Aké príznaky má letná verzia Covidu-19?
Ake priznaky ma tato letna verzia kovidu?
bolest v hrdle, kasel, bolest celeho tela, vysoka teplota a aj plny nos. ja som napr plny nos nemala, bolelo ma v hrdle, teploty vysoke nad 39, test mi vysiel pozit z vyteru z hrdla, z nosa bol test negat.
Svokor - onko pacient, prvy den teplota 37,5, unava, bolest hrdla, zachripnutie. Po 3 dnoch zapalene hnisave oci - ATB.Svokra - teplota 39, 2 dni prelezala, plny nos. Potom obaja ok. Obaja 3x ockovani, no davno.
Kolegyňa mala jediný príznak, že bola lenivá ísť behať večer🤷. Takže je to dosť rôzne. Ale čítala som, že teraz veľa krát je to bolesť hrdla, plus potom iné príznaky.
Individualne...ja mam bolesti usi, hrdla, hlavy bez teploty asi najhorsi moj covid a uz 3:( taha sa to ako sopel a stale mi nie je lepsie
Ja m rovnaké príznaky ako popisujete. Bolesť hrdla, priedušiek, silná nádcha, zahlienena, zvýšená teplota. Zachripnuta som poriadne. Domáce testy mi vyšli negatívne. Kde sa dá objednať zadarmo na PCR?
@laila22 kolko stoja domace testy?
@laila22 kolko stoja domace testy?
Domáci, keď s naposledy kupovala bol 1test 5€.
@laila22 aka znacka?
Neviem. Teraz som si robila tie školské, čo máme doma. Dcéra keď mala čov. Tak jej ukázali, že je poz.akurat som ráno vyhodila krabičku.
My mame akurat… v nedelu 8m syncek teploty 38,7, tie trvali dva dni bez inych priznakov. V utorok vecer zacali sople, vcera teplota uz len 37,4 ale zahlieneny je chudacik absolutne, kasle z toho.
Ja prvy priznak v utorok bolest hrdla, pichanie v usiach, tiez hlieny zatekaju, trochu bolest klbov a hlavy, zvysena teplota 37,6… zatial nic viac, normalne fungujem popri synovi, len som taka no, unavena…
Manzel bez priznakov a negativny🙉 obaja sme ockovani, ja a syncek sme uz covid mali v januari, manzel aj vtedy negat bez priznakov, on je nedotknutelny😂
1,5 lety syn dva dny 39,6 a vice, treti den okolo 38, dalsi den bez teplot, celkova unava, nechutenstvi, ridka stolice.
Ja tri dny horecky pres 39, bolesti svalu a kloubu, bolest v krku. Ctvrty den celkove zlepseni- uz bez horecky, jen bolest hlavy, unava, ztrata chuti a cichu.
To sa uvidi v septembri ake dosledky bude mat z dovolenkoveho sialenstva
Aktualne s covidom. Bolesť hrdla akoby som tam mala sklo, bolest usi, hlavy, klbov, sopeľ, kašeľ a teplota 39, zachripnutost, ze sa mi aj tazko rozprava.. Uz som dostala aj atb.
Ahoj, ja som mala teplotu nad 38 (a to teploty spravidla pri chorobách nemávam), silný dusivým kašeľ, bolesť hrdla, únava, bolesť tela, škriabanie v hrdle. Kašeľ, hrdlo a zahlienie pretrvávajú už druhý týždeň po ukončení karantény.
u nas mal kazdy ine priznaky:
10 rocna dcera - horucky 39, zimnica, skrabanie hrdla, na druhy den jej bolo lepsie,
ja - zacalo to nadchou, horucky medzi 37 a 38, zimnica, bolesti hlavy, strasne zle mi bolo, horucka po 24 hodinach klesla,
maly syn 2 dni horucky 39,
manzel - nadcha, skrabanie v hrdle, bolesti hlavy a svalov, horucky, po dvoch dnoch mu bolo lepsie.
@katkine_terapie čisto zo zvedavosti aké atb?
@bavlnka92 prepac, ale az taketo osobne info tu nechcem pridavat.
@katkine_terapie názov atb je osobné info? To som ešte nepočula teda...
@hipuska pre mna je to osobne a nechcem to zverejnovat. Prosim o respektovanie.

také ako chrípka...