Absolvovali ste výplň tváre kyselinou hyalurónovou?
Ahojte, mate to.za sebou? Zaujima ma mnozstvo ampuliek, cena, cas aplikacie, bolestivost a regeneracia. Ja mam pred 40kou, lekar povedal, ze tak 3 ampulky (zda sa mi vela) a ze to trva taku hodinu, 200-300vpichov.Ja mam strasne nizky prah bolesti, takze som zhrozena, neviem, ci to dam. Mate skusenost? Mozno konkretnu v NR? Dakujem.
@marcellka32 ale toto nie je plasticka chirurgia
Podľa toho aká výplň a kam. 3 ampulky do čoho? Ja mám toho viac, napr. brada a sánka jednorázovo spolu 11 ampuliek, cena cca 1300€, vydrží problizne 18 mesiacov. Ja mám tento konkrétny zákrok cez pol roka, stále vyzerá ako prvý deň. Musíš upresniť o akú výplň ide, aby sme vedeli poradiť.
Kyselina hyalurónová sa dáva na klinike, v skupine plastická chirurgia sa riešia výplne kyselinou a iné zákroky
@mimanr tak to je potom taká celková výplň na oživenie pleti, viac ako objemová výplň, to nie je bolestivé. Tie výplne do objemu sú skôr nepríjemne, ja vždy cítim, že sa koža akoby “nafukuje”, ale bolestivé by som to nenazvala. Vo vašom prípade to budú také drobné “štípance”, vedia dať aj masticku na znecitlivenie, takže tohto by som sa vôbec nebála.

Skupina plastická chirurgia....tam sa toto rieši