Aké konkrétne probiotiká odporúčate?
Ahojte, aké beriete probiotika? Pýtam sa na konkrétne, odpovede typu - žiadne, mi nepomôžu. Dik za pochopenie✌️
Tieto užívam už dlhšiu dobu.
@unicornlady prosím poslali by ste mi zlozenie?na nete neviem najst😇 ďakujem
@zuzkaa1991 Škatuľku a príbalový leták už nemám. Ale na nádobe je napísané probiotiká, prebiotiká, selén, vitamín C
Toto som našla na nete:
10 kmeňov živých probiotických kultúr
Nové overené kmene Lactobacillus reuteri a Lactobacillus rhamnossus GG
21 miliárd mikroorganizmov v dennej dávke
Navyše vitamín C a organicky viazaný selén na podporu imunity
S prebiotickou vlákninou inulín z čakanky
Čo sa týka probiotík, je dôležité aj cielenie, každý kmeň je vhodný na niečo iné. Odporúčam však minimálne 40 milárd baktérii v dennej dávke, ostatné
sú v podstate zanedbateľné kozmetické dávky.
Ešte pozor na tento údaj, má to aj vyššie postnuté GS: Uvedené množstvo CFU zodpovedá okamihu výroby. To znamená že výrobca negarantuje uvedené množstvá po celú dobru spotreby.
@zuzkaa1991 Škatuľku a príbalový leták už nemám. Ale na nádobe je napísané probiotiká, prebiotiká, selén, vitamín C
Toto som našla na nete:
10 kmeňov živých probiotických kultúr
Nové overené kmene Lactobacillus reuteri a Lactobacillus rhamnossus GG
21 miliárd mikroorganizmov v dennej dávke
Navyše vitamín C a organicky viazaný selén na podporu imunity
S prebiotickou vlákninou inulín z čakanky
@unicornlady zloženie mi treba nie ohladom probiotik ale zloženie kapsuly 😁.....ide mi ohľadom o to ze mam intoleranciu na mlieko preto nemôžem hoc ktore lieky 😇
@unicornlady zloženie mi treba nie ohladom probiotik ale zloženie kapsuly 😁.....ide mi ohľadom o to ze mam intoleranciu na mlieko preto nemôžem hoc ktore lieky 😇
@zuzkaa1991
https://www.benulekaren.sk/probio-fix-inum-cps-...
tieto mozes jedia ich s ABKM aj intoleranciou na laktozu
@zuzkaa1991
https://www.benulekaren.sk/probio-fix-inum-cps-...
tieto mozes jedia ich s ABKM aj intoleranciou na laktozu
@lucik194 tie obcas použijem ale tiež nerobia mi dobre
Ja mám laktozovu int. Bez laktózy sú napr probiofix imun, tie som brala dlho a teraz som prešla na Linex2, tiež bez laktózy. Obe za mňa fajn.
Probio-fix
@lucik194 tie obcas použijem ale tiež nerobia mi dobre
@zuzkaa1991 a mala si urcite tie imun ? lebo iba tie su vhodne pre ABKM a intoleranciu na laktozu
nemala si len tie obycajne?
@zuzkaa1991 a mala si urcite tie imun ? lebo iba tie su vhodne pre ABKM a intoleranciu na laktozu
nemala si len tie obycajne?
@lucik194 ano mala ....ale aj tak neboli dobre ;) takze neberiem dlhsie uz nic...max pri antibiotikach som si davala

@anonym_autor Probiofix Inum momentalne.