Predáva Pepco detské šortky veľkosti 92?
Ahojte
Nikdy som si nevsimla a nech nechodim zbytocne, pls mava Pepco kratasy pre chlapcov, konkretne ma zaujima velkost 92?
Resp.kde kupujete kratasy na dennu spotrebu na ihriska? V zmysle na 1pouzitie a do pracky, cize nepotrebujem nic drahe znackove. Mame nakupene multipacky v zlave z HM, ale ako pozeram nestiham prat a zehlit 😃.
@beata_k dakujem, zbehnem teda.
@anonym_autor este Sinsay ja fajn
@anonym_autor este Sinsay ja fajn
@anonym_b4a3bf velkostne mate ake skusenosti? Ako sedia ich velkosti?
@anonym_autor neviem, male deti uz nemam, minule som bola s kamoskou a na 3r brala vel.104.
@anonym_autor Sinsay aj Pepco majú malé veci a ešte sa praním zmenšia, takže určite ak H&M máte 92, tak z týchto dvoch obchodov kľudne 98/104.
@anonym_autor Sinsay aj Pepco majú malé veci a ešte sa praním zmenšia, takže určite ak H&M máte 92, tak z týchto dvoch obchodov kľudne 98/104.
@weleda123 fuha to vobec, nas nosi vsetky znacky 92 a pepco je tiez ok 92, akurat mame radi vacsie tricka tie kludne beriem 98, kratasy by boli na pase obrovske
Pepco a Sinsay majú také menšie veci, ale praním sa mi nejako nezbehli. Veľkosť od nich jednoducho ponosí kratšie, také Tesco veci pokojne 86 ešte nosí, hoci má 88cm. Pepco už nie.
Samozrejme majú tam veľkosti od bábätka po väčšie deti. .Ja kupujem deťom iba tam .Super ceny,veľkosti vždy také aké potrebujem .Dnes som zrovna držala v ruke také kraťasy čo som kúpila synovi minulý rok .Tuším po dva kusy boli spolu za asi 4€
@weleda123 fuha to vobec, nas nosi vsetky znacky 92 a pepco je tiez ok 92, akurat mame radi vacsie tricka tie kludne beriem 98, kratasy by boli na pase obrovske
@anonym_f90088 legíny z pepca boli mojej vždy krátke, takže som musela brať o dosť väčšie číslo. Kraťasy vždy potrebovala tiež väčšie. Aj keď minulý rok nosila 92ky v lete, z pepca mala kraťasy prevažne 98 a tričká aspoň 104.
@weleda123 dakujem vam a ostatnym za odpovede. Mam este male babatko, tak som si chcela byt ista, ci pochodim nakolko nemam cas stracat cas 😀. Z pepca mame bezne teplaky mikiny a tricka, no ozaj som si kratasy nikdy nejak nevsimla. K tym velkostiam, ano pepco je mensie, zalezi ako co, nas maly je tintitko chuducke takze i ked papierovo je na 98, nosi stale 92 lebo mu je vsetko velmi volne a pada mu. Takze to kombinujeme podla strihov.

@anonym_autor Ano, maju.