icon

Sú slipy škodlivé pre chlapcov?

19. sep 2025

Baby čo dávate vašim chlapcom, sú slipy fakt škodlivé? Doteraz som dávala slipy....

Strana
z2
ajkajajkaka
23. sep 2025
@anonym_d7d11a

mne to pride rpi dnesnom zivotnom style muzov, ako "nasli sme nejakeho vinnika". Nie nesuhlasim s tymto tvrdenim a pride mi to pri tom ako sa dnes oblieka, zije ako nepodsattna vec. Poznam muzov co nikdy na sebe boxerky a trenky nemali, pre mna dokonca trenirky su totalne otrasne, moj chlap ich teda nosi a mne je z toho az nevolno.. o ovisajucich ani nehovorim.. to ako keby som poskakovala cele dni bez podprdy :D ano chapem sloboda...:DDD mozno za to moze aj moja trauma, uplne si pamatam ako otec mojho ex v nich pobehoval a bezne mu z tych trenirok trcali iste partie..:D boexerky tiez nesedia kazdemu a popravde ked chlapove boxerky a slipy porovnam, ziadny rozdiel nevidim.
Co vsetko prehrieva? obtiahnute gate nic? vykurene sedacky? teplucko? dlhodobe sedenie.. o tom, ze uz ani nevidno chlapov sediet, ako sa hovori s rozcapenymi nohami, ani nehovorim.. ano kus bavlnenych slipov je na vine.
Ale inak kazdy nech si nosi co chce, ale za mne = netreba kus latky vinit za nejaky prispevok k neplodnosti. Ono je dost mozne ze ak chlap nosi male/tesne slipy, tak ani jeho ostatny outfit nebude velmi volny.

@anonym_d7d11a mate pravdu.

scila
25. sep 2025

@anonym_autor starší syn nosí v lete trenky zo 100% bavlny, v zime boxerky bavlna + elastan. Mladší aj slipy zo 100% bavlny. A určite sú vzdušnejšie ako boxerky, dupľom ešte ak sú nejaké polyesterové.

ajkajajkaka
26. sep 2025
@anonym_2cfb65

@modrykolibrik môj muž nosí celý život slipy,boxerky neznáša.a není buzerant.🤦🏼‍♀️

@anonym_2cfb65 fakt?

Strana
z2