Ahojte. Koľko po aplikácii kyseliny h. do pier môžem ísť na ďalšiu aplikáciu? Dr. mi povedala že minimálne 4 mesiace, na prvý raz mi dala 0,7ml. Vy ste šli tiež až po takomto čase min 4 mesiace? Dakujem 🙂
Chod po pol roku radsej ,to nieje tak dlho.
Ja som bola prvy x teraz , dala mi 0,65ml.
Tiez tam sedela kocka co chodi raz za 6 mesiacov
https://www.modrykonik.sk/group/7291/ skus j tu-kazda druha tam ma napichane usta skor poradia
@gabika0825 ano niečo o migrácii mi spomínala 😆 rozmýšľala najskôr či mi da 1ml alebo tých 0,7 tak som jej povedala že radšej nech teda menej keď váha 🙂
Ja som mala úplne úzke pery, len dve čiarky, bola som prvý raz a potom po mesiaci znova.Teraz pôjdem v auguste, to bude pol roka po druhej aplikácií.
Ja som z tenkých pier išla v auguste 1ml o 4 týždne ďalší 1ml a potom po 3 mesiacoch pol. Kyselina sa pekne usadila kde mala. Mesiac je ok
Treba rozlisovat, na korekciu (doťuk) ak treba mozes ist po 2 tyzdnoch. Inak 1-krat max 2-krat do roka. Je to individualne, niekto ma tak uzucke pery, ze sa musi postupne dopracovat k svojmu vytuzenemu tvaru pier.
@simonka1701 odporúčam dať väčší časový rozostup, už na prvý krát ti dala vela ml… väčšinou sa na začiatok dáva polovica, aby sa zachovala prirodzenosť a aby kyselina nezačala migrovať okolo pier. Ja chodím vždy po roku. Už som bola 5x a pery mám prirodzene, len ja som mala veľmi úzke predtým, no stále nikto neveri že to nie sú moje prirodzene pery 😀