Sú snehule z Lidl dostatočne kvalitné a teplé?
Ahojte mate niekto prosim skusenost s tymito snehulami na foto z Lidla ? Minuly rok sme.mali zo Sinsay na zips a za mna nič moc tak rozmyšlam nad tymito ide mi hlavne o to aby boli teple a hlavne aby niečo vydržali za normalne odpovede ďakujem

Vdaka ženy už som objednala...
Reagujem neskor ale myslela som tieto. Trochu sa zmenil styl odkedy som ich kupovala ja. Mali sme aj tie modre, tie som vyhodila prave preto ze z nich vyrastla noha. A najnovsie ked uz su deti starsie kupujeme tie s blikajucim efektom, spodok je ako gumaky takze aj do clapkanice a vnutro makkucke a teple. Ma ich este od minuleho roka a stale su dobre. Nikdy sa mi ani jeden nestazoval ze mu je zima na nohy.
Reagujem neskor ale myslela som tieto. Trochu sa zmenil styl odkedy som ich kupovala ja. Mali sme aj tie modre, tie som vyhodila prave preto ze z nich vyrastla noha. A najnovsie ked uz su deti starsie kupujeme tie s blikajucim efektom, spodok je ako gumaky takze aj do clapkanice a vnutro makkucke a teple. Ma ich este od minuleho roka a stale su dobre. Nikdy sa mi ani jeden nestazoval ze mu je zima na nohy.
@kapanek1 dakujem ja som objednala oboje co som poslala na foto tak snad budu dobre

Sú výborné, ak ich ešte pravidelne impregnujete tak vydržia aj dve zimy, ak z nich nevyrastie nozicka. My sme mali tie pieskovo hnedé.