icon

Sú snehule z Lidl dostatočne kvalitné a teplé?

julkaaa1
3. nov 2025

Ahojte mate niekto prosim skusenost s tymito snehulami na foto z Lidla ? Minuly rok sme.mali zo Sinsay na zips a za mna nič moc tak rozmyšlam nad tymito ide mi hlavne o to aby boli teple a hlavne aby niečo vydržali za normalne odpovede ďakujem

Sú snehule z Lidl dostatočne kvalitné a teplé?Sú snehule z Lidl dostatočne kvalitné a teplé?
kapanek1
3. nov 2025

Sú výborné, ak ich ešte pravidelne impregnujete tak vydržia aj dve zimy, ak z nich nevyrastie nozicka. My sme mali tie pieskovo hnedé.

julkaaa1
autor
3. nov 2025
@kapanek1

Sú výborné, ak ich ešte pravidelne impregnujete tak vydržia aj dve zimy, ak z nich nevyrastie nozicka. My sme mali tie pieskovo hnedé.

@kapanek1 z ktorych prosim ? 🙂

anonym_d60faf
3. nov 2025
@julkaaa1

@kapanek1 z ktorych prosim ? 🙂

@julkaaa1 sú dobré, nepremakajú, ale vo veľkých mrazoch aj v tom nohy oziabu.

letfenixa
3. nov 2025

@julkaaa1 ak chceš mať teplé, treba vnútri ovcie runo, nie umelinu.

julkaaa1
autor
3. nov 2025

Vdaka ženy už som objednala...

kapanek1
4. nov 2025

Reagujem neskor ale myslela som tieto. Trochu sa zmenil styl odkedy som ich kupovala ja. Mali sme aj tie modre, tie som vyhodila prave preto ze z nich vyrastla noha. A najnovsie ked uz su deti starsie kupujeme tie s blikajucim efektom, spodok je ako gumaky takze aj do clapkanice a vnutro makkucke a teple. Ma ich este od minuleho roka a stale su dobre. Nikdy sa mi ani jeden nestazoval ze mu je zima na nohy.

julkaaa1
autor
4. nov 2025
@kapanek1

Reagujem neskor ale myslela som tieto. Trochu sa zmenil styl odkedy som ich kupovala ja. Mali sme aj tie modre, tie som vyhodila prave preto ze z nich vyrastla noha. A najnovsie ked uz su deti starsie kupujeme tie s blikajucim efektom, spodok je ako gumaky takze aj do clapkanice a vnutro makkucke a teple. Ma ich este od minuleho roka a stale su dobre. Nikdy sa mi ani jeden nestazoval ze mu je zima na nohy.

@kapanek1 dakujem ja som objednala oboje co som poslala na foto tak snad budu dobre