8 dní mi mešká menzes

beckinka
25. mar 2018

Ahojte, som tu nova a znacne zufala...Potrebovala by som radu...Mam 28 dnovy cyklus, no moja MS uz 8 dni mi meska, do tohto mesiaca bola pravidelna ako hodinky..Nechraneny styk som s priatelom nemala. Iba s kondomom. No mam take zvlastne kombinacie chuti...Mozem byt tehotna? Vopred vdaka za kazdu odpoved.

lilyianka
25. mar 2018

@beckinka co tak spravit test? I ked nakolko ste mali styk s kondomom, tehotna by si byt nemala...nebola si chora? Nemala stresy?

beckinka
autor
25. mar 2018

Testy som si spravila viac ako 4...ale vsetky boli negativne. Chora sa necitim byt, akurat od minulej soboty som akasi unavena...kdekolvek by som zaspala. Stresy mavam v praci tak ako stale by som povedala....Zajtra idem na gyndu a dost sa bojim, co mi tam povedia...Dietatku sa nejako nebranime, ale nie som si vedoma toho ze mam z coho otehotniet. No ale cisla nepustia..

emmas145
25. mar 2018

Gynekológ ti povie určite viac a pomôže 🙂

janci05
25. mar 2018

Mne sa toto stáva od určitého veku a hlavne ak predtým prekonám nejakú chorobu. MS mávam pravidelnú, ale tak dvakrát do roka mi mešká aj týždeň. Tiež si myslím, že by som mohla byť "v tom". Pre kľud si pravím test a ako vždy vyšiel negatívny a na druhý deň už prišla.