icon

Porovnanie kvality detského oblečenia z Gate a iných značiek

30. jún 2025

Ahojte, akú máte skúsenosť s detským oblečením z gate? Kvakitovo sa to dá porovnať s takým nextom ci zarou, hmkom? Ci skôr Pepco, Sinsay?

denkabemommy
30. jún 2025

Kvalita je to ako pepco, sinsay.

karlamon
30. jún 2025

Ako co.. Ja som malému do veľkosti 92 objednávala a bol to taký zlatý stred 😊 bodynka napríklad za mňa úplne top, látka, elasticita aj šitie.. Taktiež teplaciky boli fajn 😊

malebiele
30. jún 2025

Urcite vyssia kvalita ako pepco a sinsay, to sa neda porovnat podla mna.. Next a zaru nekupujem, tak neviem ale urcite mam radsej gate ako hmko 🙂

tess123
30. jún 2025

Ja kupujem pravidelne som spokojná a kvalita typu pepco to isto není ...sadnú aj na chudšie detičky hlavne legíny sme mali problém kúpiť na menšiu postavičku

victory7897
30. jún 2025

Viac ako pepco sinsay menej ako next Zara.. zlatý stred,ceny fajn

sandra49
30. jún 2025

Podla mňa ako také lepsie tesco alebo lepšie veci v Kik. Dlho som tam malej kupovala a pekne všetko vyzeralo aj pranim aj susenim, švy sa netočili, leginy držali svoj tvar. Za tu cenu sa to rozhodne oplatí. Tričká krátke aj dlhé sme drali 2 sezóny a nič im nebolo ani farba nevybledla. Aj šaty sú super, tie bavlnene. A veľkosť sedí to akú nosi, netreba väčšie ani menšie z mojej skúsenosti.

jgk24
30. jún 2025

lepsie ako pepco a sinsay...objednavam uz dlhsie, mame dost vela veci, akurat jedny saty po prvom vyprani vybledli...za tu cenu som velmi spokojna

sisska96
30. jún 2025

taká klasika

zuzinabila
30. jún 2025

Pepco, Sinsay

naily
1. júl 2025

Akurát som malej kupovala body a kvalita super. Pre neterky šaty už neboli také kvalitné, myslím hustota bavlny, ale určite nie ako z Pepca.

wiwewa1995
2. júl 2025

Lepšie o dosť ako pepco ale zas horšie ako next