icon

Aká kozmetika sa vám osvedčila na vek medzi 30 - 40?

janka_pn
19. nov 2011

Dievcata okolo 30-40 rokov, aka kozmetika, aka znacka, sa vam osvedcila? na tvar na den/noc? telove mlieko? masky na tvar? ine vychytavky ohladom starostlivosti o plet? ak tu takato tema je, presmerujte ma, prosim 😉. dako sa mi zmenila plet na suchsiu a neviem si vybrat ☹

Strana
z2
anach
30. mar 2017

Prípravky z Energy sú zatial top a to som veľa peňazí vysolila za kozmetiku kým sa mi osvedčila od tejto spoločnosti. Netreba zabudať liečiť telo aj z vnútra inač to nefunguje a môžte si dávať kozmetiku od výmyslu sveta. . . . .

krokodil13
5. apr 2017

Ahoj ja mam tiez za chvilu 31 a tiez sa mi zda, ze plet mam coraz suchsiu. Skusala som uz vselico, ale nic zatial nebolo to prave orechove. Teraz sa chystam vyskusat kozmetiku Nuance - odporucala mi ju kamoska , ktora pouziva skoro celu tu radu hydrobalance control ruzovu so striebornym vieckom (denny, nocny aj serum) a je velmi spokojna. Hlavne je to kozmetika z lekarne , to u mna dost zavazi.

tyaja5
19. apr 2017

no baby ako citam tieto vase komentare tak som na tom podobne co sa tyka pleti.pred par rokmi by som nebola pripustila, ze takyto problem budem musiet riesit.myslela som si, ze pruznu a krasnu plet budem mat furt v kazdom veku aj ked som sa nejako extra o nu nestarala.no evidentne som sa preratala.neviem ci som urobila problem v tom, ze som si fakt nedala nejako na osetrovani tvare zalezat alebo to je normalne, ze s vekom prichadzaju aj problemy s vraskami a celkovo s pletou ☹ co si o tom myslite? budem vam vdacna za rady a tipy ako pomoct mojej pleti 🙂

tenerifka
19. apr 2017

Zaklad peknej pleti je za
1, genetika( mastna plet vs sucha)
2, zivotny styl ( strava, fajcenie, prijem tekutin, vystavenie tvare slnku bez UV ochrany)
A az za
3, kremy

tyaja5
19. apr 2017

@tenerifka tak s tou genetikou zrejme vela nenarobim.co sa tyka zivotneho stylu tak sa snazim aby som mala pestru stravu.aby som prijimala co najviac tekutin a co najmenej sladkeho.pretoze to vraj sa tiez dokaze na pleti odzrkadlit.avsak aj tak som nespozorovala nejake zlepsenie, preto vlastne som zacala aj premyslat nad tym, ci vyskusat nejaku kozmetiku alebo nie.

tenerifka
19. apr 2017

@tyaja5 ja som mala vzdy mastnu plet, v puberte vyrazky...
Teraz mam 43 rokov a okolo oci nemam jedinu vrasku, nad hornou perou mam mierny naznak, ale ak si namalujem pery, nic nevidno
Zijem na mieste, kde mame leto prakticky cely rok, davam si denne tonovaci Eucerin hylauron filler SPF 15 medium, ak idem na cely deñ na plaz tak Avene SPF 30. Pijem vela vody ( aj kokosovu vodu, a aj dobre vino a pivo😝), tesim sa zo zivota a ak sa mi zacnu tvorit vrasky, budem sa tesit-ak boh da- z dobreho zdravia, deti a vnucat

tenerifka
19. apr 2017

@tyaja5 a vzdy mas moznost krajne riesenie-plastiku

tyaja5
19. apr 2017

@tenerifka tak do plastiky by som nechcela ist.to mi pride ako extrem uz.akoze dokazem sa zmierit s vraskami, ale len do istej miery.chcela by som ich nejako zastavit, nech sa mi tak rapidne nerozsiruju 🙂 tiez akoze niekedy vinko a pivo, ale to vsetko s mierou.inak sa snazim len vodu.takze tym padom mi z toho vychadza, ze ty pouzivas len kozmetiku s nejakym faktorom, ci?

viera77
19. apr 2017

Hlavne vybrat taku kozmeticku radu, ktora neobsahuje parabeny, hlinik a podobne "fajnotky" pre pokozku....dost nemilo ma nedavno zarazilo zlozenie niektorych kozmetickych znaciek v lekarniach, nuz, treba citat zlozenie.

tenerifka
19. apr 2017

@tyaja5 asi kazdemu sadne nieco ine....ja si musim chranit tvar proti slnku kvoli tomuto podnebiu, inak na telo si nedam nic, ak idem na plaz po 15.hodine, a ak okolo obeda, tak najviac 15-20....a to som svetly typ, ale pokozka si casom na slnko zvykla

tyaja5
20. apr 2017

@viera77 no ved to je dalsia vec z ktorej mam celkom obavy.aby som nezacala pouzivat kozmetiku, ktora bude obsahovat kopu chemie a narobi mi to viac problemov ako osohu.aj ked kde vlastne dnes nie je nejaka chemia, ze?
@tenerifka tomu rozumiem.ty to mas o niecom inom.mne tu vacsinu casu asi bude zbytocne riesit nejaky faktor kedze je pocasie ake je 🙂

lobic
3. máj 2017

@tyaja5 ked mas z tohto obavy, skus sa zamerat na cisto prirodnu kozmetiku. Avsak pozorne si citaj zlozenie na kozmetike, poviem ti, ze ti to da mnoho. Aspon teda mne dalo, konecne som pochopila, ze to co som ja dlhe roky pouzivala, tak, ze by som to nedala pouzivat ani nejakemu mojmu nepriatelovi, tolko chemie a vobec som si to neuvedomovala ked som si kozmetiku kupovala 🙄

tyaja5
4. máj 2017

@lobic na co si dat v tom zlozeni pozor najviac? mam na mysli, ze co dokaze pleti, tak nejako najviac skodit.coho by som sa mala v tom zlozeni vyvarovat uplne.ake su to zlozky? mne to tiez uz teraz asi neda a budem sa snazit robit vsetko preto aby opat som mala pruznu a zdravu plet.

lobic
5. máj 2017

@tyaja5 na co? je toho velmi vela, ale najma tazke kovy, parabeny a taketo veci. Tie dokazu pleti dost skodit najma pri dlhodobom pouzivani. Je najvyssi cas. Povedala by som, ze uz je aj za pat dvanast aby si sa zacala o plet starat. Pretoze aj to sa na tej pleti odzrkadluje 😉

gdulskadarina
9. máj 2017

@lobic v tomto s tebou na plnej ciare suhlasim. osobne som sa poriadne o svoju plet zacala starat pred dvomi rokmi. dovtedy som nepovazovala starostlivost o plet ako nevyhnutnost. ked sa mi chcelo dala som si nejaky krem a ked nie tak nie. ale nejako som neriesila co si davam na seba a podobne. bola som rada ze som sa vobec na nieco zmohla. avsak uz pred dvomi rokmi som na sebe zacala pozorovat ze fakt to ako vek ide tak aj na pleti sa to odraza a najma ak sa o nu nestarame. a to bolo pre mna takym zlomom kedy som si povedala ze najvyssi cas zacat sa o seba starat ak chcem mat peknu plet aj za 10 rokov 🙂

suchonovam
9. máj 2017

za mna jednoznacne Mary Kay, plet je viac hydratovaná, dekoratívna kozmetika omnoho dlhsie vydrzi a aj ked je tato kozmetika drahsia, ak si preratam ako dlho mi vydrzi je aj cena priazniva. Podotykam, nie som predajca, iba spokojny zakaznik 🙂

gdulskadarina
9. máj 2017

@suchonovam vsetko je podla mna o tom aby si clovek vyskusal co mu bude sediet. napriklad moja cesta ku spravnej kozmetike aspon teda spravnej pre moju plet viedla cez skusanie roznych znaciek vzoriek studovala som snad kazde jedno zlozenie. avsak vsetko to stalo za to. kazda si musime najst to svoje 🙂

suchonovam
9. máj 2017

@gdulskadarina suhlasim, a tiez s tym, ze si myslim, ze inak sa treba o plet starat v 20ke a inak v neskorsom veku..V MK sa mi paci, ze si mozem vsetko vyskusat ako plet zareaguje, ci som spokojna a potom sa rozhodnem pre kupu..

lobic
12. máj 2017

@gdulskadarina ako si napisala, s vekom si tieto veci viac vsimame. Je chybou, ze skor sme sa nezacali starat o svoju plet, ale radsej neskor ako nikdy. Sice to ako sme uz svojej pleti doposial ublizili spat nevezmeme, ale vieme do buducna predchadzat tomu aby sme to opakovali 😉

lenka_samorin
3. júl 2017

Ahoj, ja mám 37, suchú pleť a od Vianoc používam francúzsku kozmetiku Nuance Radiance Control a som veľmi spokojná. Je po nej príjemný pocit, ľahko sa vstrebáva, príjemne vonia a po pol roku používania séra, očného krému, denného aj nočného krému vidím výsledky. Pleť je jasnejšia, pružnejšia a aj keď je suchá, pred pár dňami ma kolegyňa prekvapila pochvalou, akú mám peknú a jemnú pleť. Skoro som odpadla 🙂

bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená
frederika887
19. jún 2022

Ja som vyskúšala veľa druhov kozmetiky, ale najviac mi pomohla a udržiava moje pleť žiarivú kozmetika iuvenio. Je to česká značka, veľmi kvalitná.

vevericka554
21. júl 2022

Jednoznačne odporúčam iuvenio, je to česká značka a naozaj kvalitná. Majú super sérum aj peeling,ktorý krásne vyhladí pleť.

Strana
z2