icon

Aké následky bude mať vyoperovanie štítnej žľazy?

mimka54
25. aug 2009

Ahojte, mam znizenu funkciu SZ a uzliky na nej, moja lekarka hovori ze ju treba vyoperovat. Ale neviem si predstavit ake dosledky to moze mat. Preto sa obraciam sem, ci sa tu nenajdu podobne "pripady" 🙂 Dakujeeeeem

lorka
8. sep 2017

@evkys ďakujem krasne za tipy, vyskusam 🙂. Mg a Ca tiez uzivam. A zinok si preco vynechala? Myslela by som, ze prave ten je najvhodnejší..

evkys
9. sep 2017

@lorka kvôli tomu som vynechala zinok, lebo ho obsahuje aj Biosil 🙂. A veľa zinku spôsobuje padanie vlasov, tak kvôli tomu 🙂 🙂)

sonka12323
12. sep 2017

@marecita. Prosimta kolko trva operacia polovicki stitnej zlazi.

jankaga
12. sep 2017

Ja mam vyoperovanu pravu stranu uz od roku 2004, lieky nemusim brat ziadne☺️na kontroly raz za dva tri roky len

marecita
12. sep 2017

@sonka12323 mne vyoperovali celu a trvalo to asi 2apol hodiny

sonka12323
13. sep 2017

@jankaga kolko trvala operacia

jankaga
13. sep 2017

@sonka12323 to neviem, v celkovej narkoze som bola, v nemocnici som bola dokopy tri dni ca

sonka12323
20. sep 2017

Malasom ist na operaciu a dnes somsa musela preobjednat. Mala som mat vyoperovat nador na stitnej zlaze.kvoli menzesu ma nemozu operovat.

bochnik
21. sep 2017

@sonka12323 To ti tak blbo vyslo ? Mne povedali hned ze treba byt po menzese

sonka12323
21. sep 2017

@bochnik Aj tisi bola operovana.A akotito dopadlo.

bochnik
21. sep 2017

@sonka12323 Ja este len idem. A to uz teraz v pondelok

sonka12323
21. sep 2017

@bochnik. Takti drzim palce nrchtito dobre dopadne.A gdeta budu operovat. A celu ti vyoperuju alebo polovicu.

bochnik
23. sep 2017

@sonka12323 Dakujem. V Dolnom Kubine a lavu polovicu.

sonka12323
23. sep 2017

@bochnik ties ma nador

bochnik
26. sep 2017

@sonka12323 tak uz mam po tom. Bolesti minimalne. Cely den pospavam na jyske.zajtra uz idem pekne na svoju izbu

marecita
26. sep 2017

@bochnik to je super ze vam to dobre dopadlo.prajem teraz rýchle zotavenie. Mne brali celu a ja som nebola na jyske mna hneď po operacii dali na izbu

sonka12323
26. sep 2017

@bochnik tak tojedobre prajem skore uzdravenie.Mna tolen caka 2.11.v Bratislave

bochnik
2. okt 2017

Ahoj dievcata co mate po opke co je najlepsie si davat na tu jazvu ? Nech sa co najlepsie najrychlejsie zahoji. Dakujem vopred za tipy

jankaga
2. okt 2017

@bochnik ja som si dlho davala contractubex. Jazvu mam krasnu

bochnik
2. okt 2017

@jankaga ahoj ja som dnes bola u endokrinologicky a pytala som sa jej na to a ona mi povedala davajte si len repik, contratubex neodporucam lebo je z tej masti strasne vela alergickych reakcii.
Inak ja som mala po cisarskom tiez odporucany contratubex a moc som si to s tym veru nenatierala a jazvu mam peknu .

jankaga
2. okt 2017

@bochnik to neviem. Jasom pouzivalalen to.bola somstym spokojna.ziadne reakcie som nan nemala. Inak aj ja som po cisarskom a jazvu chvilu natierala sodermixom /aj tenje na jazvy po operacii/ a mam ju peknu. Ale asi zavisi aj od koze.

katy31
3. okt 2017

@bochnik ahoj, nechtikovu alebo bravcovu mast a ked je uz zacelena, biooil, alebo kokosovy olej....ja mam krasnu jazvu...

katy31
3. okt 2017

Ahojte dievcata, viete mi niektora pomoct?' V novembri bude rok, co.som.po operacii, vybrali mi celu stitnu pre karvinom, vo februari som bola na radiojode. Po cely cas beriem.Euthyrox 150, uz nejaky mesiac dokonca v stredu a v nedelu 225 a neustale priberam.... z predoperacnych.77 kg mam za necely rok 99, skusala som naturhause, stravujem sa celkom zdravo, ranajky normal, obed maso a zelenina, obcas ryza, kus kus, zemiaky skoro vobec, pijem len cviklove stavy, cistu vodu.a dve kavy denne...a napriek tomu moja vaha ide hore... pecivo len ranajkujem... vseobecne sa nicim neprezieram....a som z toho velmi nestastna... ako ste zhadzovali pooperacne kila vy? 😢

laurika25
3. okt 2017

@katy31 ahoj, ja som pol roka po vybrati, tiez pomaly priberam, ale doktor ma nechal este do novembra, ze vyskusame, ci sa vaha ustali, alebo pojde stale hore a potom, ze zacne riesit, existuje nejaky liek, ktory sa kombinujens euturoxom, takze, ked to bude aktualne mi o tom povie viac, len zabera hlavne tym, ktorym sa vytratil nejaky emzym z krvi po operacii stitky. Tak uvidim, co dalej, v novembri budem mudrejsia, tak sa mozes ozvat potom, ak ja zabudnem🙂

katy31
3. okt 2017

@laurika25 dakujem, urcite sa ozvem...🙂 kolko si pribrala za pol roka?

luciqlea
3. okt 2017

Ahojte aj mna caka operacia tiez vioperovanie stytnej zlazy koli uzlom na boch stranach jeden je 2,5 cm a druhy 3,5 cm hrozne sa bojim ako to bude a vsetko kolo toho

katy31
3. okt 2017

@luciqlea neboj sa, bud v kľude, operáciu prespíš a potom sú len malé bolesti, ako pri angíne... nič hrozné to nie je, držím palce.... 😉

laurika25
4. okt 2017

@katy31 5 kg pocas liecby thyrozolom za pol od decembra, v maji opka a po opke 4 kg zas☹

bochnik
4. okt 2017

@katy31 dakujem skusim

sonka12323
5. okt 2017

@sonka12323. Zakolko ta pustili domov po operaci.