Pohodlné oblečenie na rehabilitáciu pre deti
Sama viem, že je to hlúpa otázka. Syn chodi so zlým držaním telá na rehabilitačné cvičenia. Zatiaľ sme tam boli 2x a cvičil v spodnom prádle. Synovi to prekáža, aj to že počas cvičenia mu chodia cez telocvičňu do druhej iný klienti. Odmieta tam chodiť. Čo mu dať aby sa cítil pohodlne?
To isté ako na telesnú do školy, krátke nohavice a tričko/tielko
Tepláky a tričko mal v piatok, muselo to ísť dole
Tak asi potrebuju vidiet ako sa mu hybu svaly.Tak tam zavolaj a nech ti poradia co s tym.
Tricko zrejme musi dole aby videli drzanie tela. Nestacili by mu tenke kratasy?
Sklamem ta, oni chcu vsade aby cvicili v spodnom pradle. Ja som davala deckam aspon kratasky
Tepláky nie, rehabilitacna potrebuje vidieť kolena a členky, kratase sú úplne ok
Skús mu dať plavky, mali by byť ok, aj keď potrebujú vidieť pohyb tela
Kraťasy mu dám, nech si to tam prezlečie Ďakujem
Tepláky nie, rehabilitacna potrebuje vidieť kolena a členky, kratase sú úplne ok
@pribinak no musel.byt aj bosý
Však to je nirmalne že musí byt bosý. Veď potrebuje vidieť ako pracuje noha pri cvičeni a ako stojí
V com je problém?
Však to je nirmalne že musí byt bosý. Veď potrebuje vidieť ako pracuje noha pri cvičeni a ako stojí
V com je problém?
@pribinak prepáč, v ničom
Však normálne sa pýtam
Však normálne sa pýtam
@pribinak len som chcela vedieť čo mu dať aby sa citil fajn😀
Kraťasy nepovolené, musí vidieť svaly ako sa zapájajú pri cvičení. Ďakujem, každý to chce inak
Kraťasy nepovolené, musí vidieť svaly ako sa zapájajú pri cvičení. Ďakujem, každý to chce inak
@pribinak Však ponožky by mať mohol, nie?
Náš cvičí doma a na rehabilitáciu jazdí len 1x za 3-4 mesiace a cvičiť mohol aj v tielku a pančuchách, len na prehliadku sa musel vyzliecť do slipkov.

Tricko a teplaky alebo teplakove kratasy...to verim,ze sa citil hlupo,ak tam bol v gatiach a chodili okolo ludia