Aké následky bude mať vyoperovanie štítnej žľazy?
Ahojte, mam znizenu funkciu SZ a uzliky na nej, moja lekarka hovori ze ju treba vyoperovat. Ale neviem si predstavit ake dosledky to moze mat. Preto sa obraciam sem, ci sa tu nenajdu podobne "pripady" 🙂 Dakujeeeeem
@sonka12323 Aj mna operovali 2.11 🙂 Pustili ma za 4 dni...
@katy31 Mnato este len caka . Mna idu operovat na strumu mam tam nador a stale rastie.doktor z bratislavi mi povedal ze uvidia citobude zubne alebo nije.Akto bude zubne tak pojde cela von.Mam strach ako to cele dopadne.
@sonka12323 nemaj strach, dobre to bude.... 🙂 mysli pozitivne...Aj ja som po nadore a hned mi.celu vybrali....
@katy31 mala zubny nador
@sonka12323 ano...☹
@jankalis ahoj ja sice SZ mam, autoimunitna tyreopatia, predtym som mala vysoke hodnoty, znizili mi ich a teraz beriem na dorovnanie hladiny Euthyrox 75, ten som brala aj cele tehotenstvo prve aj druhe, v druhom trimestri ked je dieta vacsie sm mala kazdy druhy den vyssi Euthyrox tusim 85? Obe deti vyzeraju byt mentalne v poriadku, mame z nich radost.
Jedine, s cim bojujem, je unava a nizky tlak, ale to je skor z dlhodobeho dojcenia, dojcim uz 3.rok vkuse, aj pocas druheho tehotenstva. Pomaha jedine bohata strava a kava.
Kto bol v Bratislave na operaciji.Nevjem cisom si zvolila dobru nemocnicu.
Jeto onkologicki ustav Svetej Alzbeti.
@sonka12323 ja som bola. Ale na Kramaroch. Brychta ma tam operoval. Uplne top. Perfetny bol
Mňa v january na Antolskej dr.Tedla operoval .a uplna pohoda
@sonka12323 ahoj podla mna si dobre zvolila citala som ze dr. Kralik je fantasticky zajtra idem akurat na kontrolu k mojej dr tiez mam uzol 3x2x1cm ktory rastie a zajtra uvidim co mi povie ci ide von ci cakat este ale tiez by som isla asi do svatej alzbety. Kolko si cakala na operaciu resp. Na termin operacie sem?
@aska cakalasom na operaciu dva mesace..Keed mi povedala lekarka ze mam ist sa objednat lekarovi.Tak som tam volala a oni mi povedali ze tam sa neobjednava.Ze tam robia len v piatok do 12:00. hod tak som tam isla som as s trencina. Lekar ma zobral do vnutra as o 12:00 hod a prislasom tam o 8:00.Takzesa tam nacakas.
@sonka12323 aha super 🙂 a aky lekar tam bol ten dr kralik? pred operaciou trebalo vybavit klasicke pred operacne? krv ekg atd?
Ano bol tam doktor kralik vsetko si musis urobyt v Bratislsve interne sj snestezologa.Pretoze oni sito racej robia v Bratislave lebo mali zle skusenosti.
@sonka12323 aha cize vsetko si robos u nich priamo? Ok tak daj vediet ako si dopadla drzim ti palce ;)
Dakujem dam vediet
Tak dnes po kontrole na endo sa dr rozhodla vybrat sz von aj som to uz cakala pretoze viac krat mi to uz spominala len ma prekvapilo ze hned povedala ze celu von nie iba tu stranu kde mam uzol vraj je poskodena aj prava strana tak tontreba vybrat pretoze aj tak nefungujr uz. Odporucila ma na antolsku k mudr. TEDLA mate niektora s nim skusenost? Ak ano aku a ako to funguje na antolskej? Kolko dni ste tam lezali pri celkovom odstraneni? Dakujem
@aska myslím ze nebude problém sa objednať az na január aj ja som čakala dva mesiace. Operácia trvala 2.5 hodiny. Ja som mala zvysenu funkciu šz preto musela ísť celá von..normálne fungovať som začala tak cca po 4 týždňoch. Po operacii som nesmela dvihat nic ťažké. Ale ja som bola na PN 6 mesiacov az dokiaľ ma poriadne nenastavili na liečbu
Ahojte viemi niekto vysvetlit coto znamena mala som zvysene tireglobulini na 440.Jeto dobre alebo zle mneto lekarka vobec nevysvetlila
Ahojte mne zistili že mám poruchu sz pred 2tv nemocnici...tep 130v kľude 😔.....sono moju štítnu žľazu ukázalo že je ok, nieje skoro vôbec zväčšená..až krvné testy ukázali že mám S-T4 až 93,96....nasadili mi liečbu..moja dr ma vystrašila s očami leboala som miernu opuch pod okom, že sa mi vytlačia a sú prípady že ani oči nevedia zatvoriť 😖😔toho sa bojím a ak tak musím liečbu riešiť iba operáciou....baby aj vy ste mali také problémy s očami??
Tak stvrtok ma caka operacia stitnej zlazi .Ale mam obavi ako to cele dopadne .Strasne sa toho vsetkeho bojim.😒
@sonka12323 drzim palce nech vsetko dobre dopadne.a bat sa nemusíte nie je to nic strašné.
@marecita Dakujem ale najviac sa bojim poperacnich bolesti ked sa zobudim.
@sonka12323 tak toho som sa bala aj ja ale boli minimalne len hrdlo ako pri angine ma bolelo.ani jednu tabletku od bolesti som nepotrebovala
@marecita Tak tosima potesila aspom satoho uz tak nebojim .Zakolko dni po operaci ta pustili domov

@sonka12323 Mna za 5 dni