Sú slipy škodlivé pre chlapcov?
Baby čo dávate vašim chlapcom, sú slipy fakt škodlivé? Doteraz som dávala slipy....
@anonym_autor v com su skodlive? Ja davam iba a len boxerky. Ale u mna je to vec osobneho vkusu ine dovody nemam
@anonym_autor boxerky su pohodlnejsie 🙂
@anonym_autor v com su skodlive? Ja davam iba a len boxerky. Ale u mna je to vec osobneho vkusu ine dovody nemam
@really8 asi myslí, že slipy držia bližšie miešky pri tele a tým môže dôjsť ku prehrievaniu a ničeniu spermií? 🤷♀️
Autorka,môj nosil slipy. No nedávno začal boxerky a tie sú pre neho pohodlnejšie.
Kupujem iba boxerky … pripadaju mi stylovejsie. Neviem, ci du skodlive, ale ked dam dohromwdy obtiahnute slipy a este aj obtiahnute gate … no to sa musi „varit“ vselico (ja ospbne neznasam nic obtiahnute), tu istu logiku mam aj pri synovi
Tiež som počula o slipoch že nosenie môže v budúcnosti spôsobiť neplodnosť ale či je to pravda tak neviem. Môj syn nosil slipy do nejakých 5 rokov, potom začal už nosit boxerky.
@anonym_autor my nosime boxerky, uz v dnesnej dobe sa slipy ani nenosia podla mna u deti
@anonym_db5673 praveze pre najmensie deti su najskor len slipy vobec dostupne, syn sa mi odplienkoval tusim 2,5rocny a nosil slipy, boxerky som mu kupila, ked mal 4roky, dnes ma 8 a nosi len boxerky
Nosil som klasicke trenirky este dlho po 20-tke. Prestal som, lebo sa takmer prestali predavat (aspon v normalnych strihoch a farbach). Boxerky som skusal, ale vadili mi. Zle som sa v nich citil. Tak som presiel na slipy, tie su pre mna pohodlnejsie ako boxerky. Teraz mam uz opat aj klasicke trenirky a pocitovo mi je "teplejsie" v nich. Urcite zalezi aj na strihu, slipy nesmu byt prilis tesne.
tiez som niekde pocula, ze slipy mozu sposobit neplodnost, ale netusim, ci je to nejak zalozene na pravde. kazdopadne to vyzera strasne a urcite to pre chlapcov ani nie je pohodlne 🙂
@anonym_db5673 praveze pre najmensie deti su najskor len slipy vobec dostupne, syn sa mi odplienkoval tusim 2,5rocny a nosil slipy, boxerky som mu kupila, ked mal 4roky, dnes ma 8 a nosi len boxerky
@anonym_c7597a boxerky kupis od velkosti 86. Takze kludne aj pre najmensie deti
@anonym_autor neviem, či sú škodlivé, ale môj ako malý boxerky nechcel, vadili mu, tak nosil len slipy. Ale teda nie nejaké obtiahnuté. Potom ani neviem kedy prešiel na boxerky.
Ja môjho muža neviem presvedčiť aby ich bôčik on furt len slipy som z neho na nervy lebo je ich už problém zohnať vraj to nosia len buzeranti
mne to pride rpi dnesnom zivotnom style muzov, ako "nasli sme nejakeho vinnika". Nie nesuhlasim s tymto tvrdenim a pride mi to pri tom ako sa dnes oblieka, zije ako nepodsattna vec. Poznam muzov co nikdy na sebe boxerky a trenky nemali, pre mna dokonca trenirky su totalne otrasne, moj chlap ich teda nosi a mne je z toho az nevolno.. o ovisajucich ani nehovorim.. to ako keby som poskakovala cele dni bez podprdy :D ano chapem sloboda...:DDD mozno za to moze aj moja trauma, uplne si pamatam ako otec mojho ex v nich pobehoval a bezne mu z tych trenirok trcali iste partie..:D boexerky tiez nesedia kazdemu a popravde ked chlapove boxerky a slipy porovnam, ziadny rozdiel nevidim.
Co vsetko prehrieva? obtiahnute gate nic? vykurene sedacky? teplucko? dlhodobe sedenie.. o tom, ze uz ani nevidno chlapov sediet, ako sa hovori s rozcapenymi nohami, ani nehovorim.. ano kus bavlnenych slipov je na vine.
Ale inak kazdy nech si nosi co chce, ale za mne = netreba kus latky vinit za nejaky prispevok k neplodnosti. Ono je dost mozne ze ak chlap nosi male/tesne slipy, tak ani jeho ostatny outfit nebude velmi volny.
Ja môjho muža neviem presvedčiť aby ich bôčik on furt len slipy som z neho na nervy lebo je ich už problém zohnať vraj to nosia len buzeranti
@modrykolibrik môj muž nosí celý život slipy,boxerky neznáša.a není buzerant.🤦🏼♀️
ono ani tie obtiahnute boxerky nie su idealne, najlepsie su take tie "suknice", teda siroke, ale pre male deti som take ani nevidela. moj nosil asi rok slipy (teda od 2 do 3r) a potom do skolky uz boxerky.
Môj nosí len boxerky,v čase,keď sa odučal od plienok,tak sme to robili spôsobom ,že "je už veľký chlapec a bude nosiť boxerky ako tatik".No a keďže manžel ich nosí stále,tak nikdy som ani slipy nekupovala pre syna, akosi od prvej chvíle nosil len boxerky. Dajú sa kúpiť aj malé čísla, myslím že 86 už je možné dostať.
@anonym_c7597a boxerky kupis od velkosti 86. Takze kludne aj pre najmensie deti
@really8 hej a ked som ich kupila v najmensej velkosti, tak boli take velke, ze mu padali a musela som zohnat nejake klasicke slipy, tie jedine sa daju nosit. Ma 2 roky. Boxerky v jeho velkosti (od roznych znaciek - vsetko nafigu) lezia v skrini a cakaju na vhodnu chvilu ked mu dorastie brucho 🤷♀️ a to nie je ziadna vyzla, normalna postava. Takze nie, niekedy nie je moznost vyberu zial.
Spermie sa zahrievajú v slipoch aj v tesných boxerkách, ale to je problém u mužov nie u detí. Mne sa ale slipy nepáčia a naši chlapci v slipoch mi pripadajú ako dievčatá v nohavičkách.
To sa tyka dospelých, nie deti.. moji nosia boxerky, ale keď bol prvý syn maličký, mal slipy, lebo ani neviem či boxerky boli nejako extra dostupné..
@really8 hej a ked som ich kupila v najmensej velkosti, tak boli take velke, ze mu padali a musela som zohnat nejake klasicke slipy, tie jedine sa daju nosit. Ma 2 roky. Boxerky v jeho velkosti (od roznych znaciek - vsetko nafigu) lezia v skrini a cakaju na vhodnu chvilu ked mu dorastie brucho 🤷♀️ a to nie je ziadna vyzla, normalna postava. Takze nie, niekedy nie je moznost vyberu zial.
@modrahruska no moj syn ma tiez od dvoch rokov trenky a teda je skor mensi priemer. Ale zase nie je cislo ako cislo. 86 z pepca boli o dooost vacsie ako z reserved. Takze nehadam sa
@anonym_autor u deti je to jedno, moji mali slipy, neskor presli na boxerky.
Vseobecne u muzov na plodnost zle vplyva tesne oblecenie, sedave zamestnanie, proste prehrievanie semennikov...preto ich maju vonku, kym zeny maju organy dnu v tele, aby boli v teple. ...aj na take prakticke veci su dobre kvalitne predmanzelske nauky s vyskolenymi manzelskymi parmi.
@anonym_autor Nemyslíš vážne...moje deti chceli kým boli menšie len slipy. Boxerky si dávali len výnimočne, leno som chcela ja a naučili sa ken okolo puberty. Moj muž nosí iba slipy celý život.
Mojmu synovi su ovela pohodlnejsie boxerky.Slipy mu aj bimbasa nejako prilis stahuju.
Cca do 4-5rokov mal slipy. Od vtedy boxerky. Akurat mladsi ma o mesiac 5rokov a az teraz ze chce take. Do teraz mu "vadili".
Nas ma iba boxerky, muz tiez, ako za mna to nemoze byt skodlive. Ved je to stale volne tam okolo.
Môj muž nosil celé detstvo a pubertu a ešte dlho potom slipy a drb ho.3 zdravé deti vyrobil. Moji spolužiaci nosili tiež slipy a nikto nie je ani buzerant ani neplodný. Obviňuje sa spodné prádlo a pritom je pes zakopaný niekde inde
Synovia nosia boxerky, lebo sa to nosí , tak ako v 90 rokoch slipy.
@anonym_autor Nemyslíš vážne...moje deti chceli kým boli menšie len slipy. Boxerky si dávali len výnimočne, leno som chcela ja a naučili sa ken okolo puberty. Moj muž nosí iba slipy celý život.
@anonym_0da925 keby sa predomnou vyzlecie chlap a zbadam slipy tak ho so smiechom poslem prec a bolo by po vzruseni.
@anonym_0da925 keby sa predomnou vyzlecie chlap a zbadam slipy tak ho so smiechom poslem prec a bolo by po vzruseni.
@anonym_faf3da Tak uži sbe spolu takmer 30 rokov ,takže mbe už smiech prešiel. A tisíc krát som prezviedčala aj nakúpila,občas si dal, ale necíti sa v tom dobre haha .Rovnako ako ja nie v boxerkových nohavičkách 🤣🤣🤣 vždy mi vadili a zima v nich na brucho bola 🤣🤣🤣
@anonym_faf3da jemu sa možno tiež nepáčia tvoje gaťky alebo podprsenka.tiez sa má začať smiať na tebe,a poslať preč?🤦🏼♀️
@anonym_faf3da jemu sa možno tiež nepáčia tvoje gaťky alebo podprsenka.tiez sa má začať smiať na tebe,a poslať preč?🤦🏼♀️
@anonym_2cfb65 mojmu muzovi sa paci moje spodne pradlo. Na to sa mozes spolahnut.

@anonym_autor my nosime boxerky, uz v dnesnej dobe sa slipy ani nenosia podla mna u deti