icon

17 ročná dcéra má gynekologické problémy

vitez
19. máj 2018

ahojte..môžete poradiť?..dcéra (17) má niekedy strašné bolesti "tam dole"....vtedy ani sedieť...ani stáť...iba si čupnúť...a čakať...gynekolog po vyšetrení povedal že je to tam všetko v poriadku....je mi jej strašne ľúto...prosím poradte...

Strana
z2
sono2
20. máj 2018

@alzbeta1234 dr ťa mal sledovať, či hcg rastie tak ako má. Vieš kedy si mala ovuláciu? Alebo chodí ti MS presne? Koľko ti meškali kramy keď ti robili krvné testy? A koľko bolo hcg? Podľa tohto všetkého plus utz vie doktor určiť, či ide o prosperujuce tehu. Mimochodom ak ide o mimomaternicove tehu, kyret nepomôže, nakoľko plod nieje v maternici. Zvyknú pichnuť injekciu aby rozpustili plod A vajcovod sa nemusel poškodiť.

basska23
20. máj 2018

@vitez pijem ho pred menzesom a počas menzesu

alzbeta1234
20. máj 2018

Hcg som mala 923 o 3 dni som mala 1048 kramy mi nemeskali tie som mala 29.4. Ale 1.3. Som spon.potratila a nebola som na vyciateni mali podozrenie ze tam ostali kusky s potratu ale Hcg nekleslo aj sliznicu som mala prvy krat ked mi robil ultrazvuk nizko o 3 dni sa o trochu zvacsila

eliska13
20. máj 2018

@alzbeta1234 veď to potom sedí nie?menzes si mala koniec apríla a odvtedy si otehotnela a si v začiatku plod ešte nemusí byť vidieť a krv mohlo byť uhniezdovanie
Keď hcg stúpa prečo kyret?si tehotná max týždeň hoci ovulácie si mohla mať aj hneď po menzese nemusí to byť polka cyklu

eliska13
20. máj 2018

@eliska13 keby tam boli kúsky z potratu nestupalo by hcg, lebo píšeš,že po potrate si si robila test a ten bol negatívny tak jedine nové tehotenstvo nie?

sono2
20. máj 2018

@alzbeta1234 nechápem to celé. Na prvý prípad zabudni. Napíš kedy bolo to 923 hcg po koľkých dňoch meškania. Nárast hcg o 3 dní bol malý to nieje ok. Ovu máš klasicky V strede cyklu cyklus 28 dní?

ivec16
20. máj 2018

hcg stuplo velmi malo, nevyzera to na dobre tehotenstvo

eliska13
20. máj 2018

@sono2 menzes mala 29.4. a min týždeň tie hodnoty...ovu mohla mať aj hneď po menzese ja som tak otehotnela na začínajúce tehotenstvo sa mi to nezdá nizke

alzbeta1234
20. máj 2018

Prave preto lebo sa mi hcg zvysilo som odmietla tu kyretaz ale doktor sa vobec nezmienil o tom ze by som mohla mat babetko.hned ma dal na prijem na vycistenie aby vylucili mimomaternicove tehotenstvo ale tym padom nedal ziadnu sancu tomu v co dufam ze nejaky plod vo mne je ....lebo nic nevidel na ultrazvuku ale ked som mala menstruaciu koncom aprila a otehotnela som hned po nej tak plod je este maly ....13 som mala tmavohnedy vytok ale bez krvi ..po tom som si spravila test a bol pozitivny

eliska13
20. máj 2018

@alzbeta1234 dobre si spravila a čas ukáže.Ak vtedy bol test negatívny a teraz je pozitívny a hcg stúpa môžeš byť jedine tehotná v zaciatku.a ty si sa s ním nerozprávala prečo chce kyretaz?

sono2
20. máj 2018

@eliska13 nízky je nárast hcg s odstupom troch dní. Malo byť minimálne raz také. Čiže okolo 2 tisíc. A ona vie isto Z ktorého sexu bola tehu. Hodnoty sú fajn, len veľmi záleží koľko po meškaní ďalšej MS sú.

alzbeta1234
20. máj 2018

Rozpravala povedal ze musi vylucit mimomaternicove tehotenstvo a preto lebo som v marci potratila a nebola som na vycisteni ked som sa ho spytala vi je nejaka sanca aby to bolo male a ze to proste este nevidi

alzbeta1234
20. máj 2018

Povedal ze dobra otazka ale ze pochybuje rano mam ist na HCG len mi to je trochu blbe po tom reverze ....odmietnuti zakroku...

ivec16
21. máj 2018

@alzbeta1234 na zakrok mozes ist aj neskor, mna nechali cakat 2 tyzdne kym sa ukazalo ze to naozaj nieje v poriadku

Strana
z2