Vianočné oblečenie pre 10- až 11-ročné dievčatá
Ahojte baby
Co si budú vaše slečny 10, 11 rocne obliekať pri Vianočný stôl? Co radi nosia? Riešia už veľmi oblečenie?
Vždy niečo pekné k štedrovečernemu stolu. Teraz mi vravela že šaty nechce, takže nejaký pekný top k nohaviciam.
Vždy niečo pekné k štedrovečernemu stolu. Teraz mi vravela že šaty nechce, takže nejaký pekný top k nohaviciam.
@martinka13 Nasa slečna si vybrala pančuchy, sukňu, a také jednofarebné tričko za mňa pekne, ale ta niekoho vraj detské tak neviem
Nieco snad ma v skrini. Kludne suknu a tricko pokial otec nema obkek kravatu a ty dlhu robu
Nieco snad ma v skrini. Kludne suknu a tricko pokial otec nema obkek kravatu a ty dlhu robu
@natalka13 Jasne kúpili sme co si vybrala sukňu, pančúchy a top na vrch je spokojná, ale par ľuďom to pripadalo detské
@anonym_autor nase nosili saty ked mali taky vek
@anonym_autor nase nosili saty ked mali taky vek
@klotildabazarik Áno aj ja si to ešte užívam ci sukňa ci šaty
10 ročná slečna je predsa stále dieťa, večerať budete snáď u seba doma tak môže mať čo chce.
10 ročná slečna je predsa stále dieťa, večerať budete snáď u seba doma tak môže mať čo chce.
@januska12323 Áno tiež si myslím ze je ešte stále dieťa, keď vidím niektoré baby ze aké hole brucha majú, kríže tak koniec
PRI vianočný stôl nič, K vianočnému stolu to, v čom si pripadá pekná
Príde k vám Módna polícia, či ako kto bude riešiť jej oblečenie?
Príde k vám Módna polícia, či ako kto bude riešiť jej oblečenie?
@belllinka Neviem možno áno, možno nie
Pekný večer

@anonym_autor moje dieta a aj my sme mali vždy tepláky a v tradícii pokračujeme