icon

Poraďte kvalitnú čiapku a rukavice pre škôlkarku

nikolka232
30. aug 2026

Ahojte. Riešim už zimu. V predstihu.
Poraďte prosím kvalitnú čiapku a rukavice na zimu pre 4 ročnú do škôlky. Overal ma Lindex Fix. Čo pod neho? Merino a keď bude veľká zima ďalšia vrstva flis ? Ak áno, máte tipy odkiaľ za čo najlepšiu cenu dobrá kvalita ? Ďakujem!

anonym_bebd48
30. aug 2026

Merino odporucam od slovenskej firmy Active kids. Je kvalitne a pekne. Ked ese active kids nebolo, davala som detom merino zn. Devold. Nie je to lacna zalezitost, ale opobe deti vynosili 1 velkost merino aspon 2 zimy. Flisove mikiny nosili deti Reima, Isbjorn, Bergans. Kupovala som v akcii, vo vypredajoch. Ciapky a rukavice tiez Reima a Isbjorn. Oteplovacky a softshelove nohavice tiez Isbjorn

ivicatolic
31. aug 2026

@nikolka232 zima nebude... budú 30tky😁☀️😀👍

anonym_ec06e0
31. aug 2026

@nikolka232 to fakt toto sa musíš opýtať? 🙄

nikolka232
autor
31. aug 2026
@anonym_ec06e0

@nikolka232 to fakt toto sa musíš opýtať? 🙄

@anonym_ec06e0 fakt. Predstav si, že je kopa značiek, ktoré nie sú funkčné…

natalka13
31. aug 2026

kde byvas ze k merinu chces davat dalsiu vrstvu? pri -20st nepojdu von s detmi ucitelky.
tebe co mama obliekala? ty si dietatu doteraz co obliekala? to iste co nosila minulu zimu moze nosit aj tuto zimu.

nyphadora
31. aug 2026

@nikolka232 ciapku lindex, baby maju uz druhy rok a su perfektne, dobre drzia na hlave, inak pri starsej som mala velmi rada elodie. Rukavice do snehu z decatlonu, a ked nieje sneh stacia z lindexu nepremokave, dcera sa nikdy nestazovala. Merino odskusane nemam, mna to vzdy svrbelo 😅. Pod overal nosia dlhe tricko, leginy a mikinu, bud flisovu alebo teplakovu, niekedy aj nakrcnik. Keď je mokro alebo sneži, nosia enfant zateplene gumaky ( sme pri Ba ) , keď sucho kozene zimne topanky.

nikolka232
autor
31. aug 2026
@natalka13

kde byvas ze k merinu chces davat dalsiu vrstvu? pri -20st nepojdu von s detmi ucitelky.
tebe co mama obliekala? ty si dietatu doteraz co obliekala? to iste co nosila minulu zimu moze nosit aj tuto zimu.

@natalka13 v horách 😂 bohužiaľ. Mladšia spi len von, Takze musím myslieť dopredu, že sa treba riadne obliecť

natalka13
31. aug 2026

riesis tu starsiu.
no ked ti davas kojenca pri takych mrazoch spat von, klobuk dolu.

anonym_ec06e0
31. aug 2026
@nikolka232

@anonym_ec06e0 fakt. Predstav si, že je kopa značiek, ktoré nie sú funkčné…

@nikolka232 predstavím si. Prosím ta, a aká čiapka je nefunkčná? Ved čiapka ako čiapka, dáš na hlavu a ideš. To koľko kilometrov pôjde dcéra peši do škôlky? Len sa pýtam, lebo nechápem.