icon

5 mesiacov mi hučí v hlave: Čo robiť?

monika_ma
4. okt 2024

Prosím neviete mi niekto poradiť už 5 mesiacov mi huči v hlave . Už som asi vo vesmíre nebola s tým . Ušné krčne zubár ortoped neurolog komarno bylinkari liečitelia kopec peňazi ale kopec som už na dne a nič nepomáha plno liekov a nič z toho . Bola som na mr krčnej že mám pisunutu platničku z toho to nemože byt 2 krát na mr hlavy nič nejaká cysta z toho to že neni. Už si hlavu idem odtrhnút hlavne v noci pomôžte

princkrason
4. okt 2024

skus najprv tepla voda potom studena ladova aspon 5 krat, namocit hlavu po krk

maria1989
4. okt 2024

@monika_ma na usnom si bola? Muzovi tam zistili tinitus.

monika_ma
autor
4. okt 2024

@maria1989 aj mne tinitus neviem sa zbavit toho

maria1989
4. okt 2024

@monika_ma nemas vysoky krvny tlak?

sevrin
4. okt 2024

Nevletela ti mucha do ucha?

leonakr
4. okt 2024

@monika_ma ja som mala titinus pri depresii

chiarisimo
4. okt 2024

Mame zistili tinitus a chodila na nejaké injekcie na rozšírenie ciev, potom jej to prešlo...

marca12
4. okt 2024

@monika_ma Ja s tym zijem uz mnoho rokov a neviem sa toho zbavit. Lekari nepomohli,tak som sa na to vykaslala. Skusala som kadeco a nic nepomahalo. Niekedy sa aj v noci zobudim na to ako mi huci v usiach

beloved
4. okt 2024

@sevrin Na usnom by videli, keby mala muchu v uchu, nie?

monika_ma
autor
5. okt 2024

@marca12 mne toto iste neviem spat na nervy som z toho

monika_ma
autor
5. okt 2024

@sevrin bodaj by radčsej ako 5 mesiacov trapenia

monika_ma
autor
5. okt 2024

@maria1989 nie vobec tlak mam v pohode aj u cievneho som bola,vsetko ok

monika_ma
autor
5. okt 2024

@leonakr nemam depresie som človek co na srdci to na jazyku netrapim sa s vecami co boli takze to asi nie

leonakr
5. okt 2024

@monika_ma depresia není len o tom 🙂.Ja som len reagovala ,že ja som mala titinus pri depresii.Netvrdím,že ju máš 🙂

sevrin
5. okt 2024

@beloved čo ja viem, možno niekam zaliezla...

@monika_ma vieš určiť z ktorej časti hlavy ten hukot pochádza?

monika_ma
autor
5. okt 2024

@sevrin ako z hlavy ked si zapcham usi tak to neskutočne počujem ako tep srdca alebo take nico presne ako pracka ked perie je to neprijemne neskutočne

jankajankajankajan
11. okt 2024

Nedá sa s tým nič robiť, tinnitus je neliečiteľný. Existuje len taká pomôcka do ucha, akokeby načúvací prístroj a ten vysiela do ucha zvuk, ktorý ten zvuk v hlave ruší, takzvaná rušička zvuku tinnitusu. Ja mám tinnitus už dlhé roky a zvykla som si. Problém je, že keď mám námahu, tak sa to hučanie veľmi znásobí, vtedy sa musím dať do kľudu a do ticha. To znamená, že nemôžem mať namáhavú prácu. Pýtala som sa všelijakých doktorov, ale liečiť sa to bohužiaľ nedá.