icon

Topánky na prvé kroky

11. nov 2025

Ahojte, pozerám pre 11m bábätko topánočky. Už vyše mesiaca chodi okolo nábytku a keďže je von zima a rada by sa kde si aj postavila hľadám nejaké topánočky vhodné na prvé kroky. Čítala som že najlepšie su dd step alebo capačky. Viete mi prosím aj poradiť konkretne? Nožičku ma 11cm dlhú.

gvenduska
11. nov 2025

@anonym_autor mi sme mali wandy

anonym_53dfc2
11. nov 2025

Ideálne ist do obchodu a vyskúšať. To, ze ma 11cm je síce pekne, ale ci ma širokú, úzku, vysoký nárt atď ti povedia v obchode.

anonym_fe6f48
11. nov 2025

Urcite chod osobne vyskusat niekde, kde ti budu vediet poradit.. nas maly ma sirsiu nohu a ja som to doma samozrejme nevidela 🙂 a stale to nevidim 😀 ale su mu dobre len urcite typy a znacky topanok. Takze som rada, ze sme prve topanky boli vybrat osobne a aj nam poradili ako na jeho typ noh 🙂

anonym_b1ec50
11. nov 2025

Urcite chodte vyskusat osobne. Najlepsie do nejakeho specializovaneho obchodu, kde nozky odmeraju a na zaklade toho daju vyskusat topanocky. Kazda noha je ina, kazdemu sadne nieco ine. Starsiemu dietatu dobre sedeli DD Stepky. Mne sa pacili aj dizajnovo, aj cena bola este celkom primerana, ale mladsiemu nesadli vobec, tomu sadli Geoxy.