Tipy na oblečenie dieťaťa na výlet do jaskyne
Mamky zajtra sa chystáme do jaskyne s dcérkou, 2r. Akú bundu jej mám dať? Prvýkrát ideme 🤦♀️
Sebe berieš akú?
My sme do jaskyne všetci nosili ľahkú prechodnú - keď bolo teplo rozopnutú
za mna 2 roky na jaskynu je malo
Dakujem za pomoc🙂
@gelifil áno, vyskúšame uvidíme 🙂 keby som mala rozmýšľať, že toto nie to to nie lebo… tak sedíme len doma😔
@gelifil s deťmi treba všade chodit, moja dcéra bola v jaskyni s nami ako 8 mesačná šup do nosiča a ide sa, dieťa nemá človeka obmedzovať a bola spokojná, keby sa zamýšľam môžeme doma na zadku sedieť, pre autorku obliecť tričko, mikinu a bundičku tensiu a čiapku urcite
@gelifil s deťmi treba všade chodit, moja dcéra bola v jaskyni s nami ako 8 mesačná šup do nosiča a ide sa, dieťa nemá človeka obmedzovať a bola spokojná, keby sa zamýšľam môžeme doma na zadku sedieť, pre autorku obliecť tričko, mikinu a bundičku tensiu a čiapku urcite
to si uviedla uplne zly argument...jaskyna je specificky priestor, bez uniku...ale ved vyskusate
@zuzubb007 no, s 8mesacnym je to mensi aproblem ako s 2 rocnym , myslim si
to si uviedla uplne zly argument...jaskyna je specificky priestor, bez uniku...ale ved vyskusate
@zuzubb007 no, s 8mesacnym je to mensi aproblem ako s 2 rocnym , myslim si
@gelifil nie je to priestor bez uniku. My sme zhodou okolnosti na tej prvej navysteve v Belianskej jaskyni zazili, ze v skupine pred nami skolaboval pan, tak tam sli zachranari v protismere a nas "vypustili" z jaskyne nahradnou trasou. Maleho zhodnotenie navstevy jaskyne bolo: "teta kricala" (to sprievodkyna hovorila nahlas aby ju vsetci poculi) a "smykal som sa po zadku z kopca" (ta unikava trasa bola trosku narocnejsia, tak aby nespadol mohol sa smykat po zadku). Aj na nudzove situacie maju plan, to sa neboj.
@gelifil nie je to priestor bez uniku. My sme zhodou okolnosti na tej prvej navysteve v Belianskej jaskyni zazili, ze v skupine pred nami skolaboval pan, tak tam sli zachranari v protismere a nas "vypustili" z jaskyne nahradnou trasou. Maleho zhodnotenie navstevy jaskyne bolo: "teta kricala" (to sprievodkyna hovorila nahlas aby ju vsetci poculi) a "smykal som sa po zadku z kopca" (ta unikava trasa bola trosku narocnejsia, tak aby nespadol mohol sa smykat po zadku). Aj na nudzove situacie maju plan, to sa neboj.
@viestta ale utcite ho nebudu aplikovat pri mrzutom placucom dietati
Dieťatko mame úplne kľudne a všetko ho zaujme, zajtra dám vedieť 😇
Nech sa vam vylet vydari a pocasie praje
My sme s deťmi chodili často keď boli malý. A vždy väčšinou tenkú, alebo mikinu. Tak aby jej nebola zima.

V jaskyniach byva okolo 6°, takze taku aby jej nebolo zima ale aby sa ani nespotila.