Prečo deti nosia teplé oblečenie v horúčave?
Baby len taky výkrik, nevidela som to prvýkrát toto leto, ale mlade romky u nas co majú deti tak do 2 rokov,( teraz sme stretli tiež jednu) tak vonku 35 maminka nahodené v letných šatách ledva pod zadok a maly asi ročný v kociku na sebe mikinu takú plysovu/dekovu s dlhým rukávom a dlhe mencestrove nohavice ...viem ze k nim chodia aj pracovníci zaucat pomáhať, no nerozumiem tomu, tak mi bolo ľúto toho malého ešte aj reval ako tur (samozrejme nemuselo to byt len z tepla ) , starší asi 6 rokov mal tričko na ramienka a dlhé gate, a teda nie sme osada na východe ze by ozaj nemali na to, čím to je podla vás?
Neviem..ale par x vidim v lete deti v kociku ako sedia v zimnom fusaku🫣🫣🫣
No ako ja som bola za divnu, ked som v maji nedala novorodenca do zimneho fusaku, ked ostatne deti som tak na kontrole v nemocnici videla 🤭 moja mala len tenky sveter na sebe 😅
moja dnes prišla zo školy a skoro som odpadla... von 33 st. a slečna na sebe dlhé hrubé rifle... 😨
@deti95060810 aj moja..kratke si do skoly neda ani za svet..uz som to vzdala, do stredy kazde rano hadky 🤦♀️ aspon nema hrube, ale tenucke, ale aj tak 😡
@biglovemom to bude asi lenivosť dat ho dole a poodopinat 🫣
@deti95060810 ale ak išla okolo 6 mohlo jej byt zima 😃 len mohla si vziať niečo na prezlecenie😃
áno o 6 h.
Neviem co to je 🤣 ale rozum mi to nebere🤣🤣🤣
Človeče, ja som dneska videl aj ciganku v dedine v dlhych nohaviciach a mikine... ja som sa musel prekonavať, aby som si do školky dal vobec tričko a nenabehol tam hore bez, to už by asi hnali :D Horuco jak v prdeli, kosil som na slnku a potom vidiš ciganku v mikine. A to ma tak 16 asi.
Robia to aj dôchodcovia, asi im už nedokrvuje.
IMHO, toto nepríčetné babušenie deti by malo byť trestným činom... akurát čo sa deťom absolútne dogabe imunita. Leto je jedna vec, ale vidím to aj na jeseň... proste +10 a decko rukavice čiapku šál... potom kňučia, že sú furt choré tie deti, ta ako nedivim sa...
Naši neprispôsobiví zase naopak,..v zime behajú po ulici len v pamperskách...😆
@miskakyska aj u nás. Vonku -10, klepala som sa v kabáte a chalanisko asi 10 rokov tenisky bez ponožiek a mikina
@miskakyska Aj u nás tak, polonahi a bosí celoročne, všetky vekové kategórie
@lucia147852
@aurelia2000 a zdraví sú jak repa..
@miskakyska och, tak to bohužiaľ nie sú 😔 oni v štyridsiatke vyzerajú na 60, v šesťdesiatke na 80, a majú dosť nižší priemerný vek dožitia ako majorita.
To je úplne bežné aj u bielych. Niekoľko kamarátiek čo poznám pridalo v týchto horúčavách fotku s bábätkami, ony v krátkych šatách, bábätka s dlhými rukávmi, svetrami, dekami a čapičkami. Úprimne tomu nerozumiem ale nie sú to moje deti takže neriešim.

Deti rastu rýchlo a nemajú peniaze na nové šaty