icon

Aj vy sa obávate preventívnej prehliadky?

2. dec 2024

Mám.sice dve detičky a prehliadky u lekára som asi vnímala inak teraz idem na preventívnu prehliadku a nejak mám v sebe čudné pocity 🙄 že mi tam bude kukať 😂😂😂 je to ešte niekto taký?🙄

grof_monte_christo
2. dec 2024

Nie. Toto mi ozaj nikdy nenapadlo. Vždy myslím len na to, aby bolo všetko v poriadku.

ivik4
2. dec 2024

Nie

martinkatinka
2. dec 2024

Nikdy som sa zle necitila. A to teraz mam domtora, ktoreho poznam zo skoly. A pri operacii mi bol dokonca spoluziak z triedy. Aj pri vyberani svoriek po porode....

lindous
2. dec 2024

Ja sa cítim blbo pred návštevou každého doktora a je jedno či mi ide pozerať do úst, na znamienka alebo pod sukňu 😅 proste nemám rada vyšetrenia… ale beriem to ako súčasť života, ktorú musím prežiť, to že “mi tam bude kukať” je mi jedno 😄… pred tehotenstvom si tam nebola?

gladys_07
2. dec 2024

Troll

autor
2. dec 2024

@gladys_07 prečo troll 🙄 samozrejme že mi na mojom zdraví záleží len mi to nieje príjemné a cítim sa blbo

diewcatqoo
2. dec 2024

Ja ti neviem... pri jednom z dvoch porodov mi asistovalo asi 15 studentov, ktori videli totalne vsetko. Odvtedy mi je asi aj jedno, kto co uvidi 🤷‍♀️

adeladulova
2. dec 2024

Mne to tiež nie je extra prijemne, ale keď si predstavím 7 miliárd ľudí na planéte a každý sme iný, tak co narobím no

ada510
2. dec 2024

Teda ja som kedysi ešte ako mladá chudá bola strašne hanblivá dokonca aj do plaviek a pritom som si to kohla dovoliť aj nahá chodit 🙈 a teraz je už úplne jedno kto mí kam kuká práveže 🤣

panonia
2. dec 2024

Ja sa cítim blbo u každého lekára aj vtedy keď idem darovať krv...pobyt v pôrodnici bol pre mňa utpením...pripisujem to tomu, že som zdravotná sestra... my to všetko ťažšie nesieme 🤣.

hendikep
2. dec 2024
viestta
2. dec 2024

Usny kuka do ucha alebo do krku. Aj gynekolog a proktolog maju svoju dierku kde kukaju... Vsak na to tam su.
Nastastie sa uz viem odosobnit, nech sa doktor kukne kde potrebuje. Naposledy s kamerou si obzeral moj mocak zvnutra. To gynekolog je nic proti tomu.

mamickalisticka
2. dec 2024

Nie, nevadí mi to. Nie žeby som sa na to tešila a skákala meter 20, ale prežijem tých "5minut" slavy 🤣 videla ma odspodu aj sestra mojej spolužiačky pri pôrode, a boli tam aj študenti 🫠🫠🫠 moj gyn mi videl do brucha, keď vyberal dvojičky. On je vlastne po manželovi druhy, ktorý ma pozná takto 🤣 to je vzťah iny 👀

@hendikep toto je aká pravda, hodi sa to na môjho gyn. On sa nezdravi pacientkam vonku. Už viem prečo 😁😁😁

jankasmejka
3. dec 2024

No už len na Vás čaká kedy prídete na vyšetrenie, aby "ju" mohol skúmať. Ako keby takáto prehliadka bola niečo extra oproti zubár, kožný, urológ, gastro a pod.

mantilka
3. dec 2024

Pred pôrodom mi to bolo poriadne nepríjemné...od času keď som bola rizikovo tehu v nemocnici a absolvovala vyšetrenie na každej vizite....cca 10 lekárov, ktorí stali a pozerali je to pre mňa malina.

priscilla07
3. dec 2024

Áno tiež mi je to veľmi neprijemne. Teraz mám veľmi fajn doktorku, je to trochu lepšie

tecila
3. dec 2024

Áno tiež sa stále cítim nepríjemné aj keď sa snažím od toho odosobniť. A práveže po pôrode sú mi celkovo hocijaké doktorské vyšetrenia ešte nepríjemnejšie.

saxana000
4. dec 2024

Nie po porodoch uz mi je to uplne jedno vobec to neprezivam..pridem lahnem zoskocim obleciem odidem.

earlgrey
4. dec 2024

Neprežívam, je mi to jedno, je to lekár, robí si svoju prácu...

dharmasanata
4. dec 2024

Berte to tak že vám to môže zachrániť život.