S ktorou značkou detského oblečenia ste najviac spokojné?
Ahojte maminky, s ktorou značkou oblečenia pre deti ste najviac spokojné? Synovi som väčšinou kupovala Sinsay a lidl veci, ale teda chcem ísť do niečoho kvalitnejšieho, čo nebude po pár praniach zbehnuté alebo vyťahané. Narodil sa mi aj druhý syn čiže chcela by som aby veci vynosil po staršom. Samozrejme ideálne niečo za prijateľné ceny, ale ako vravím, teraz je priorita skôr to, aby bolo to oblečenie nositeľné aj pre mladšieho syna. 🙂
Tchibo a Lindex (hlavne pyzamka na zips super 🙂)
Z Lindex su najlepsie teplaky (nastavitelny pas) 3 za cenu dvoch a byva akcia aj -20%, vtedy sa naozaj oplati. Vela vydrzia. Aj tricka fajn. Potom este C&A a HM, Pepco malo co je kvalitne, ked tak nejaka specialna kolekcia, potom je to fajn, napr minuly rok taka smajlikova, nepamatam presne aky mala nazov
Ja v Pepco, Sinsay ani v Kiku nekupujem, mám len veci čo sme dostali ale väčšina je úplne v pohode kým ich periem ja - obrátené na ruby, na nízkych otáčkach na 40°C. A po vybratí z práčky ich natiahnem do dĺžky aby neboli rozgajdané. Suším ich vonku.
Keď prídu deti od mojej svokry, tak väčšina oblečenia je vhodná tak na handry. Ona to hodí do práčky bez toho aby to obrátila, dá to na maximálne otáčky a to prádlo potom aj tak vyzerá... popraskané obrázky, chĺpok z prania, neforemné...
Veci ktoré periem len ja a sú z bavlny tak väčšinu ponosili moje tri deti a ešte to môžem darovať na nosenie ďalej lebo materiál je ok. A bez rozdielu či je to Zara, Mango, Puma alebo Lidl. Máme veci všetkých bežne dostupných značiek a žiadna nemala všetko super. Ale najhoršie skúsenosti mám s Reserved.
Ja milujem značku Konges slojd ale to je vo vyšších cenových kategóriách ale vidno rozdiel aj na pohľad, že sú to iné veci…s reklamaciu nie je vôbec problém ak niečo vyskočí, ešte aj poľsky Booso ( závisí aký štýl preferujete ) s Liewood mám zle skúsenosti za tu cenu ale všetko vyreklamovať

U nás sa osvedčili veci od poľskej značky ATUT (dievčatá) a G&T (chlapci). Len ich ťažko zohnať u nás.