Tipy na zimné oblečenie pre väčšie dievčatá
Ahojte, moja dcérka je na svoj vek (10r) taká väčšia a má väčší zadok a boky . Prosím poraďte kde by som mohla zohnať nejaké nohavice do snehu poprípade overal. Prešla som snáď všetky stránky a Max čo som našla detské veľkosti cez boky 93 a dcérka má 104 . Ďakujem za tipy
@merrymajer širšie oblecenie ma lidl a oteplovacky aj sinsay. Tam si pozerala? Akú veľkosť nosi? Pripadne kúp dámske a daj skrátiť.
@merrymajer moja je vysoka a stihla, no ale v jej veku su niektore tricka a saty kratke, takze jej kolkokrat sadne zenske s, xs. Niektore by mohli padnut aj tvojej malej. A co sa tyka nohavic, ked ma rada rifle, hladaj v zenskych tie mensie cisla a skrat aj rucne, kazdopadne pozeraj aj vyššie vekove kategorie, ja by som to velmi neriesila, dievcata sa este len vytahuju v tomto veku, len dodržiavať zdravejsiu zivotospravu, trebars nejesť vecer, dat si miesto toho salat, ovocie, davat vitamíny atd. Ja som nikdy nebola chudá, no v mojej rodine vzdy jedli, a ja som nemala tak velmi kde zobrat priklad a dobry jedalnicek nie len pre vahu, ale aj pre dobre zdravie 🙄😮💨, ale mozem ti povedat, ze jak mi bolo 15 tak som sa velmi vytiahla, schudla som tiez a jazdila na bicykli s ostatnými detmi. Hlavne pre to, ze ma trosku sirsie boky a zadok, ju neober o to, aby si nemohla obliect, co sa teraz nosi popr. co ma rada. Aby sa necitila, ze jej kamosky mozu a ona nie, urob jej z toho prednosť, ze je original a nie kopia 🥰
Decathlon ma damske lyziarske nohavice, ktore sa daju skratit tak, ze ich zalomis a pripnes cvockami.

tak asi kúpiť vačšie číslo a dať skrátiť ...