Pohodlné oblečenie na rehabilitáciu pre deti
Sama viem, že je to hlúpa otázka. Syn chodi so zlým držaním telá na rehabilitačné cvičenia. Zatiaľ sme tam boli 2x a cvičil v spodnom prádle. Synovi to prekáža, aj to že počas cvičenia mu chodia cez telocvičňu do druhej iný klienti. Odmieta tam chodiť. Čo mu dať aby sa cítil pohodlne?
Tepláky a tričko mal v piatok, muselo to ísť dole
Tak asi potrebuju vidiet ako sa mu hybu svaly.Tak tam zavolaj a nech ti poradia co s tym.
Sklamem ta, oni chcu vsade aby cvicili v spodnom pradle. Ja som davala deckam aspon kratasky
Tepláky nie, rehabilitacna potrebuje vidieť kolena a členky, kratase sú úplne ok
Kraťasy mu dám, nech si to tam prezlečie Ďakujem
Tepláky nie, rehabilitacna potrebuje vidieť kolena a členky, kratase sú úplne ok
@pribinak no musel.byt aj bosý
Však to je nirmalne že musí byt bosý. Veď potrebuje vidieť ako pracuje noha pri cvičeni a ako stojí
V com je problém?
Však to je nirmalne že musí byt bosý. Veď potrebuje vidieť ako pracuje noha pri cvičeni a ako stojí
V com je problém?
@pribinak prepáč, v ničom
Však normálne sa pýtam
@pribinak len som chcela vedieť čo mu dať aby sa citil fajn😀
Kraťasy nepovolené, musí vidieť svaly ako sa zapájajú pri cvičení. Ďakujem, každý to chce inak
Kraťasy nepovolené, musí vidieť svaly ako sa zapájajú pri cvičení. Ďakujem, každý to chce inak
@pribinak Však ponožky by mať mohol, nie?
Náš cvičí doma a na rehabilitáciu jazdí len 1x za 3-4 mesiace a cvičiť mohol aj v tielku a pančuchách, len na prehliadku sa musel vyzliecť do slipkov.

Tricko a teplaky alebo teplakove kratasy...to verim,ze sa citil hlupo,ak tam bol v gatiach a chodili okolo ludia