Topánočky na prvé kroky: Ktoré vybrať pre deti?
Ajojte. Synček má 14m a začína sám chodiť. Za ruky ide pekne a už aj sám prejde niečo ale také neisté je to ešte 🙂 chcem sa opýtať aké topánky dávate na prvé kroky. My sme mali teraz značku Univerzál ale už bude potrebovať väčšie. Fyzioterapeutka odporučila Wanda alebo Protetika. K fyzio chodíme lebo je predčasniatko a musel cvičiť. Už dlhšie necvicime. Sme len v sledovaní.. Aby ste si nemysleli že máme nejaký problém. Ďakujem 🙏
To co si pisala, ze ti odporucali na fyzio je absolutne mimo zdravy rozum a to, co odporucali nam. Chodime do detskej fyzio nemocnice Tetis pri Ba a bola vyhlasena za najlepsiu. Dcerka chodi priamo k uzasnej primarke. Prepac, ale zmenila by som urcite fyzio. Skus aj pocitat na nete, preco su tie pomocky zle.
@evaachesa presne ako pises... cele 3 mesiace v zime ked zacala chodit nasa, som v predklone musela chodit okolo nej lebo este nedrzala dobre stabilitu a padala...v byte mame aj dlazby, mohla padnut hlavickou o dlazbu ale bola som stale "za zadkom", nie za ruku. Nikdy sa jej nic nestalo. Zato mna seklo v krizoch pravidelne 😂. Stalo to za to.

@gleep1 tiež som zdieľala príspevky od FyzioMama, perfektne všetko vysvetlí a všetko aj dáva logicky zmysel. Ja som tiež šokovaná z tohoto akože "odborníka" a rozum sa mi zastavil. 😱