icon

Štýl obliekania trinásťročných dievčat

10. sep 2025

Je tu niektoré kto nieje stotožnený zo štýlom obliekania dievčat v takom veku akože brutál puberta

Strana
z2
zuzana76
10. sep 2025
@anonym_053653

@zuzana76 myslíš len čisto podprsenku a na nej nič? Ani tričko? Nevyrívam len ma to zaujíma

@anonym_053653 ano, ale taku sportovu, oficialne si akoze vezmu mikinu, asi ked odchadzaju z domu ale v skole to casto nemaju. Nepomahalo ani dohovaranie, rodicia to schvaluju, resp snazia sa nevidiet. Skola ziaka vylucit nemoze, takze sa s tym nic nerobilo. Dal by take u dievcatu niekto dvojku zo spravania, ze nerespektuje skolsky poriadok? Nedal, to by bola v skole asi aj Markiza.

anonym_053653
10. sep 2025
@zuzana76

@anonym_053653 ano, ale taku sportovu, oficialne si akoze vezmu mikinu, asi ked odchadzaju z domu ale v skole to casto nemaju. Nepomahalo ani dohovaranie, rodicia to schvaluju, resp snazia sa nevidiet. Skola ziaka vylucit nemoze, takze sa s tym nic nerobilo. Dal by take u dievcatu niekto dvojku zo spravania, ze nerespektuje skolsky poriadok? Nedal, to by bola v skole asi aj Markiza.

@zuzana76 aha ďakujem

majkamajusqa
11. sep 2025
@evcagabi

My sme sa obliekali horsie. A u mna je 🍒 tangace v bedrovych nohaviciach 😅 ako sme si mysleli, ze sme cool. A k tomu nechutne spicate lodicky. Boze. Vystrih a poden minimalne jedno tielko. Vrstvenie triciek - na tricko s dlhym rukavom kratke. Hnusne capri nohavice v roznych farbach a k tomu tricka na ramienka 🤮😅
To co nosia moje netere kludne na seba obleciem ale hentie hnusy, co som nosila ja v ich veku, od hanby som som sa prepadla 😅

@jana_eyre_2
@evcagabi tak my sme boli kombi vas dvoch 😅 bedrove nohavice ze tangace bolo vidno z kazdej svetovej strany, spicate lodicky, xierno cierny makeup a zicherky vsade 😂 sladke mladi 😅 a to som sa narodila v 88 😅 kazdopadne si myslim ze teraz sa dievcata obliekaju normalne, za nasich cias sme na tom boli horsie 😂

jana_eyre_2
11. sep 2025
@majkamajusqa

@jana_eyre_2
@evcagabi tak my sme boli kombi vas dvoch 😅 bedrove nohavice ze tangace bolo vidno z kazdej svetovej strany, spicate lodicky, xierno cierny makeup a zicherky vsade 😂 sladke mladi 😅 a to som sa narodila v 88 😅 kazdopadne si myslim ze teraz sa dievcata obliekaju normalne, za nasich cias sme na tom boli horsie 😂

@majkamajusqa tiež si nemyslím, že by sa dnes dievčatá obliekali nejako šokujúco zle, zväčša nosia pohodlné oversize veci.. ale ľudia nikdy nie sú spokojní s ničím.. minisukne - zlo, veľké tričko - zlo.. asi by boli najradšej keby sa obliekali ako princezná Kate alebo čo.. 🤷🏻‍♀️

evcagabi
11. sep 2025
@jana_eyre_2

@majkamajusqa tiež si nemyslím, že by sa dnes dievčatá obliekali nejako šokujúco zle, zväčša nosia pohodlné oversize veci.. ale ľudia nikdy nie sú spokojní s ničím.. minisukne - zlo, veľké tričko - zlo.. asi by boli najradšej keby sa obliekali ako princezná Kate alebo čo.. 🤷🏻‍♀️

@jana_eyre_2 keby sa oblecu ako Kate zase by bolo zle, ze na taky styl maju este dost castu 😅😅😅

evcagabi
11. sep 2025
@majkamajusqa

@jana_eyre_2

@majkamajusqa my sme zase nosili tiene zelene a spolu s linkami pomaly az po obocie a natupirovane vlasy, ze sa to ani rozcesat nedalo 😅😅😅 a to som mladsia od teba o 3r 😅😅😅

Strana
z2