Aj vy sa obávate preventívnej prehliadky?
Mám.sice dve detičky a prehliadky u lekára som asi vnímala inak teraz idem na preventívnu prehliadku a nejak mám v sebe čudné pocity 🙄 že mi tam bude kukať 😂😂😂 je to ešte niekto taký?🙄
Nie
Nikdy som sa zle necitila. A to teraz mam domtora, ktoreho poznam zo skoly. A pri operacii mi bol dokonca spoluziak z triedy. Aj pri vyberani svoriek po porode....
Ja sa cítim blbo pred návštevou každého doktora a je jedno či mi ide pozerať do úst, na znamienka alebo pod sukňu 😅 proste nemám rada vyšetrenia… ale beriem to ako súčasť života, ktorú musím prežiť, to že “mi tam bude kukať” je mi jedno 😄… pred tehotenstvom si tam nebola?
Troll
@gladys_07 prečo troll 🙄 samozrejme že mi na mojom zdraví záleží len mi to nieje príjemné a cítim sa blbo
Ja ti neviem... pri jednom z dvoch porodov mi asistovalo asi 15 studentov, ktori videli totalne vsetko. Odvtedy mi je asi aj jedno, kto co uvidi 🤷♀️
Mne to tiež nie je extra prijemne, ale keď si predstavím 7 miliárd ľudí na planéte a každý sme iný, tak co narobím no
Teda ja som kedysi ešte ako mladá chudá bola strašne hanblivá dokonca aj do plaviek a pritom som si to kohla dovoliť aj nahá chodit 🙈 a teraz je už úplne jedno kto mí kam kuká práveže 🤣
Ja sa cítim blbo u každého lekára aj vtedy keď idem darovať krv...pobyt v pôrodnici bol pre mňa utpením...pripisujem to tomu, že som zdravotná sestra... my to všetko ťažšie nesieme 🤣.
Usny kuka do ucha alebo do krku. Aj gynekolog a proktolog maju svoju dierku kde kukaju... Vsak na to tam su.
Nastastie sa uz viem odosobnit, nech sa doktor kukne kde potrebuje. Naposledy s kamerou si obzeral moj mocak zvnutra. To gynekolog je nic proti tomu.
Nie, nevadí mi to. Nie žeby som sa na to tešila a skákala meter 20, ale prežijem tých "5minut" slavy 🤣 videla ma odspodu aj sestra mojej spolužiačky pri pôrode, a boli tam aj študenti 🫠🫠🫠 moj gyn mi videl do brucha, keď vyberal dvojičky. On je vlastne po manželovi druhy, ktorý ma pozná takto 🤣 to je vzťah iny 👀
@hendikep toto je aká pravda, hodi sa to na môjho gyn. On sa nezdravi pacientkam vonku. Už viem prečo 😁😁😁
No už len na Vás čaká kedy prídete na vyšetrenie, aby "ju" mohol skúmať. Ako keby takáto prehliadka bola niečo extra oproti zubár, kožný, urológ, gastro a pod.
Pred pôrodom mi to bolo poriadne nepríjemné...od času keď som bola rizikovo tehu v nemocnici a absolvovala vyšetrenie na každej vizite....cca 10 lekárov, ktorí stali a pozerali je to pre mňa malina.
Áno tiež mi je to veľmi neprijemne. Teraz mám veľmi fajn doktorku, je to trochu lepšie
Áno tiež sa stále cítim nepríjemné aj keď sa snažím od toho odosobniť. A práveže po pôrode sú mi celkovo hocijaké doktorské vyšetrenia ešte nepríjemnejšie.
Nie po porodoch uz mi je to uplne jedno vobec to neprezivam..pridem lahnem zoskocim obleciem odidem.
Neprežívam, je mi to jedno, je to lekár, robí si svoju prácu...
Berte to tak že vám to môže zachrániť život.

Nie. Toto mi ozaj nikdy nenapadlo. Vždy myslím len na to, aby bolo všetko v poriadku.