icon

Vianočné oblečenie pre 10- až 11-ročné dievčatá

7. nov 2025

Ahojte baby
Co si budú vaše slečny 10, 11 rocne obliekať pri Vianočný stôl? Co radi nosia? Riešia už veľmi oblečenie?

minenkaa
7. nov 2025

@anonym_autor moje dieta a aj my sme mali vždy tepláky a v tradícii pokračujeme

martinka13
7. nov 2025

Vždy niečo pekné k štedrovečernemu stolu. Teraz mi vravela že šaty nechce, takže nejaký pekný top k nohaviciam.

autor
7. nov 2025
@martinka13

Vždy niečo pekné k štedrovečernemu stolu. Teraz mi vravela že šaty nechce, takže nejaký pekný top k nohaviciam.

@martinka13 Nasa slečna si vybrala pančuchy, sukňu, a také jednofarebné tričko za mňa pekne, ale ta niekoho vraj detské tak neviem

natalka13
7. nov 2025

Nieco snad ma v skrini. Kludne suknu a tricko pokial otec nema obkek kravatu a ty dlhu robu

autor
7. nov 2025
@natalka13

Nieco snad ma v skrini. Kludne suknu a tricko pokial otec nema obkek kravatu a ty dlhu robu

@natalka13 Jasne kúpili sme co si vybrala sukňu, pančúchy a top na vrch je spokojná, ale par ľuďom to pripadalo detské

klotildabazarik
7. nov 2025

@anonym_autor nase nosili saty ked mali taky vek

autor
7. nov 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor nase nosili saty ked mali taky vek

@klotildabazarik Áno aj ja si to ešte užívam ci sukňa ci šaty

januska12323
7. nov 2025

10 ročná slečna je predsa stále dieťa, večerať budete snáď u seba doma tak môže mať čo chce.

autor
7. nov 2025
@januska12323

10 ročná slečna je predsa stále dieťa, večerať budete snáď u seba doma tak môže mať čo chce.

@januska12323 Áno tiež si myslím ze je ešte stále dieťa, keď vidím niektoré baby ze aké hole brucha majú, kríže tak koniec

danica2711
7. nov 2025

PRI vianočný stôl nič, K vianočnému stolu to, v čom si pripadá pekná

belllinka
7. nov 2025

Príde k vám Módna polícia, či ako kto bude riešiť jej oblečenie?

autor
7. nov 2025
@belllinka

@belllinka Neviem možno áno, možno nie
Pekný večer

minenkaa
7. nov 2025
@belllinka

@belllinka možno influenceri a chcu byt obdivovaní ako úžasná rodina

marca12
7. nov 2025
@anonym_autor

@natalka13 Jasne kúpili sme co si vybrala sukňu, pančúchy a top na vrch je spokojná, ale par ľuďom to pripadalo detské

@anonym_autor Akoze ty konzultujes vianocny outfit s okolim? Podla to riadne prezivas a riesis.