icon

Zimný overal pre 10-mesačné dieťa

20. júl 2025

Aky zimny overal je vhodny pre 10mesacne dieta? Ten co je v celku s nohami alebo bez? Neviem ci uz bude vtedy chodit

dididudu
20. júl 2025

@anonym_autor ja by som kúpila ten s nohami. Keby už má cez rok je to iné ale 10 mesačne bude sedieť v kočíku

lucia13022023
20. júl 2025

Z a na 100% bez nôh. Mne dieťa všade možne stalo, aj v snehu, čiže overal a capacky.

dory11
21. júl 2025

Z nohami ak sa aj bude stáva okolo 10/11 mesiac okolo nábytku tak ešte potrvá kým sa pustí do priestoru v rámci domu .nieje správne dieťa dávať do chodila( pavúka )ani ho vodí za ruku trpí tím aj ruky dietka a potom ma problém držať rovnováhu treba nechať dieťa nech sa aj do priestoru pustí samé najlepšie iba v nožičkách bez papuciek.
Az keď bude doma bez oporu chodit pekne sama cca po mesiac tak treba kúpiť topánky

anjelicek26
21. júl 2025

My sme mali s nohami... chodit zacal az 13 mesacny... aj ked zacal chodit, prvy mesiac este vela lozil, Keby zazracne chodi a odmieta ti uplne kocik, vies kupit na bazari iny overal... na bazari, lebo ti s tym aj tak sto krat klakne prelezie spinavy ako prasiatko to nema zmysel hrotit nieco pekneho...

nyphadora
21. júl 2025

@anonym_autor vies co, na jesen daj s nohami a na zimu bez a zimne capacky, tak sme to mali minuly rok, aj ked dcera zacala chodiť az v aprili 🙈( zqcala chodit ako 14,5m, bolo to fajn. Aj v zime sme ju dali do snehu ked bol alebo na ihro ked bolo sucho, ked bola starsia, tak aj do mokra 😂. Podla mna deti lepsie vysrtru nohy, ked maju capacky. Je uplne v poriadku, ak sa viac priklanas k overalu s nohami,kedy bude mat rok ?
Prva dcera zacala chodit v 10m,ta mala v zime uz prve topanky 😂.

weleda123
Autor odpoveď zmazal
nikolani
21. júl 2025

My sme mali s nohami, k tomu zimné topánky. Náš krpec začal s prvými krokmi v 10 mesiacoch, v 11 už chodil pekne sám. Tiež nám to vyšlo na zimu a cupkal si sám po dvore (do mesiaca preňho prestal aj kočík existovat takže aj po ulici už len sám 😅). Uvidíš aké bude tvoje dieťa, môžeš prinajhoršom potom dokúpiť podľa situácie 🙂

princezna_bosorka
25. júl 2025

@anonym_autor primarne s uzavretymi nohami, overal + capacky sa bude vyhrnat, budes nadavat. Alebo ak sa ti da, kup taky, kde sa daju uzavete nozicky odklopit a potom sklopit naspat

biglovemom
25. júl 2025

Moja je novembrovka ,pred rokom chodila aj tak mala pp prvych narodeninach normalny overal na nohach uzavretych.

pralinka86
25. júl 2025

Su aj take, co sa daju ohnut/zahnut nohy aj ruky.. mega praktické podla mna, zároveň rastúce, ze vydrži dlhšie