icon

Problémy s veľkosťou detského overalu Unuo

interneta
27. okt 2025

Ahojte. Starsie dieta mavalo od zn. unuo len nohavice a bundu a mladsiemu som chcela kupit overal. Nedavno malo mladsie 1,5 roka, ale je mensie. Cize 86-92 mu bolo mega obrovske. Isla som do mensieho 74-80 a tesila som sa, ze sedi. Ci som bola slepa, neviem, ale po par obleceniach som si vsimla, ze rukavy a nohavy su sice dlhe, ale trupova cast je len tak tak. Tie rukavy ma vylomene o celu dlzku patentu a este stale su mu velke. To robi unuo take sialene kratke trupy a dlhe ruky/nohy alebo ma moje dieta akosi nadmerne dlhu cast od ramena po rozkrok? Nezda sa mi, skor sa mi ten overal javi neproporcny. Ake mate skusenosti vy? Dakujem

really8
27. okt 2025

@interneta nemam overal z unuo ale napr z mimilove a moniel a rovnaky problem. Sialene kratke trupy.

kitycat
27. okt 2025

No ja som brala 2r aj 92/98 a 98/104 ci ake maju cislovanie a musela som nechat trn vacsi lebo inak boli kratke nohavice

luckabambulka
5. nov 2025

@interneta Nas ma o mesiac 2roky a na zimu som mu brala Unuo overal 86/92 a sedi pekne, ma tam este priestor ked podrastie. Prechodnu bundu a nohavice (kupujem mu tie strihu tusim sa vola street, ktore su pre stihle deti) tiez Unuo nosil tuto jar a jesen 80/86 a stale su mu dobre aj tie. Tak neviem, asi to zalezi od dietatka, ale nam Unuo velmi vyhovuje.

interneta
autor
5. nov 2025
@luckabambulka

@interneta Nas ma o mesiac 2roky a na zimu som mu brala Unuo overal 86/92 a sedi pekne, ma tam este priestor ked podrastie. Prechodnu bundu a nohavice (kupujem mu tie strihu tusim sa vola street, ktore su pre stihle deti) tiez Unuo nosil tuto jar a jesen 80/86 a stale su mu dobre aj tie. Tak neviem, asi to zalezi od dietatka, ale nam Unuo velmi vyhovuje.

@luckabambulka tak možno to menšie číslo má krátky trup 🤷‍♀️