Porovnanie kvality detského oblečenia z Gate a iných značiek
Ahojte, akú máte skúsenosť s detským oblečením z gate? Kvakitovo sa to dá porovnať s takým nextom ci zarou, hmkom? Ci skôr Pepco, Sinsay?
Ako co.. Ja som malému do veľkosti 92 objednávala a bol to taký zlatý stred 😊 bodynka napríklad za mňa úplne top, látka, elasticita aj šitie.. Taktiež teplaciky boli fajn 😊
Urcite vyssia kvalita ako pepco a sinsay, to sa neda porovnat podla mna.. Next a zaru nekupujem, tak neviem ale urcite mam radsej gate ako hmko 🙂
Ja kupujem pravidelne som spokojná a kvalita typu pepco to isto není ...sadnú aj na chudšie detičky hlavne legíny sme mali problém kúpiť na menšiu postavičku
Podla mňa ako také lepsie tesco alebo lepšie veci v Kik. Dlho som tam malej kupovala a pekne všetko vyzeralo aj pranim aj susenim, švy sa netočili, leginy držali svoj tvar. Za tu cenu sa to rozhodne oplatí. Tričká krátke aj dlhé sme drali 2 sezóny a nič im nebolo ani farba nevybledla. Aj šaty sú super, tie bavlnene. A veľkosť sedí to akú nosi, netreba väčšie ani menšie z mojej skúsenosti.
lepsie ako pepco a sinsay...objednavam uz dlhsie, mame dost vela veci, akurat jedny saty po prvom vyprani vybledli...za tu cenu som velmi spokojna
Akurát som malej kupovala body a kvalita super. Pre neterky šaty už neboli také kvalitné, myslím hustota bavlny, ale určite nie ako z Pepca.

Kvalita je to ako pepco, sinsay.