Aké sú príznaky krvných zrazenín po Covide-19?
Ahojte, som muz, potrebujem pomoc co mam robit. Po covide citim ihlicky po celom tele ale najviac v nohach, citim ako keby my praskali cievy, jak keby s ihlou ma skrabaly pod kozou.. ked potalcim nohu citim ako ten pichanie “skočí” dole v nohe.. som predsvedceny ze mam krvne zrazeniny po celom tele, ale ziadny lekar my nechce verit. Kazdy len potlaci nohu ci to boli ze ci nemam trombozu, ale zatial nemam trombozu, a potom dokoncia vysetrenie ze je to mentalne, a take vyhovorky. Pred rokom jak som mal covid som mal rovnaky problem, vtedy som dostal vymenny listok do nemocnice, tam ma vysmialy, nechali ma tam cakat 8 hodin, no dali len infuziu a liek na ukludnenie.. a potom ma poslali domov
Neviem co mam robit
Tromboza su krvne zrazeniny v cievach, takze ked ti lekar povie, ze nemas trombozu nemas ani zrazeniny
Neviem, ale mam taky pocit, ze krvne zrazeniny clovek asi v tele neciti 😄 keby si mal minule po kovide zrazeniny, ktore nikto neriesil, tak uz si teraz asi mrtvy, nemyslis?
V Bratislave robia za úhradu vyšetrenia.
Sory ale navštíviť iného lekára potrebujes
Zrazeniny hneď zistí lekár na základe obyčajného krvného obrazu ktorý ti určite spravili a bol ok
a ladviny mas v pohode? Vela kyseliny mocovej v krvi dokaze robit problemy, ktore sa rozne prejavuju od pichania, cez bolesti. Ak si sa pri covide predqvkovaval C vitaminom, mohol si ladvinam poskodit... ale to iba ako laik sa pytam, kedze ja som od detstva reumatik a kadeco som si uzil s doktormi 🙂
ano, po covide moze vzniknut tromboza, hlavne pri starsich ludoch, moja mama si po covide pichala aj fraxiparine.
nevravim, ale ze je to tvoj pripad, ale vysetrenie na cievnom by ti neuskodilo.
poznam ten pocit, ked ti nieco je a lekari uz nechcu robit dalsie vysetrenia, lebo nic nezistili.
https://www.nationalgeographic.co.uk/science-an...
tu som nasiel clánok, ktory presne opisuje moj problem, kedze ani D-dimmer test ani ultrazvuk to nevie zistit, nemám sancu to dokazat, ak to doktor nevie zistit, ani nepomoze..
to bol môj šiesty covid..
Sa musíš fest nudiť fakt
Keď si taký odborník čo nie si atestovaný lekár?😂kedze si múdrejší ako oni

zaplat si ako samoplatca sono dolnych koncatin, mozno to ta presvedci ze nemas krvne zrazeniny a ak nie tak skusit psychiatra