Odporúčania na priedušnú obuv Salamon na letnú turistiku
Baby, viete mi poradiť ? Potrebujem nejakú obuv, keď chodíme na turistiku. Pozerám sa po Salamon, keďže tu značku poznám. Viete mi niečo od nich odporučiť ? Tak hlavne, aby bola obuv ľahká a aj priedušná, keďže to hlavne na leto. Ďakujem vám 🙂
Salomon poradiť neviem, ale ak by si niekedy bola v Sportissimo, tak na ALPINE PRO turistickú obuv zvyknú mávať aj dobré zľavy.
Blbne mi ten link, tak to dám len takto
https://www.sportisimo.sk/trekova-obuv/
a potom si naľavo zaklikni ALPINE PRO a DÁMSKA obuv (keď som to mala zakliknuté, tak mi link zle skopírovalo)
@poradena a ist popozerat, poskusat aj do Decathlonu? Niekedy je od nich pomer hodnota (kvalita) / cena velmi slusny. Damskej turistickej obuvi byva dost aj v roznych vypredajoch (posledne pary) vo velkych sportovych predajniach. Na jednu znacku by som sa neupinal, hladal nieco lahucke, priedusne, v com sa clovek citi po obuti velmi komfortne.
je doležité, na akú turistiku chodíte, či do Karpát, alebo na vysokohorské tury. Ja mám niekolko druhov turistických podla toho, do akého terénu idem.
Toto je najlepšie ist skusit, lebo aj cislovanie aj sirka, tvar topanky je vzdy ina u roznych znaciek. A tiez, ze co sa mysli turistika. Pre niekoho to su male kopce, lesy, iny ma hrebenovky, dalsi ma skalnatejsie tereny, vyššie polohy, tatry.. takze aj teren.. terrexy mam aj ja, na bezne male kopce stačia
Mam nizke Salomony turisticke na leto, su super, lahucke, pohodlne a na zimu alebo do zleho terenu mam vyssie pevne Mamuty.
Mam nizke Salomony turisticke na leto, su super, lahucke, pohodlne a na zimu alebo do zleho terenu mam vyssie pevne Mamuty.
@la_dolce_vita môžem poprosiť aké máš tie Salamon konkrétne ? Ďakujem 🙂
je doležité, na akú turistiku chodíte, či do Karpát, alebo na vysokohorské tury. Ja mám niekolko druhov turistických podla toho, do akého terénu idem.
@janinka007 tak nie som nejaká turistka, ale keď máme čas, tak radi niekam vybehneme, či už do hôr na nejaké skaly pozrieť, alebo také chodníčky ako Terchová a aj teraz sa chystáme na Adršpašské skály… preto skôr hľadám niečo také, aby to bolo aj priedušné, pohodlné a hlavne sa v tom nešmýkalo… 🙂
Nie som doma, tak ti nemozem odfotit, mozem vecer pripadne, ale na to, co pises, su idealne. Moje uz som nenasla, mam ich uz 2 roky, vyuzivam dost. Nieco take:
@poradena ja som mala salomonky dva krát po sebe, každá vydržala cca 7 rokov ,dokonca ani potom sa nerozpadli akurát už boli také spreté. Za mňa úplná spokojnosť ,presla som s nimi kadejaky terén ,je úplne jedno aký model hlavne nech ti sadne na nohu.
Ďakujem, určite pôjdem poskúšať 🤍
na takú lahkú turistiku letnú mam tieto https://www.sportisimo.sk/salomon/outbound-pris...
Ja mam vsetky turisticke len salomony, mam 3 letnych a 1 zimne :D Vsetky s gore-tex, lebo nevidim vyznam mat turisticke topanky, v ktorych musim mat obavu z potoka ci dazda... neodporucam model Alfacross, mne v nich bolia bruska na prstoch aj chodidlo, lebo podrazka je prilis tenka vpredu.. ale mozno niekto, kto ma rad barefoot si bude pochvalovat prave tento model.. ja v nich po celodennej ture trpim, citim kazdy kamienok.. ale ostatne modely su skvele ;)
Salomony sú ľahučké a super...ale poriadne vyskúšaj, ja osm ich dostala ako darček , je to moje číslo, ale keby som si ich kupovala, vezmem o číslo väčšie 🙂

Pripnem sa, mne sa paci Salomon a zvazujem este Adidas Terrex