icon

10 cm nádor na zadku

10. jún 2023

Ahojte, včera mi diagnostikovali nádor, vždy som bola v tom že to je lipóm ale je to nádor, má 10 cm. Medzi polkami, máte skúsenosti z okolia z niečím takým? Čaká ma operácia, nejem, nespím,,,, iba revem... strašne sa bojím..... lekár povedal že si myslí že to nie je zhubné ale môže byť, aké predoperačné vyšetrenia ma čakajú? Na čo všetko sa pripraviť?

Strana
z2
autor
16. jún 2023

Tak idem na magnetickú rezonanciu a gyndu, či je to zhubné sa ukáže až po vybratí, ak sa bude dať..... Premýšľam, ak je to zhubné... ako dlho je možné žiť? Bojím sa.

koniarova
16. jún 2023

Myslela som dnes na teba. ❤️ Nerozmýšľaj, či takéto,či onaké. Ja viem. Nedá sa to asi. Sústreď sa na vyšetrenia. Podľa toho sa uvidí. Budem na teba myslieť a držať palce. Ale ani neviem prečo,ale mám vnútorný pocit,že to bude dobré. 👍 Kedy budú vyšetrenia?

autor
19. jún 2023

@koniarova Ďakujem za milé slová, 11.07 ma čaká magnetická rezonancia, skôr ma znepokojujú tie bolesti, aj keď chirurg povedal, že to nemôže byť z toho... ale či nie sú zasiahnuté aj iné orgány, alebo neviem. Snáď to naozaj s tým nebude mať nič spoločné ale nemám z toho dobrý pocit.

adzy
3. okt 2023

Ako ste dopadli?mam niečo podobné...bol to nakoniec nádor?alebo len nejaká cysta

marynakos
17. mar 2024

Rovnako by ma zaujímalo ako ste dopadli

Strana
z2