Poraďte kvalitnú čiapku a rukavice pre škôlkarku
Ahojte. Riešim už zimu. V predstihu.
Poraďte prosím kvalitnú čiapku a rukavice na zimu pre 4 ročnú do škôlky. Overal ma Lindex Fix. Čo pod neho? Merino a keď bude veľká zima ďalšia vrstva flis ? Ak áno, máte tipy odkiaľ za čo najlepšiu cenu dobrá kvalita ? Ďakujem!
@nikolka232 to fakt toto sa musíš opýtať? 🙄
@anonym_ec06e0 fakt. Predstav si, že je kopa značiek, ktoré nie sú funkčné…
kde byvas ze k merinu chces davat dalsiu vrstvu? pri -20st nepojdu von s detmi ucitelky.
tebe co mama obliekala? ty si dietatu doteraz co obliekala? to iste co nosila minulu zimu moze nosit aj tuto zimu.
@nikolka232 ciapku lindex, baby maju uz druhy rok a su perfektne, dobre drzia na hlave, inak pri starsej som mala velmi rada elodie. Rukavice do snehu z decatlonu, a ked nieje sneh stacia z lindexu nepremokave, dcera sa nikdy nestazovala. Merino odskusane nemam, mna to vzdy svrbelo 😅. Pod overal nosia dlhe tricko, leginy a mikinu, bud flisovu alebo teplakovu, niekedy aj nakrcnik. Keď je mokro alebo sneži, nosia enfant zateplene gumaky ( sme pri Ba ) , keď sucho kozene zimne topanky.
kde byvas ze k merinu chces davat dalsiu vrstvu? pri -20st nepojdu von s detmi ucitelky.
tebe co mama obliekala? ty si dietatu doteraz co obliekala? to iste co nosila minulu zimu moze nosit aj tuto zimu.
@natalka13 v horách 😂 bohužiaľ. Mladšia spi len von, Takze musím myslieť dopredu, že sa treba riadne obliecť
riesis tu starsiu.
no ked ti davas kojenca pri takych mrazoch spat von, klobuk dolu.
@anonym_ec06e0 fakt. Predstav si, že je kopa značiek, ktoré nie sú funkčné…
@nikolka232 predstavím si. Prosím ta, a aká čiapka je nefunkčná? Ved čiapka ako čiapka, dáš na hlavu a ideš. To koľko kilometrov pôjde dcéra peši do škôlky? Len sa pýtam, lebo nechápem.

Merino odporucam od slovenskej firmy Active kids. Je kvalitne a pekne. Ked ese active kids nebolo, davala som detom merino zn. Devold. Nie je to lacna zalezitost, ale opobe deti vynosili 1 velkost merino aspon 2 zimy. Flisove mikiny nosili deti Reima, Isbjorn, Bergans. Kupovala som v akcii, vo vypredajoch. Ciapky a rukavice tiez Reima a Isbjorn. Oteplovacky a softshelove nohavice tiez Isbjorn