icon

Absolvovali ste výplň tváre kyselinou hyalurónovou?

mimanr
17. sep 2021

Ahojte, mate to.za sebou? Zaujima ma mnozstvo ampuliek, cena, cas aplikacie, bolestivost a regeneracia. Ja mam pred 40kou, lekar povedal, ze tak 3 ampulky (zda sa mi vela) a ze to trva taku hodinu, 200-300vpichov.Ja mam strasne nizky prah bolesti, takze som zhrozena, neviem, ci to dam. Mate skusenost? Mozno konkretnu v NR? Dakujem.

marcellka32
17. sep 2021

Skupina plastická chirurgia....tam sa toto rieši

mimanr
autor
17. sep 2021

@marcellka32 ale toto nie je plasticka chirurgia

dencagee
17. sep 2021

Podľa toho aká výplň a kam. 3 ampulky do čoho? Ja mám toho viac, napr. brada a sánka jednorázovo spolu 11 ampuliek, cena cca 1300€, vydrží problizne 18 mesiacov. Ja mám tento konkrétny zákrok cez pol roka, stále vyzerá ako prvý deň. Musíš upresniť o akú výplň ide, aby sme vedeli poradiť.

marcellka32
17. sep 2021

Kyselina hyalurónová sa dáva na klinike, v skupine plastická chirurgia sa riešia výplne kyselinou a iné zákroky

mimanr
autor
17. sep 2021

@dencagee povedal rozne miesta na tvari, prakticky po celej tvari, celo, nos, okolo usi, okolo ust, brada.... mna hkavne zaujima ta bolestivost

tinqua
17. sep 2021

@mimanr ahoj, no ako kde boli... príjemné to nie je, okolo úst je u mňa najviac a na druhý deň som z toho taká utrápená a občas aj modrinka je...ale zas výsledok stojí zato, to ti žiadny krém nedá

tinqua
17. sep 2021

@mimanr a pokiaľ si z NR, tak odporúčam MUDr Vargovu...v Hrnčiarovcach má priestory. Skvelá žena a odborníčka a naozaj rozdiel oproti Avelane, lebo aj tam som bola aj s mamou a nedopadlo to dobre

liusa82
17. sep 2021

@mimanr neboli to len ako keby vás včielka uštipla.Ja som bola tiež na výplni ale kvôli pár jazvičkám pri lici pekne to vyplnilo zahladilo

dencagee
17. sep 2021

@mimanr tak to je potom taká celková výplň na oživenie pleti, viac ako objemová výplň, to nie je bolestivé. Tie výplne do objemu sú skôr nepríjemne, ja vždy cítim, že sa koža akoby “nafukuje”, ale bolestivé by som to nenazvala. Vo vašom prípade to budú také drobné “štípance”, vedia dať aj masticku na znecitlivenie, takže tohto by som sa vôbec nebála.

zuzankaf1970
Autor odpoveď zmazal