icon

4 dni pretrvávajúca bolesť hlavy

fifozbs
4. máj 2025

Zdravím vás, ja som už bezradný... dnes je to už 4.deň, čo ma bolí hlava, vždy na obed alebo poobede. Verím, že aj počasie sa pod to môže podpísať, na zmenu počasia moje telo hneď reaguje, ale už mi to ide trochu na nervy a aj sa obávam, že už 4 dni ma takto bolí hlava, aby nešlo o niečo vážnejšie?...
Najviac ma znepokojuje, že je to oblasť zadnej časti hlavy - zátylok. Môže to byť z krčnej chrbtice, ktorá má aj bolí, cítim také napätie vo svaloch danej oblasti. Bolesť hlavy je taká pulzujúca. 😢 snažím sa trápiť čas aj na čerstvom vzduchu. Ešte mi napadlo, či to môže súvisieť aj s prievanom (v aute, ked boli horúčavy, tak boli krížom otvorené okná... ? + krčná?
Dal som si zas Ibalgin rapidcaps, aby mi to trochu pomohlo...
Čo robíte vy? Ďakujem

lesiiaoldi
4. máj 2025

@fifozbs môže to byť krčná. Mňa vždy bolieva hlava z krčnej.. po.masazi sa mi vždy uľaví

denisa_deniska
4. máj 2025

@fifozbs mňa bežne z krčnej bolievala, ale vzadu

zabka79
4. máj 2025

@fifozbs ja si masirujem + guajacuran a milgama a na internete je kopa videi mne pomoze toto: iba to s lyzicou staci

https://www.youtube.com/watch?v=pDiMBKf00BI
anka4434
4. máj 2025

Ja to tiež mám bolesti s krčnej väčšinou celé čelo a dakedy má až Páli

samiramis
4. máj 2025

@fifozbs ahoj mňa tiež takto bolela hlava asi 2 tyzdne, plus iné problémy som riešila a riešim s chrbticou celkovo, bola som u fyzioterapeuta a prešlo to. Skús takto aspoň.

nominka86
5. máj 2025

Nechcem Ťa absolútne strašiť...ale nepodceňuj... uja 2 mesiace veľmi bolela hlava,na 4tý deň išiel na urgent...nádor v mozgu... už neoperovateľný. V sobotu zomrel. Tým nechcem nič privolávať... ale ak je neznesiteľná bolesť,choď večer na urgent.

lauricka
5. máj 2025

@fifozbs asi krčná chrbtica, zájdite si k fyzioterapeutovi, na nejakú masáž... migrény tiež bývajú viac dní. Ale vzadu dosť možné, že to je tá krčná, nejaký blok, zapálené, stuhnuté... Prípadne zájsť k lekárovi.

fifozbs
autor
11. máj 2025
@denisa_deniska

@fifozbs mňa bežne z krčnej bolievala, ale vzadu

@denisa_deniska , tiež ma zvykne bolieť hlava vzadu

fifozbs
autor
11. máj 2025
@anka4434

Ja to tiež mám bolesti s krčnej väčšinou celé čelo a dakedy má až Páli

@anka4434- mňa rovnako väčšinou čelo a pocit, akoby mi išlo vydrapiť "dekel"... a niekedy aj vzadu.

fifozbs
autor
11. máj 2025
@samiramis

@fifozbs ahoj mňa tiež takto bolela hlava asi 2 tyzdne, plus iné problémy som riešila a riešim s chrbticou celkovo, bola som u fyzioterapeuta a prešlo to. Skús takto aspoň.

@samiramis, ďakujem

fifozbs
autor
11. máj 2025
@lauricka

@fifozbs asi krčná chrbtica, zájdite si k fyzioterapeutovi, na nejakú masáž... migrény tiež bývajú viac dní. Ale vzadu dosť možné, že to je tá krčná, nejaký blok, zapálené, stuhnuté... Prípadne zájsť k lekárovi.

@lauricka, môže byť, budúci mesiac idem na kontrolu k neurológovi, tak sa uvidí, čo mi povie