icon

Ahojte, začala mi strašne pichľavá bolesť v klitorise, nemôžem sa ani tam dotknúť...čo to je ?

13. jan 2021
yvanielka
13. jan 2021

Si krátko po pôrode?

autor
13. jan 2021

@yvanielka nie, nemam deti

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jan 2021

@bambulienka25 beriem antikoncepsiu 4 roky a MS som mala pred 3 dnami.. predvcera a aj den predtym som bola behať a myslim že som prechladla ale nikde som nenasla ze je priznak pichlava bolest v klitore..nema to boliet iba pri moceni?

meluela
13. jan 2021

neholila si sa nedavno? moze to byt aj taka blbost ako zabludeny ostry chlpok. zrkadlo a skontroluj o co ide

althejka
13. jan 2021

alebo maly vriedok, ako vyrazka

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jan 2021

@bambulienka25 moze to byt aj antikoncepciou? A staci ak budem potierat canestenom ci musim ist na gyndu?:/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jan 2021

@bambulienka25 za kolko to asi tak prejde ?

simsalabim
13. jan 2021

Bakterialna infekcia? Tych par razy, co som ju mala, som mala prvy priznak bolest klitorisu tak 1-2dni. Potom to ustupilo a prisiel vytok a rezanie, palenie na zvycajnych miestach. Sla by som na gyndu na vyter. Alebo ti mozno daju erecept bez vysetrenia na kombinovany pripravok ako Polygynax.

lulula1990
13. jan 2021

Skôr to bude tým, že ako si bežala tak si klitoris veľmi ,,trela" a vtedy býva pár dní podraždený - nejaké 3 dni. Tiež sa mi to stáva keď si dám napríklad úzke nohavice a to som teda štíhlej postavy. Po pár dňoch to prejde, mne pomohlo - bez gatiek a natierala som canestenom.

dennkka
14. jan 2021

ja to občas mávam, pomáha mi Fungicidin, za dva dni mi to prejde, myslím ,že je nejaká infekcia