icon

Výhodný nákup bavlnených pančúch Tatrasvit pre deti

sagitta33
22. apr 2025

Kúpili by ste teraz bavlnené pančuchy Tatrasvit pre deti na budúci rok, keď sú výhodne vo výpredaji?
A akú vziať veľkosť pre 6 ročného, ​​keď teraz meria 110 cm a 10 ročný 134 cm?

Strana
z2
patka06
22. apr 2025

@sagitta33 Mne sa zdá zbytočné kupovať pančuchy, doma ich bude nosiť ako?
Ako domáce nohavice? To asi nie. Pod domáce nohavice? Veď sa uvarí
Na von? To môže nosiť aj temoprádlo ak bude veľká zima
Proste vyhodiť peniaze za pančuchy pre deti v tomto veku je zbytočné.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
macatt
22. apr 2025

Nám 6 ročná nosí 128-132, vyrástla veľa pred zimou, môže tak byť aj u Vás, objednala by som väčšinu väčších ako píšeš ešte o číslo..

macatt
22. apr 2025

*128-134 oprava

sagitta33
autor
22. apr 2025

@monsterablue
Kde nevím, ale 3-4 E podle velikosti.
@lucia13022023
Ja sa pýtala či kúpiť teraz alebo počkať na jeseň a akú asi veľkosť a nie či ich deti nosia alebo nenosia. A áno chcela by som radšej teraz.
@mk22 @patka06
Samozrejme že pod nohavice na von, doma nosia buď len tepláky alebo len pančuchy. Pokiaľ by mu nevadilo nosiť ich do školy tak aj do školy.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
sagitta33
autor
22. apr 2025

@monsterablue od svokry, by mi ich kúpila.

lucia13022023
22. apr 2025

@sagitta33 ved a ja som ti napísala, že ja by som nekupovala. Nie, že ja by som to dieťaťu nedala 🤷🏻‍♀️🙈

lusilla
22. apr 2025

Nie nekupila, deti cez leto rastu najviac, moj 10 rocny za prve je omnoho vacsi a teraz sa mega vytiahol, ze vyrastol tak, ze som to necakala a preskocil aj jednu velkost. Za druhe ten 10 rocny nosi termo (nas uz nenosi pancuchy aj ked ako dieta ich miloval) len na trening, lyzovacku a turistiku. Inak ich nenosi, neviem si predstavit ho v tom poslat do skoly aby tam v tom sedel 5-6 hodin, alebo by sa tam mal niekde prezliect, neprakticke proste pancuchy uz teda maximalne neprakticka vec. A teda neviem ake termo kupujes ty, ale ja kupujem take co nema absolutne svi je to len natahovacia latka, nema ho co ominat. Ten mladsi tiez moze narast tak ze uz mu to nebude.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
elanor
22. apr 2025

aj moje deti boli naucene nosit pancuchy a jedneho dna proste utal, a viac ich na seba nedali.
Naposledy mali na sebe pancuchy posledny rocnik v skolke, to mali tak 6-7 rokov.
Odvtedy ani bohovi. Ani silonky si nedaju k satam ani kedy co bolo...
Takze ja tvojom mieste, by som nekupovala ani jednemu uz.
Pockala by som do jesene, ze co sa bude robit.

sagitta33
autor
22. apr 2025

@1ryba A čo je na tom také zlé, že je dieťa doma len v spodnom prádle, v zime v pančuškach a v lete v bexerkach? To sa má vždy prezliekať do teplákov? Však aj termo alebo legíny sú bielizeň.

evaachesa
22. apr 2025

Teda čudujem sa ak ich 10r ešte chce nosiť. Môj nosil pancuchy do 3r. Keď išiel do škôlky, dávala som legíny, ktoré sú oveľa praktickejšie.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2