icon

AG pozitívny, PCR negatívny

zuzula507
30. sep 2021

Ahojte mal niekto z vas AG pozit. a PCR negat.? PCR bol robeny 3 dni po AG, taky datum bol prideleny systemov cez korona.gov. Lekar je nazoru ze PCR vysiel negat.lebo bol robeny skoro, no na dalsi ho poslat nechce.Ze tym ze boli priznaky ma byt dotycny v karantene kym nebude min.3 dni pocitovat ziadne tazkosti, potom mu hned urobi protilatky .Mal to niekto z vas tiez takto , podobne ? Dostane covid pas v tomto pripade? Nema uz narok na druhy bezplatny PCR test ?

matkahelka
30. sep 2021

@zuzula507 zavolat na RUVZ alebo NCZI, neriadit sa lekarom. lekari si robia kazdy tak, ako uznaju za vhodne. uz rok pocuvame ake su antigeny nepresne, cudujem sa preto, ze niekto kladie vyssiu vahu antigenu ako pcr testu. u mna to bolo trebars opacne, antigen bol negativ, pcr pozitiv. a ano, covid som mala. a na margo protilatok, tie sa zistuju najskor 40 dni po prekonani, nema zmysel ich robit skor, este sa nestihli vytvorit. a bezplatne pcr testy cez korona.gov nie su nijako limitovane.

nicollette332
1. okt 2021

presne to mi prve napadlo. informovala by som sa na tej infolinke alebo na hygiene. doktor ti jeden povie tak a druhy inak.