17 ročná dcéra má gynekologické problémy
ahojte..môžete poradiť?..dcéra (17) má niekedy strašné bolesti "tam dole"....vtedy ani sedieť...ani stáť...iba si čupnúť...a čakať...gynekolog po vyšetrení povedal že je to tam všetko v poriadku....je mi jej strašne ľúto...prosím poradte...
Hcg som mala 923 o 3 dni som mala 1048 kramy mi nemeskali tie som mala 29.4. Ale 1.3. Som spon.potratila a nebola som na vyciateni mali podozrenie ze tam ostali kusky s potratu ale Hcg nekleslo aj sliznicu som mala prvy krat ked mi robil ultrazvuk nizko o 3 dni sa o trochu zvacsila
@alzbeta1234 veď to potom sedí nie?menzes si mala koniec apríla a odvtedy si otehotnela a si v začiatku plod ešte nemusí byť vidieť a krv mohlo byť uhniezdovanie
Keď hcg stúpa prečo kyret?si tehotná max týždeň hoci ovulácie si mohla mať aj hneď po menzese nemusí to byť polka cyklu
@alzbeta1234 nechápem to celé. Na prvý prípad zabudni. Napíš kedy bolo to 923 hcg po koľkých dňoch meškania. Nárast hcg o 3 dní bol malý to nieje ok. Ovu máš klasicky V strede cyklu cyklus 28 dní?
hcg stuplo velmi malo, nevyzera to na dobre tehotenstvo
Prave preto lebo sa mi hcg zvysilo som odmietla tu kyretaz ale doktor sa vobec nezmienil o tom ze by som mohla mat babetko.hned ma dal na prijem na vycistenie aby vylucili mimomaternicove tehotenstvo ale tym padom nedal ziadnu sancu tomu v co dufam ze nejaky plod vo mne je ....lebo nic nevidel na ultrazvuku ale ked som mala menstruaciu koncom aprila a otehotnela som hned po nej tak plod je este maly ....13 som mala tmavohnedy vytok ale bez krvi ..po tom som si spravila test a bol pozitivny
@alzbeta1234 dobre si spravila a čas ukáže.Ak vtedy bol test negatívny a teraz je pozitívny a hcg stúpa môžeš byť jedine tehotná v zaciatku.a ty si sa s ním nerozprávala prečo chce kyretaz?
Rozpravala povedal ze musi vylucit mimomaternicove tehotenstvo a preto lebo som v marci potratila a nebola som na vycisteni ked som sa ho spytala vi je nejaka sanca aby to bolo male a ze to proste este nevidi
Povedal ze dobra otazka ale ze pochybuje rano mam ist na HCG len mi to je trochu blbe po tom reverze ....odmietnuti zakroku...
@alzbeta1234 na zakrok mozes ist aj neskor, mna nechali cakat 2 tyzdne kym sa ukazalo ze to naozaj nieje v poriadku

@alzbeta1234 dr ťa mal sledovať, či hcg rastie tak ako má. Vieš kedy si mala ovuláciu? Alebo chodí ti MS presne? Koľko ti meškali kramy keď ti robili krvné testy? A koľko bolo hcg? Podľa tohto všetkého plus utz vie doktor určiť, či ide o prosperujuce tehu. Mimochodom ak ide o mimomaternicove tehu, kyret nepomôže, nakoľko plod nieje v maternici. Zvyknú pichnuť injekciu aby rozpustili plod A vajcovod sa nemusel poškodiť.