Zimný overal pre 10-mesačné dieťa
Aky zimny overal je vhodny pre 10mesacne dieta? Ten co je v celku s nohami alebo bez? Neviem ci uz bude vtedy chodit
Z a na 100% bez nôh. Mne dieťa všade možne stalo, aj v snehu, čiže overal a capacky.
Z nohami ak sa aj bude stáva okolo 10/11 mesiac okolo nábytku tak ešte potrvá kým sa pustí do priestoru v rámci domu .nieje správne dieťa dávať do chodila( pavúka )ani ho vodí za ruku trpí tím aj ruky dietka a potom ma problém držať rovnováhu treba nechať dieťa nech sa aj do priestoru pustí samé najlepšie iba v nožičkách bez papuciek.
Az keď bude doma bez oporu chodit pekne sama cca po mesiac tak treba kúpiť topánky
My sme mali s nohami... chodit zacal az 13 mesacny... aj ked zacal chodit, prvy mesiac este vela lozil, Keby zazracne chodi a odmieta ti uplne kocik, vies kupit na bazari iny overal... na bazari, lebo ti s tym aj tak sto krat klakne prelezie spinavy ako prasiatko to nema zmysel hrotit nieco pekneho...
@anonym_autor vies co, na jesen daj s nohami a na zimu bez a zimne capacky, tak sme to mali minuly rok, aj ked dcera zacala chodiť az v aprili 🙈( zqcala chodit ako 14,5m, bolo to fajn. Aj v zime sme ju dali do snehu ked bol alebo na ihro ked bolo sucho, ked bola starsia, tak aj do mokra 😂. Podla mna deti lepsie vysrtru nohy, ked maju capacky. Je uplne v poriadku, ak sa viac priklanas k overalu s nohami,kedy bude mat rok ?
Prva dcera zacala chodit v 10m,ta mala v zime uz prve topanky 😂.
My sme mali s nohami, k tomu zimné topánky. Náš krpec začal s prvými krokmi v 10 mesiacoch, v 11 už chodil pekne sám. Tiež nám to vyšlo na zimu a cupkal si sám po dvore (do mesiaca preňho prestal aj kočík existovat takže aj po ulici už len sám 😅). Uvidíš aké bude tvoje dieťa, môžeš prinajhoršom potom dokúpiť podľa situácie 🙂
@anonym_autor primarne s uzavretymi nohami, overal + capacky sa bude vyhrnat, budes nadavat. Alebo ak sa ti da, kup taky, kde sa daju uzavete nozicky odklopit a potom sklopit naspat
Moja je novembrovka ,pred rokom chodila aj tak mala pp prvych narodeninach normalny overal na nohach uzavretych.
Su aj take, co sa daju ohnut/zahnut nohy aj ruky.. mega praktické podla mna, zároveň rastúce, ze vydrži dlhšie

@anonym_autor ja by som kúpila ten s nohami. Keby už má cez rok je to iné ale 10 mesačne bude sedieť v kočíku