku vajíčko aj správne pútať dieťa v nieje teda popruhy vždy za tiahnuť keď dieťa usadíte a keď vyberáte povoliť .
Áno bude stačiť deka čiapka rukavičky body pančuchy a tepláky a mikina
@anonym_autor ja som takto odchádzala na jar s malým z pôrodnice ako pises. Obliekla by som riadne. Aj mala chvilka vie narobiť riadnu pseku.
Staci uplne - treba si uvedomit, ze vajicko je z velkej casti polystyren a ten izoluje az az - zvykne byt potom babatkam horuco na chrbatik - tak by som zvazila potom tu deku na dlhe jazdy.
Na presun si myslim uplne postacuje co si napisala ved das este nanoznik. Neviem si celkom predstavit ako by si potom este v aute vyzliekala overal hruby a prekladala babo. Dobre rozmyslas ako rozmyslas 😉
Mali sme tiez takyto "fusak" do vajicka, zvnutra bol akurat flis. mega prakticke. Nasi mali body dlhy rukav, dole dupacky a este tenky flisovy overal tusim lindex alebo tchibo.., ten fusak /deka alebo ako sa to vola, tak sa pekne otvori ked je v teple a zapne, ked je chladno a da sa regulovat teplota
Ja budem rodiť začiatkom apríla a na body chcem dať ešte taký plyšový alebo flísový overal a tiež tú zavinovačku do vajíčka. Ten overal netreba dávať dole v aute, nie je to hrubé ako bunda

Dala by som aj overal urcite.