icon

Ponožky do lyžiarok pre syna

Včera o 20:17

Ahojte, asi taká hlúpa otázka ale syn ide na lyžiarsky. Dostali sme inštrukcie, že maju mať na kazdy deň ciste ponožky. (Že smrad...😃) Ale to aj vysoké do lyžiarok? Toľko nemáme. Či dokupovať či ako?

minenkaa
Včera o 20:35

Ja nosím uplne obyčajne froté z Lidl

anonym_511cda
Včera o 21:18

Kolko rokov ma syn? Nevie si oprat ponozky?

anonym_819368
Včera o 21:26
@anonym_511cda

@anonym_511cda oprať? Ty myslíš, že na izbe, v ktorej budú po troch, možno aj styroch bude nejaký extra priestor ? Budú radi, ak si budú mať kde prevesiť mokré rukavice, oteplovaky...

anonym_05e4d2
Včera o 21:31

@anonym_autor hlavne do lyžiarok potrebuje každý deň čisté

eeffka
Včera o 21:33

Ja lyzujem v obycajnych hrubsich ponozkach a pancuchach ak je velmi zima, lyziarske vlastnim ale malokedy nosim

marca12
Včera o 21:47
@anonym_511cda

@anonym_511cda Ktory chalan si na lyziarskom perie ponozky?

marca12
Včera o 21:48

@anonym_autor Stacia mu hrubsie ponozky,nemusia byt original lyziarske.

tundra
Včera o 22:37

V zime je velmi dôlezite mat,kazdy den ciste, suche ponozky.Noha sa spoti a na druhy den uz je v topankach zima.V extremnych podmienkach,som si ponozky na obed vymenil a mal nohy v teple.

sagitta33
Včera o 22:41

Záleží či sa mu potia nohy a či ich bude mať ešte cez slabú ponožku alebo cez pančuchy.

autor
Dnes o 05:38

super, dakujem za rady. Dokupim frote

senta_sofia
Dnes o 08:18

@anonym_autor moj najstarsi do lyziarok nechce hrube, nosi klasicke bavlnene, ale berie si take, co su elasticke, ze natiahne aj do pol lytka. Neviem, ci mate vlastne lyziarky, ale moze sa stat, ze do niektorych s hrubsimi ponozkami ani nenarve nohu. Nemusis lyziarske podkolienky kupovat. Ak nebudu mat lyziaren s vyhrievanim, so smradom byva problem, ak tie lyziarky priebezne nesusia.

eeffka
Dnes o 08:55
@anonym_autor

super, dakujem za rady. Dokupim frote

@anonym_autor este mi napadlo, ze ak syn zvladne vybrat vlozky z lyziarok nech si ich berie na izbu aspon na noc, predpokladam ze budu lyzovat 2x denne, lyziarne byvaju chladne tam mu nepreschnu ak sa mu noha poti