icon

Aflamil na vyskočenú platničku.

olinaaaa
18. dec 2019

Ahojte ma niekto problém.? Mna bolia kríze.. Je aflamil na to dobrý liek? Poradte

kacena4
18. dec 2019

je rozdiel medzi bolestou v krizoch a herniou disku (co je vysunuta platnicka zo svojho miesta ludovo povedane) neviem co presne mas. ale ak si si len pretazila chrbat a bolia ta krize tak ano aflamil ?mast? je na to dobry + treba cvicit 🙂 nieco ine je ak je tam naozaj hernia disku to je uz dlhodoba zalezitost... a treba to zverit do ruk lekara ale to zistis len na ct alebo mri

babulenka022
18. dec 2019

Ahoj, chcem sa spytat, som na predlzenom rodicaku, pocas materskej som dostala vypoved, bo doba urcita. Takze, nezamestnana po ukonceni RP mam ist na operaciu chrbtice. Neviete ako je to v takomto pripade s PN? Asi nebudem mat ziadne peniaze, ze?

olinaaaa
autor
18. dec 2019

@kacena4 co je hernia? A idem na magneticku

olinaaaa
autor
18. dec 2019

@olinaaaa mna bolia kríze a lava noha pod zadkom stehno..

balihara
18. dec 2019

@olinaaaa mala som presne toto isté,len na pravej nohe,bola som na MRI,nič mi nezistili,nakoniec mi dr povedal,že to mám podráždený sedací nerv...kríže ma však bolia stále,niekedy ani chodiť nevládzem,tŕpnu mi nohy,a občas aj ruky,neurologička ma odoslala ešte na reumatológiu a ku gynekológovi...a začala som chodiť na cvičenie SM.

draik
18. dec 2019

@babulenka022
Nemáte nárok. Žiadnu výpoveď ste nedostali, ale Vám pracovný pomer skončil.

olinaaaa
autor
19. dec 2019

@balihara a užívate aflamil?

luxus10
19. dec 2019

XEFO- je najucinnejsie, je na predpis....

balihara
19. dec 2019

@olinaaaa nie,ja som mala Milgamu,Mydocalm a Diclofenak...svokra užíva Aflamil,ale to jej predpísala reumatologička

balihara
19. dec 2019

@olinaaaa veď si prečítajte príbalový leták,je tam písané,že sa užíva pri bolesti chrbta

olinaaaa
autor
19. dec 2019

@balihara ďakujem.. A vam uz lepsie?

balihara
19. dec 2019

@olinaaaa no ako kedy,raz lepšie,pri rýchlejšej chôdzi alebo prudšom pohybe sú bolesti naspäť...uvidíme po ďalších vyšetreniach

marececko
7. aug 2024

je to neaktualne ale aflamil 100mg mi po 20 dnoch spôsobil vedľajšie účinky opuch na rukách a nohách a tým pádom prerezavanie nechtov krv hnis bolesť